Şimdi Ara

Next Minix Combo Kablo TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar pozitek cihaz haricinde Next minix combo cihazım da var uydu için kullanıyorum ve kablo tv'yi desteklediğini farkettim ama bağlantı girişi şeklini nasıl yapacağım bilemiyorum 1 tane lnb girişi var onda uydu takılı ayrıca 1 tane de eski anten girişi gibi farklı giriş var ama kablo tv'nin kablo ucu lnb kablosunun ucu gibi uyar mı acaba cihazın resmi de aşağıda en üstteki resim lnb girişinin yanındaki anlattığım giriş şekli.

    http://www.hepsidijital.com/next-minix-hd-combo-uydu-alicisi-5795-41-B.jpg

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşlar bu Next combo cihazın kart girişine kablo tv kartı taktığımda algılıyor fakat kartın yarısı dışarıda kalıyor ve wifi usb kullandığımdan wifi sinyali için cihazın dik durması gerek fakat engelliyor bunu nasıl çözebiliriz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytilki -- 18 Nisan 2017; 9:49:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baytilki

    Arkadaşlar bu Next combo cihazın kart girişine kablo tv kartı taktığımda algılıyor fakat kartın yarısı dışarıda kalıyor ve wifi usb kullandığımdan wifi sinyali için cihazın dik durması gerek fakat engelliyor bunu nasıl çözebiliriz ?

    http://mcdn01.gittigidiyor.net/26328/263285950_0.jpg?1492503143
    hocam şöyle bir resimlikler var bunun gibi bir seye dik durmasını sağlayabilirsiniz
  • Arkadaşlar Bu cihaz Teledünyadaki dolby digital sesi destekliyor mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mext Combo cihazımda Kablo tv'yi ayarladım fakat altyazılı kanallarda çakışma oluyor bir kanalda altyazıyı açıyorum bu sefer diğer bir altyazılı kanalda ya altyazı dili değişiyor yada altyazı kapanıyor bunu nasıl çözebiliriz cihazı kullananlar yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mext Combo cihazımda Kablo tv 'yi ayarladım fakat altyazılı kanallarda çakışma oluyor bir kanalda altyazıyı açıyorum bu sefer diğer bir altyazılı kanalda ya altyazı dili değişiyor yada altyazı kapanıyor bunu nasıl çözebiliriz cihazı kullananlar yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar next minix combo cihazında kablo tv kullanıyorum sinyal: 83 kalite : 90 ve ara sıra kanallarda mozaiklenme sorunu yaşıyorum cihazın bağlantısında bir sorun yok fakat şu bina içindeki kablo tv kutusundan mı ayar yapılmalı acaba ? bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.