Şimdi Ara

NewYork İkiz Kuleler ve Uçak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce verilmiş olma ihtimali çok yüksek olan bu ilginç olayı paylaşmak istedim.
    Benim gibi daha önceden duymamış, görmemiş olanlar olabilir..

Herhangi bir Metin Düzenleyicisini açın örneğin :
    Microsoft WORD , WordPad veya Not Defteri.

Yazı Tipini WingDings Yaptıgınız zaman yazacağınız şu karakterler, ikiz kulelere uçak çarpacağı olayını çook önceden bize haber verdiğini göreceğiz.
    Tarihini bilmiyorum ama en azından windows 95 ten beri wingdings yazı tipinin bizimle beraber oldugunu tahmin ediyorum.

Yazacağımız Yazı

Q33NY

NewYork İkiz Kuleler ve Uçak

aslında çokda ilginç sayılmaz, çünkü q harfinin ve 33 rakamının olayla bildiğim kadarıyla bir ilgisi yok.

ama mesaja baktıgınız zaman cok güzel.

NY 'daki ikiz kuleler ve bir Uçak ve Tabiki israil bayrağı işin aslında ne kadar planlı oldugunu anlatiyor bize..

• HAKKATTENDE İLGİNÇ MİŞ O SALDIRILARDA HİÇ İSRAİL KÖKENLİ BİRİSİNİN O GÜN İŞE GELMEMESİ DE ÇOK İLGİNÇ
  • Güzel yazı da bura yeri değil

Bi daha ki sefere dikkat edersin artık

Not : Q33 sanırım uçakların kodumuymuş neymiş öyle hatırlıyorum
  • tesadüf gibi görünüyor.
  • eski
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hizli_Cocuk

tesadüf gibi görünüyor.

Dostum böyle tesadüf olur mu hiç, şekilleri birdaha gözden geçir.
  • daha önce verilmişti ve sanırım rakamlar uçakların uçuş kodu idi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uçakların sefer numarsı için teşekkürler (NY = new york)

çok teknik bir bilgi tekrar sağol
  • ya Teknik Yardım 'a yazdıgımın farkında degilim..
    FireFox 'ta iki tane sekme açıktı, farketmemişim.

Yoksa bu konuda çok duyarlı birisiyim..
  • bunları ben daha önce vermiştim

ayrıca uçakların uçuş kodlarıda onlar değil
  • geçen bana mail olarak geldiğinide kulelere çarpan uçcağın uçuş numarasu diyorrdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 24 Mart 2006; 22:52:30 >
  • istanbula olcak mı bakın bakalım
  • sorması ayıp word'ün bu yazı sitili ne zaman icat edildi?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

sorması ayıp word'ün bu yazı sitili ne zaman icat edildi?...

Office 2000 de vardı bu yazı sitili
  • Bush ne zamandır başkan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 25 Mart 2006; 0:11:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutsuzvaka

quote:

Hayır işte işin garibi,bende office 97 var ondada oluyor!!!!Olay ne zaman oldu 2003 de...Bush ne zamanbaşkan oldu 2001de,ama 97 den nasıl biliniyordu?Ordaki kuru kafa işaretide yahudi masonlarının üye olduğu illuminati nin simgesidir zaten...Bushta bu örgüte üyedir...Ki saldırıyı israilin kendi politikaları için yaptığını ve amerikanında buna göz yumduğunu biliyoruz.Zira israil orta doğu ya daha fazla zaman ayırılmasını istiyordu.Bu zamana kadar planlar hep çakışdı israil ile abd nin...Ama 2000 li yıllarda ırakta bol petrol olduğu ve saddam gibi birinin zulmlerini öğrenince,önce tüm dünyaya ırakta barışı sağlayacaz diye gittiler,ve işte güya ikiz kulede ölen 3000 kişinin intikamı diye saçma sapan sloganlarla milliyetçilik yaptılar.Ama ırakta,değil 3000,bu emperyalist şerefsizler yüzünden 300.000 in üzerinde adam öldü...Ama bunu gören yok...Herşeye burnunu sokan avrupa sus pus oldu nedense...

• quote:

Orijinalden alıntı: C.E.M

quote:

Orjinalden alıntı: umutsuzvaka

quote:

Hayır işte işin garibi,bende office 97 var ondada oluyor!!!!Olay ne zaman oldu 2003 de...Bush ne zamanbaşkan oldu 2001de,ama 97 den nasıl biliniyordu?Ordaki kuru kafa işaretide yahudi masonlarının üye olduğu illuminati nin simgesidir zaten...Bushta bu örgüte üyedir...Ki saldırıyı israilin kendi politikaları için yaptığını ve amerikanında buna göz yumduğunu biliyoruz.Zira israil orta doğu ya daha fazla zaman ayırılmasını istiyordu.Bu zamana kadar planlar hep çakışdı israil ile abd nin...Ama 2000 li yıllarda ırakta bol petrol olduğu ve saddam gibi birinin zulmlerini öğrenince,önce tüm dünyaya ırakta barışı sağlayacaz diye gittiler,ve işte güya ikiz kulede ölen 3000 kişinin intikamı diye saçma sapan sloganlarla milliyetçilik yaptılar.Ama ırakta,değil 3000,bu emperyalist şerefsizler yüzünden 300.000 in üzerinde adam öldü...Ama bunu gören yok...Herşeye burnunu sokan avrupa sus pus oldu nedense...
    Vay anasını serhat hocam neler dönmüş ya

• C.E.M C kullanıcısına yanıt
    Yalniz bu abiyi paralelci felan diye umarim almadilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.