Şimdi Ara

Next Minix HD (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nrurfali

quote:

Orijinalden alıntı: kdas

Bu ürünü 1 yıldır kullanıyorum. Led ın arkasında guzel saklanıyor ama performans rezalet. Sürekli kilitlenme problemi vardı cihazı satın aldığım yerre gidip değiştirttim ancak yeni aldığım da benzer sorunlar çıkartıyor. Cihaz 1 hafta sorunsuz çalışıyor sonra kendiliğinden kilitleniyor. Kumanda çalışmıyor. Aradan bir kaç saat geçiyor sorun düzeliyor. Şimdi başka bir hd alıcı araştırıyorum. Kimseye tavsiye etmiyorum.

Teşekkür ederim . Bu yorumunuz sonrası bu cihazı almaktan şimdilik vazgeçtim. Peki yukarda bahsettiğim Next Cool HD hakkında bilgisi olan var mı? Ürün yeni galiba. Piyasada var mı? kullanan var mı?

işlemcisi farklı, rca analog ses ve görüntü çıkışı var ve kumanda gözünde rakamlar var farklı olarak.

• Hazirandan beri kullanıyorum kilitlenme sorunu hiç yaşamadım, bizim evde sürekli insan olduğu için gün içinde uzun süre kullanılıyor uydu.
    Bazen şifreli kanallarda ses yada görüntü gelmeyebiliyor onu da kanal değiştirip tekrar dönünce düzeliyor.
  • merhabalar arkadaşlar uzun bir zamandır next minix hd hakkında yazılanları takip ediyorum.

5 aydır next minix hd kullanıyorum. cihazı ilk alıp tv'ye bağladığımda sinyal hiç yoktu. Binanın merkezi antenini bağlayan kişi ile irtibata geçtim. Gelip merkezi anten bağlantılarını kontrol etti ve kısa devreden görüntü alamadığımı söyledi. Aradan bir hafta geçti aynı sorunu yapmaya başladı tv'yi açtığımda sinyal yom yazısı çıkıyordu. Tekrar kontrol için merkezi anteni bağlayan kişiyi çağırdım. Adam kontrol etti ve sorunun merkezi sistemden kaynaklanmadığını ve cihazı servise götürmemi tavsiye etti. Ben de cihazı aldım teknik servisine götürdüm. Teknik servis yazılım yükledi ve sorun yok diyerek cihazı geri verdi. Aradan 2 hafta sonra tekrar cihaz sinyal yok sorunu vermeye başladı. Bazen sinyal yok yazıyor ve 10-15 saniye sonra kayboluyor, bazen de görüntü hiç gelmiyor sinyal yok diyor. Gözlemlediğim kadarıyla hd kanallardan sd kanallara geçerken bu hatayı veriyor. 3 gün önce cihazı tekrar servise götürdüm. servis cihazı bağladı kullandığı tv'de kendisi de görüntü alamadı. daha sonra pc'den cihaza yazılım attı. ve tv'ye tekrar bağladığında cihaz düzeldi ve bana tekrar sorunun düzeldiğini söyledi. Kendisine cihazın 1-2 gün kendisinde kalmasını söyledim. Çünkü ben tv ye bağladığımda sinyal yok sorunu bazen 1-2 saat sonra yapıyor bazen de hiç yapmıyordu. program izlerken bir kere sinyal yok diye yazdığında o gün tv izlemek işkenceye dönüşüyordu ve tv izlemekten insanı soğutuyordu. o yüzden deneme amaçlı kendisinde birkaç gün kalmasını söyledim. Dün de cihazı almaya gittim ve kendisinde hiç sinyal yok sorunu vermediğini söyledi.

Artık anlam veremiyorum. kafayı yemek üzereyim. bu cihazı kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Tv'yi haziranda aldım, oturduğum ev sıfır ve ilk oturan kişi benim. binada benden başka uydusundan sorun yaşayan kişi de yok. neden kaynaklandığı hakkında bir fikri olan arkadaşlardan lütfen yorumlarını bekliyorum.

şimdiden çok teşekkürler ediyorum.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammetk

merhabalar arkadaşlar uzun bir zamandır next minix hd hakkında yazılanları takip ediyorum.

5 aydır next minix hd kullanıyorum. cihazı ilk alıp tv'ye bağladığımda sinyal hiç yoktu. Binanın merkezi antenini bağlayan kişi ile irtibata geçtim. Gelip merkezi anten bağlantılarını kontrol etti ve kısa devreden görüntü alamadığımı söyledi. Aradan bir hafta geçti aynı sorunu yapmaya başladı tv'yi açtığımda sinyal yom yazısı çıkıyordu. Tekrar kontrol için merkezi anteni bağlayan kişiyi çağırdım. Adam kontrol etti ve sorunun merkezi sistemden kaynaklanmadığını ve cihazı servise götürmemi tavsiye etti. Ben de cihazı aldım teknik servisine götürdüm. Teknik servis yazılım yükledi ve sorun yok diyerek cihazı geri verdi. Aradan 2 hafta sonra tekrar cihaz sinyal yok sorunu vermeye başladı. Bazen sinyal yok yazıyor ve 10-15 saniye sonra kayboluyor, bazen de görüntü hiç gelmiyor sinyal yok diyor. Gözlemlediğim kadarıyla hd kanallardan sd kanallara geçerken bu hatayı veriyor. 3 gün önce cihazı tekrar servise götürdüm. servis cihazı bağladı kullandığı tv'de kendisi de görüntü alamadı. daha sonra pc'den cihaza yazılım attı. ve tv'ye tekrar bağladığında cihaz düzeldi ve bana tekrar sorunun düzeldiğini söyledi. Kendisine cihazın 1-2 gün kendisinde kalmasını söyledim. Çünkü ben tv ye bağladığımda sinyal yok sorunu bazen 1-2 saat sonra yapıyor bazen de hiç yapmıyordu. program izlerken bir kere sinyal yok diye yazdığında o gün tv izlemek işkenceye dönüşüyordu ve tv izlemekten insanı soğutuyordu. o yüzden deneme amaçlı kendisinde birkaç gün kalmasını söyledim. Dün de cihazı almaya gittim ve kendisinde hiç sinyal yok sorunu vermediğini söyledi.

Artık anlam veremiyorum. kafayı yemek üzereyim. bu cihazı kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Tv'yi haziranda aldım, oturduğum ev sıfır ve ilk oturan kişi benim. binada benden başka uydusundan sorun yaşayan kişi de yok. neden kaynaklandığı hakkında bir fikri olan arkadaşlardan lütfen yorumlarını bekliyorum.

Saygılarımla.

merkezi sistem dağıtıcısının markası modeli ne

• quote:

merhabalar arkadaşlar uzun bir zamandır next minix hd hakkında yazılanları takip ediyorum.

Saygılarımla.

aynı durum bendede mevcut. bana göre bu alet tam bir rezalet. almış olduk bir kere. sinyal bir gidiyor bir geliyor. kafasına göre. bazen 1 hafta kesintisiz gidiyor bazen haftada birkaç kez sinyal yok sorunu oluyor. anteni söküp takınca düzeliyor.

bu kadar ünlü bir firma nasıl bu kadar tutarsız bir cihaz yapıyor anlamıyorum. üstelik emsallerine göre daha pahalı.

müşteri hizmetlerine mail attım dönüş yok.

şikayet var a yazdım dönüş yok..

nex gözümde sıfır. rakam ile (0)

• abi markası ve modeli hakkında hiçbir bilgim yok ama şu an iş yerindeyim bugün eve gider gitmez öğrenir size cevap yazarım
  • kesinlikle katılıyorum benim gözümde de artık beş para etmiyor.

Dün benim hanım muhteşem yüzyılı izleyecek oldu. Diziyi rezil etti. Dakikası geçmeden sinyal yok demeye başladı. Aksilik ya başka kanala basıyorum herşey normal tekrar stara çeviriyorum sinyal yok diyor sonra dakika dolmadan birkaç saniye izleyebiliyorsun sonra tekrar sinyal yok diyor. Parayı çöpe atmak böyle bir şey olsa gerek
  • daha öncesinde next in en ucuz ftv uydusunu ile toshiba sv 685 55 inh televizyonumu birlikte kullanırken.
    ses sevyesini yüksettiğimde rahatsız edici bir uğultu, cızırtı oluyordu.
    TV ni sesi 20 sevyesinde iken uydunun sesini sonuna kadar açsamda ses yeterli gelmiyordu.
    TV nin sesini 20 birimin üzerine çıkartırsamda o rahatsız edici uğultu sesi vardı.
    neta 6400 hd aldım.
    hdmı kablo ile TV ye bağladım.
    artık sesten yana şikayetim yok.
    ses gayet güzel.
    bu uydu ile SD ve HD görüntülerde iyi.
    hepsidijitalde 149 küsüre kargo dahil aldım.
    ürünü taktım, cihaza hiç elektrik gelemdi.
    hepsidijitale tlf açtım.
    kargo ile karşı ödemeli gönderim biz yenisini gönderelim dediler.
    aynı gün kargo ile iade etttim.
    3 gün sonra gönderdiğim ürünü tamir edip göndermişler.
    bu ayrıntıyıda yazmadan geçmeyeyim.
    genel mana da uydudan da hepsidijitalden de memnunum.
    ucuz hd uydu arayanlara tavsiye ederim.

• ben neta 6400 hd konusuna mesaj atmak isterken yanlışlıkla buraya atmışım.
    ama olsun, next mini HD ye alternatif düşünenler için faydalı olabilir.
  • quote:

kesinlikle katılıyorum benim gözümde de artık beş para etmiyor.

Dün benim hanım muhteşem yüzyılı izleyecek oldu. Diziyi rezil etti. Dakikası geçmeden sinyal yok demeye başladı. Aksilik ya başka kanala basıyorum herşey normal tekrar stara çeviriyorum sinyal yok diyor sonra dakika dolmadan birkaç saniye izleyebiliyorsun sonra tekrar sinyal yok diyor. Parayı çöpe atmak böyle bir şey olsa gerek

bence parani falan çöpe atmadin sorun senin uydu frekans ayaklarında veya lnb sorun olabilir pc girdigimde sorununa çözüm bulmaya calisacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar next minix ile hiremco turbo HD2 arasında kaldım, next sorunlu galiba epey hiremco mu tercih edilmeli? Arafığım özellikler HD ve multimedya oynatıcı, bu fiyat aralıklarında önerebileceğiniz başka cihaz var mı?

http://www.hizlial.com/u05.015.4399.0041/next-minix-full-hd-usb-divx-uydu-alicisi-sinirli-stok

http://www.hizlial.com/u05.015.5137.0038/seoul-hiremco-turbo-hd-2-hd-usbmovie-internet-uydu-alicisi

edit: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schopen -- 7 Aralık 2012; 14:21:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: schopen

Arkadaşlar next minix ile hiremco turbo HD2 arasında kaldım, next sorunlu galiba epey hiremco mu tercih edilmeli? Arafığım özellikler HD ve multimedya oynatıcı, bu fiyat aralıklarında önerebileceğiniz başka cihaz var mı?

http://www.hizlial.com/u05.015.4399.0041/next-minix-full-hd-usb-divx-uydu-alicisi-sinirli-stok

http://www.hizlial.com/u05.015.5137.0038/seoul-hiremco-turbo-hd-2-hd-usbmovie-internet-uydu-alicisi

edit: link

Karaköyde next minix makinayı 180 tl civarına alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba değerli dostlar. Nihayet kararımı verdim ve Next x HD Pembe renkli olanını aldım. Akşam saat 17 den beri cihaz takılı. saat 22:00 a kadar cihazı geri vermeyi düşünüyordum. Çünkü SD yayınlar, bazı yorum yapan arkadaşların dediği gibi çamur gibiydi. Ve moralim çok bozuldu. Evde misafir de vardı. Misafirler gittikten sonra ayarları inceledim. Ve sonunda sorunu çözdüm. Ve şuan SD yayınlar hani cam gibi erler ya, aynen öyle. Mükemmel bir görüntü. Hd kanalları söylemeye gerek yok sanırım. Onlar daha da kaliteli bir görüntü vermeye başladı. Görüntü çamur gibi diyen arkadaşlar, mutlaka şu ayarı yapsınlar.
    1) Menü tuşuna basın.
    2)Sistem Ayarı kısmından TV Sistemi'ni seçiyoruz.
    3)Bu kısımda da Video Çözünürlük var. Ordan "Kaynaktan Kontrol" olarak değiştiriyoruz. Hepsi bu kadar.

Ve işte karşınızda muhteşem görüntü.

Umarım bu bilgiler faydalı olur. Bu arada usb den film de izledim. Müzik de dinledim ve resim de baktım. İncelemelerim devam edecek. Yorumlarımı yine yazarım inşaallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrurfali -- 9 Aralık 2012; 0:01:30 >

• cihazda sinyal yok sorununu yaşayanlar oldu mu anten gırışlerı pırızden gecıyor anten kablosuna değdiğin anda sinyal gidiyor uyduyu kapatıp açana kadar sorun devam ediyor kapatıp açtıktan sonra ise düzeliyor bu sorun yazılım güncellemeden sonra çıktı nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Breakst- -- 9 Aralık 2012; 10:33:32 >
  • quote:

Merhaba değerli dostlar. Nihayet kararımı verdim ve Next x HD Pembe renkli olanını aldım. Akşam saat 17 den beri cihaz takılı. saat 22:00 a kadar cihazı geri vermeyi düşünüyordum. Çünkü SD yayınlar, bazı yorum yapan arkadaşların dediği gibi çamur gibiydi. Ve moralim çok bozuldu. Evde misafir de vardı. Misafirler gittikten sonra ayarları inceledim. Ve sonunda sorunu çözdüm. Ve şuan SD yayınlar hani cam gibi erler ya, aynen öyle. Mükemmel bir görüntü. Hd kanalları söylemeye gerek yok sanırım. Onlar daha da kaliteli bir görüntü vermeye başladı. Görüntü çamur gibi diyen arkadaşlar, mutlaka şu ayarı yapsınlar.
    1) Menü tuşuna basın.
    3)Bu kısımda da Video Çözünürlük var. Ordan "Kaynaktan Kontrol" olarak değiştiriyoruz. Hepsi bu kadar.

Umarım bu bilgiler faydalı olur. Bu arada usb den film de izledim. Müzik de dinledim ve resim de baktım. İncelemelerim devam edecek. Yorumlarımı yine yazarım inşaallah

Bendede kaynaktan kontrol dediğimde çok kötü bir görüntü veriyor 1920p 60 ettiğimde güzel görünüyor.

• FREESHARE çalışıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakst

cihazda sinyal yok sorununu yaşayanlar oldu mu anten gırışlerı pırızden gecıyor anten kablosuna değdiğin anda sinyal gidiyor uyduyu kapatıp açana kadar sorun devam ediyor kapatıp açtıktan sonra ise düzeliyor bu sorun yazılım güncellemeden sonra çıktı nasıl düzeltebilirim?

yeni taşındığım evde anten prizini normal anten prizi koymuşlardı kablo biraz oynasa sinyal yok diyordu prizi değiştirdim sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: qdry

quote:

Merhaba değerli dostlar. Nihayet kararımı verdim ve Next x HD Pembe renkli olanını aldım. Akşam saat 17 den beri cihaz takılı. saat 22:00 a kadar cihazı geri vermeyi düşünüyordum. Çünkü SD yayınlar, bazı yorum yapan arkadaşların dediği gibi çamur gibiydi. Ve moralim çok bozuldu. Evde misafir de vardı. Misafirler gittikten sonra ayarları inceledim. Ve sonunda sorunu çözdüm. Ve şuan SD yayınlar hani cam gibi erler ya, aynen öyle. Mükemmel bir görüntü. Hd kanalları söylemeye gerek yok sanırım. Onlar daha da kaliteli bir görüntü vermeye başladı. Görüntü çamur gibi diyen arkadaşlar, mutlaka şu ayarı yapsınlar.
    1) Menü tuşuna basın.

Bendede kaynaktan kontrol dediğimde çok kötü bir görüntü veriyor 1920p 60 ettiğimde güzel görünüyor.

türkiyede tv lerde görüntü frekansı 50 ve katlarıdır 1920*1080*50 yaparsan görüntü bence daha güzel olur ben frekansı 60 yapınca görüntüde titremeler yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: teco1095

quote:

cihazda sinyal yok sorununu yaşayanlar oldu mu anten gırışlerı pırızden gecıyor anten kablosuna değdiğin anda sinyal gidiyor uyduyu kapatıp açana kadar sorun devam ediyor kapatıp açtıktan sonra ise düzeliyor bu sorun yazılım güncellemeden sonra çıktı nasıl düzeltebilirim?

yeni taşındığım evde anten prizini normal anten prizi koymuşlardı kablo biraz oynasa sinyal yok diyordu prizi değiştirdim sorun çözüldü

o prizden söküp anten kablosunu onla birleştirince de aynı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teco1095

quote:

o prizden söküp anten kablosunu onla birleştirince de aynı

facebookta next sayfası var orayada bir sor bakalım ya da eski yazılımı ara internette

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.