Bildirim
NEXT ALICIM STARI BULMUYOR!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
11054 H 30000'den gelen kanalları siliniz. Kanal bilgisi için;http://www.flysat.com/turksat42.php
Star tv'yi yinede bulamazsanız, 11.054 H 30000 frekansını siliniz. Sonra aynı frekansı ekleyip, taratınız._____________________________ Doğru bilginin adresi... -
-
Dediklerimi uyguladıysanız, star'ı listeye eklemiş olmanız gerekiyor. _____________________________ Doğru bilginin adresi... -
aynı sorun bende de var. Bütün Kanalları silip arkasından bütün TP leri siliyorum. Sonra otomatik arama yapıyorum. 60-70 tane TP buluyor ama starın yeni grubu olan 11054
30000 frekans TP sini bulmuyor. Dolayısıyla ben TP ekleyip 11054 30000 frekansı H TP sini manuel olarak ekleyip arama yapıyorum bu seferde program bulunamadı hatası alıyorum. Çanağın yönü ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi ?_____________________________ -
Merhaba.
Öncelikle sinyal alınmayan frekans değerlerini kanal arama kısmında tek tek seçerek silin.Bu sayede cihazın hafızasındaki gereksiz kullanılmayan frekanslardan kurtulmuş olursunuz.Star tv için 11054 /30000/ H / fec 5/6 değerlerini manuel olarak girip arama yaptığızda gelir.Ben de Next ye-2000 xplus kullanıyorum._____________________________ -
en güzeli kablon varsa hazır liste at _____________________________ Тhu?dєгЄ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler