Şimdi Ara

Next 1050 Hakkında Bilgisi Olan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • next 1050 marka navigasyon cihazı bimekste ucuza satışa çıkacak 100 tl ye. Sizce almaya değer mi. next 525 ile karşılaştırdığımızda ne fark vardır bilgi verebilirmisiniz ?

• Firmanın sitesinden ürün karşılaştırması yapablirsiniz.http://www.nextnavigasyon.com/modeller.html
    525 modeli işlemci,navigasyon yazılımı flash kapasitesi ücretsiz harita güncelleme süresi gibi bir çok özellikle 1050 modele göre yeni nesil bir cihaz.Şimdi 1050 modelininde fiatı baya baya ucuz şayet stoklar yeterli olurda alabilirmisiniz onu bilmiyorum.Sanırım bu kampanya sadece magazalarda olacak internetten satış olmayacak.
  • Peki bu fiyata alınması mantıklı olur mu ? Şayet 525 ile arasında 150 TL fark olur. Dokunmatik açıdan falan çok mu geride
  • Dediğiniz gibi arada 150 tl fark var,dokunmatik ekranda vs geride değil. Mesela yazılım olarak 1050 IGO8 kullanır next 525 primo 1.2 yazılım. 1050 de ücretsiz güncelleme 2 yıl 525 de 3 yıl.525 modelinin işlemci hızı 633 Mhz 1050 468 mhz bunun gibi farklar var.Ama aradaki fiat farkı baya var buda kıyaslama yaparken 1050 yi cazip yapıyor.Her halukârda navigasyon ihtiyacınızı giderecek bir cihaz fiat cazip aradaki farkta fazla ozaman 1050 yi kampanyadan alın
  • Ben de takipteyim kafama takılan tek soru 2 yıl harita güncellemesi. İlerisi için sorun olur mu acaba...
  • Ne sorunu olabilir, nasılsa inandırıcı olmayan şekilde ömür boyu demiyor firma.Asıl ömür boyu denilenden çekinmeniz lazım,2 yıl sonra ücreti neyse öder güncellersiniz.Zaten tüm dünyadada bu iş böyledir.
  • bu kampanya hakkında bilgi bulamadım...bilgi verebilirmisiniz.

edit: buldum forumda sıcak fırsatlarda belirtilmiş......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 21 Kasım 2011; 11:11:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.