Next 5000 CI ve 2000 X CI Plus modelleri ile Topfield 3000 CI pro modeli arasında fiyat olarak aynı ürünler. Bu fiyatlar da hesaplı olduğu için bunları tercih ediyorum. Bir bayi'ye sordum bana Topfield al dedi. Bu modeller arasında bariz fark varmıdır. Fulx ler ve dont panic gibi şifreli xxx kanalları kartsız şifreleri girerek veya au yaparak bu üç model çözüyor mu. Yani şifreleri au yaparak çözen gidip kart alma zahmetine katlanmadan bu üç modelden hangisi benim isteğime cevap veriyordur?
Cevaplarınızı bekliyorum. Tşk.
o kanalları izleyeceksen next 7600 sky ı tavsiye ederim
Next 7600 sky modeli biliyorsunuz kaon tabanlıdır.Next 5000 le topfıled 3000cıpro aralarında fiat farkı var , kalite farkı var.Size önerim topfıled her zaman 1 numara
topfield bence mercedes taksi anyın artık kalite kokuyor benim ve bu işi yapanların tercihi topfield
Topfield 30 mhz işlemci, Next markalarında işlemci 60 mhz... Bunların içinde o malum adult kanalları sadece Next 7600 sky ile olur.
goltmasterin 14400 cihazlarıda bu iş için uygun
bencede topfield al ama 5000 yada 5200 olursa daha iyi olur 2 mb cihaz karşılaştırması yapmak istemem ama uydu forumlarını sırayla gezin cihaz bölümlerine bakın flashım gitti cihazım bozuldu diye her bölümde çok yazı yazanları görürsünüz ama tofield bölümünde asla böyle bir şey göremezsiniz çünki kolay kolay arıza yapmaz yanlış yazılım yüklemeye kalkarsan cihaz o yazılımı kabul etmez diğer cihazlarda ise atıyorum aynı marka biri fta biri cı model yanlışlıkla fta cihaza cı modelin yazılımını atarsanız alır daha sonrada cihaz açılmaz yada açılır çalışmaz ondan sonrada flashı çöker git 40 milyon ver yaptır hiç kimse parayı sokaktan toplamıyor insan cihazı aldımı dijital teknoloji bitene kadar sorunsuz kullanmalı varsın emu yazılımı nette olmasın bilgisayardan yüklenmesin ama ben gene topfield diyorum
Özetle söylemek gerekirse topfıledlerde ben hala eksik bir tarafını göremedim sıfır hata
Topfield 300 cı pro iki sene önce devamlı kilitlenme sorunu,nedeniyle sattım.Şu anda next 2000 cı plus kullanıyorum.Şimdiye kadar kendi cihazıma 11 kere yazılım attım.Eşe dosta ise herhalde elliyi geçti. ne flashım gitti.Ne de cihazımda arıza oldu!.. Yazılımı bilinçsizce ve tecrübesi olmıyan biri atarsa her cihaz yanar.Topfiled bile olsa!... Ayrıca şu da var.zaman zaman bios update ya da DVD rom/writer FW update yapıyorum.Yanlış yaparsan onlarında yanma tehliksei var.
burada hepiniz satıcısınız heralde.herkez kendi ne göre bu güzel şu böyle ii falan filan .bırakın bunları ya.bakın şu termalın yaptıklarına biraz.topfield miş next miş gecin artık bunları
quote:
Orjinalden alıntı: haykl
burada hepiniz satıcısınız heralde.herkez kendi ne göre bu güzel şu böyle ii falan filan .bırakın bunları ya.bakın şu termalın yaptıklarına biraz.topfield miş next miş gecin artık bunları
Sen ne anlatıyon?..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme