Şimdi Ara

next mınıx hd cool aldım sinyal yok diyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mını recevier ı aldım ama takınca sinyal yok diyor bir iki tane dandık kanal çekıyor sadece aldığım yerde çalıştırdık atv hd felan çekıyordu eskkı uıydu alıcımda çalışıyor ama bunda nerdeyse hiç kanal yok birde atvhd trthd gibi kanallar için iki çanakmı gerek tek çanakmı bende tek çanak var sorun nerde olabilir?

• arkadaşlar yokmu bi önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

arkadaşlar yokmu bi önerisi olan?

menuden diseqc ayarını girip diseqci kapalı konuma alın

lnb gücünü 13/18 v varsa alın kaydetin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

hocam uğraştım biraz en sıkıldım kapattım sonra 10 dakka sonra açtım trtd hd ve trt1 hd geldi ama atv star vs. bunlar yine yok çanaktan desem eski uydu alıcıda çalışıyor. acaba bunun ayarları nasıl olmalı ondamı bi sorun var
    Edit: bu arada evde değilim ama lnb güç seçeneği yok diseqc yide kapalı da dahil bi çok konumda denedim durum aynı tek lnb var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fefeyx -- 9 Mayıs 2013; 13:06:00 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam uğraştım biraz en sıkıldım kapattım sonra 10 dakka sonra açtım trtd hd ve trt1 hd geldi ama atv star vs. bunlar yine yok çanaktan desem eski uydu alıcıda çalışıyor. acaba bunun ayarları nasıl olmalı ondamı bi sorun var
    Edit: bu arada evde değilim ama lnb güç seçeneği yok diseqc yide kapalı da dahil bi çok konumda denedim durum aynı tek lnb var

cıhazı baska bır çanakta deneyın

star atv zayıf sınyaldır çanak ayar ıstıyor olabılır

• quote:

quote:

quote:

quote:

cıhazı baska bır çanakta deneyın

star atv zayıf sınyaldır çanak ayar ıstıyor olabılır

next in müşteri hizmetlerini aradım oda öyle söyledi akşam eve gidiim bi çanağı sağ sol yapıcam çalışmazsa servis çağıracaz yapcak bişey yok

• Uydu alicidan degilmus sorun servsiten heldiler adam canagi ayarlamaya calisti olmadi sonra lnbyi ceyrek tur cevirdi oldu dedim yok boyle bisey aldi 30 tlyi gitti megerki hd kanallari sinyal yyksek oldugundan izleniyor sd ler de kotu sinyal olunca olmuyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.