Şimdi Ara

Nexstar mı Goldmaster mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
18.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o cihazlarda teknolojinin gerisinde kaldı alanın elinde kalıyor yazılım yok
    quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

zaten topfield tabanlı cihazları tavsiye ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

o cihazlarda teknolojinin gerisinde kaldı alanın elinde kalıyor yazılım yok
    quote:

zaten topfield tabanlı cihazları tavsiye ediyoruz.

O kadar değil bence.Yazılım konusunda sadece yavaşlar o kadar...
  • tps paketi yanılmıyorsam 1şubatta gitti next 2000 e 5şubatta tps auto geldi goldmastera ise 13 martta
    goldmasterın bir ar-ge gurubu yok dışarıya bağımlı yazılımlarda 11000 serilerine 2 senedir yazılım yok sirus uydusunu bile izleyemiyorsun sorunlu
  • quote:

tps paketi yanılmıyorsam 1şubatta gitti next 2000 e 5şubatta tps auto geldi goldmastera ise 13 martta
    goldmasterın bir ar-ge gurubu yok dışarıya bağımlı yazılımlarda 11000 serilerine 2 senedir yazılım yok sirus uydusunu bile izleyemiyorsun sorunlu

Yazılım konusunda söylediklerinizin birçoğu doğru.Sirius uydusunu izleme kısmı hariç..
  • sirus uydusunu 11000 20000 30000 hepsi aynı cihaz bu serilerde izleyemiyorsun sürekli problem yaratıyor aciko menüsü yüklüyorsun ondada problem devam ediyor 10sn açıp takılma sorunu bunu dahi çözmediler
    bu benim işim 10larca cihazda saatlerce uğraştık sorun çözülmüyor bazılarında uzun bir süre izleniyor sonra gene kitliyor
  • quote:

sirus uydusunu 11000 20000 30000 hepsi aynı cihaz bu serilerde izleyemiyorsun sürekli problem yaratıyor aciko menüsü yüklüyorsun ondada problem devam ediyor 10sn açıp takılma sorunu bunu dahi çözmediler
    bu benim işim 10larca cihazda saatlerce uğraştık sorun çözülmüyor bazılarında uzun bir süre izleniyor sonra gene kitliyor

Onları bilmiyorum da 9000 serisinde bir sorun yok..
  • quote:

Next 2000 in özellikleri

• 1 Adet Kart okuyucu girişi
    • 1 Adet Modül Girişi
    • Kör Tarama Fonksiyonu
    • Conexant 2. nesil Chipset
    • USB Girişi ve Bu Girişten Yazılım-Data Güncelleme
    • MP3 Dosyalarını Cihaz Üzerinden Dinleyebilme
    • JPG, JPEG Resimleri Slayt Show Olarak TV’de Gösterebilme Özelliği
    • 10000 kanal kapasitesi
    • Mükemmel hızda kanal geçişleri ve uydu tanıma
    • Kolay kullanım ve programlama
    • Türkçe ve 6 seçilebilir dil
    • EPG
    • TV`de olmasa da cihazdan teletext ve altyazı desteği
    • 8 kategorili özel favori listesi
    • Uydu seçimi ve tüm kanalları tek listede görebilme özelliği • Mükemmel kanal dizme özellikleri
    • Timer
    • Uydu alıcısı kumandasından renk, parlaklık ve kontrast ayarlarıyla mükemmel resim imkanı
    • Türkiye`ye özel yazılım desteği
    • Sinyalmetre
    • 3 seçilebilir bilgi barı
    • Merkezi sistemlere uyumlu
    • Diseqc 1.2 Motor ile hareketli çanak kullanabilme özelliği
    • Onlarca mükemmel fonksiyon
    • 4 MB Flash/32 MB SDRAM
    • 5 Oyun
    • Takvim
    • Hesap makinesı
    • LCD ve Plazma TV ler için YUV çıkışı
    • Özel Tuner Hassasiyet Ayarı (LT)
    • Ekranı 13 Kareye Bölme Özelliği (Biri Canlı)
    • Ses, Resim Manuel Senkron İmkanı Hareketli OSD
    • Yayının şifre sistemini 5 sisteme kadar otomatik gösterebilme özelliği
    • Ülkemizde kullanılan tüm modüllere uyumlu
    • Memory Backup
    • Resim dondurma, kare kare oynatma, zoom özellikler ile benzer

hepsi güzelde bide görüntü kalitesi iyi olsa...

• benim cihaz next
    tuner sharp olması lazım, cihazdan memnunum ama yazılım konusunda benim gördüğüm yumatu ve sunny
    çok fazla ve en hızlı yazılımı çıkartıyorlar bilhassa yumatu daha iyi gibi geliyor bana
  • beyler herkes bir şeyler söylüyor.kendi sattığı malı övüyor.objektüif açıdan bakarsak nextlerin görüntü kalitesi çokmu kötü?goldmaster da yazılım yavaş diyosunuz.ne almak lazım olduğu hala çözülemedi. sansui cihazı goldmasterin 9900 pvr li cihazını klonlamışlar 80gb harddisk pip usb herşey var alette. tek problem şifreli kanalları açmaması.fiyatta 300 ytl goldmaster 850 olmasına rağmen cazip gibi gözüküyor ama ilerde problem olabilir sanki.benim istediğim lcd tv de kalite görüntü usb girişi birde malum kanalların açılması kanal geçişinin de hızlı olması lazım çokmu şey istiyom acaba şuanda next in 200cıs serisi iyi gibi geliyor bana 190 ytl diyolar 6 ay vadeli fiyatına
  • modeline göre değişebilir belki ben yeni aldım şubatda üretilmiş goldmaster PVR 76100 FTA kullaniyorum sirius astra turksat ve hotbird izliyom 2 çanakda görüntü iyi lmb iyi
  • arkadaşlar ya donanım kailtesi diyeceksiniz yada yazılım destegi ikisi birarada olmuyor.
    yok ben dreambox alacam dersen o başka..
  • niye next 2000 kalitesiz cihazmı yapmayın gözünüzü seveyim
  • kötü demek haksızlık olur donanım olarak vasat yazılım olarak iyi bir cihaz.
    next ye nin genel politikası işi yazılımla götürüyor. tr de en çok satan marka...
  • nextin bütün modelleri kalitesiz diye birşey yok hepsi birbirinden farklıdır
    yazılım-tps çözmek key falan-sürekli destek istiyorsan next derim fakat
    kaliteli yayın,iyi tuner ve sağlam istiyorsan goldmaster derim ama onda yazılım desteği pek yok goldmaster bölümlerinde yazılımları çok az görüyorum ama belli bir serilerinde..
  • quote:

kötü demek haksızlık olur donanım olarak vasatyazılım olarak iyi bir cihaz.
    next ye nin genel politikası işi yazılımla götürüyor. tr de en çok satan marka...

+1905 işte bu yüzden her seferinde goldmaster diyorum yazılımı düzensiz olsa dahi
  • arkadaşlar güneş balçıkla sıvanmaz. gerçekler gün gibi ortada................

piyasada en üst seviyedeki DREAMBOX--TRİPLE DRAGON --KATHREİN gibi en üst seviyedeki cihazlar hariç
    bir alt seviyedeki cihazların genel özelligi donanım kalitesine önem veren markalarda emu işine illegal olmasından dolayı pek sıcak bakmıyorlar vede emu ile ilgili yazılımlarda geç gelmektedir.
    birde donanımı vasat olarak kullanan cihazlardada işi yazılım yönünden parsayı topluyorlar.
    bana sorarsanız donanım her zaman önceligimdir.
    sonuç olarak.
    *******************************************************************************
    1-DONANIM KALİTELİ CİHAZDA EMU YAZILIMI ZAYIF (GOLDMASTER)
    2-DONANIMI VASAT CİHAZLARDADA EMU YAZILIM İYİ (NEXT YE)
    TÜRKİYEDEKİ SATIŞ TİRAJLARI
    NEXT YE 1 nci
    GOLDMASTER 2 nci
    SUNNY 3 ncü
    diye sıralanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 22 Mart 2008; 1:06:35 >

• Değerli arkadaşlar,

Diyelim ki fantazi kanallarla işimiz yok.

En iyi Goldmaster modeli hangisi peki? HD yayına uygun modeli varsa performansı nasıldır?

Saygılar...
  • Çok yakın bi zamanda hotbird uydusundaki TPS paketine veda edicez. Bundan dolayı artık emu ile ne Goldmaster tps paketini açabilcek nede next yani artık emu devri bana göre bitiyo. Bi next, Goldmaster almak yerine Dreambox almak çok daha avantajlı olur. Ha bu arada Goldmasterın 9000 serileri gayet iyidir. Özellikle görüntü kalitesi ve kullanılabilirliği gayet iyididr.
  • quote:

arkadaşlar güneş balçıkla sıvanmaz. gerçekler gün gibi ortada................

piyasada en üst seviyedeki DREAMBOX--TRİPLE DRAGON --KATHREİN gibi en üst seviyedeki cihazlar hariç
    bir alt seviyedeki cihazların genel özelligi donanım kalitesine önem veren markalarda emu işine illegal olmasından dolayı pek sıcak bakmıyorlar vede emu ile ilgili yazılımlarda geç gelmektedir.
    birde donanımı vasat olarak kullanan cihazlardada işi yazılım yönünden parsayı topluyorlar.
    bana sorarsanız donanım her zaman önceligimdir.
    sonuç olarak.
    *******************************************************************************
    1-DONANIM KALİTELİ CİHAZDA EMU YAZILIMI ZAYIF (GOLDMASTER)
    2-DONANIMI VASAT CİHAZLARDADA EMU YAZILIM İYİ (NEXT YE)
    TÜRKİYEDEKİ SATIŞ TİRAJLARI
    NEXT YE 1 nci
    GOLDMASTER 2 nci
    SUNNY 3 ncü
    diye sıralanıyor.

bu üçü çok satıyor ama üçüde kötü ötesi

• goldmaster daha kaliteli cihazlar getiriyor ama emuda çok cimri

next ise görüntü ve ses kalitesi berbat cihazlar getirip satıyor ama emu için iyi organize olmuş öyle gözü boyuyor.

.
    emuya önem vermeyen goldmasteri , önem vermeyen next tercih edebilirde.

emusu çok iyi fiyatı çok da güzel inpaxın small super ve yumatu iq çok çok daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelepironline -- 11 Nisan 2008; 23:28:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.