Şimdi Ara

NEWCASTLE UTD KARİYERİ, YENİ DÜNYA TAKIMI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 Mayısta başladığım ve sıkılmadan, fazla yüklenmeden devam ettirdiğim kariyerimin son demlerindeyim.

2014-2015 sezonuna iş olarak başladım, sezon sonunda gelen teklifleri değerlendirirken başarıya yelken açması gereken takımın artık Newcastle olduğunu gördüm ve teklifini kabul ettim.

2014-2015 sezonunda ligi 13. olarak bitiren Newcastle taraftarları da yeni sezonun öncekinden farklı olmayacağını düşünüyordu.

İlk iş olarak taktik, antrenör ve transferlerden başladım.

Taktikte ise 4-1-1-4 olarak karar verdim,

Anita, Tim Krul ve Ayoze, devre arasında gitmişlerdi kulüpten.

Antrenörlerimin kemik kadrosunuda yine o yıl kurdum.

Ve şimdi geriye kalan tek şey sezonun başlamasıydı.

Dostluk maçlarına oldukça iyi başlamıştık ve taraftar lige umutlu bakıyordu.

Lige iyi başlar gibi olmamıza rağmen ard arda gelen mağlubiyetler sonrası özellikle de Man United mağlubiyeti çok etkilemişti. Eğer Fulham maçını'da kaybedersem istifa etmeyi antrenörlerimle görüşüp kararlaştırdıktan sonra Fulham maçına çıkmıştık. Ve o da neydi? Daha 9. dakikada gol yemiştik Fulham'dan fakat her şey tersine dönmüştü, 9. dakikada yediğimiz gol bir kıvılcım olmuştu.

Aralık ayına girmek üzereydik. Bu ay 7 maçım vardı ve 4'ü Manchester City, Chelsea, Arsenal ve Liverpool maçlarıydı. Kesinlikle ve kesinlike bu ay çuvallayacağımı düşünüyordum.

Fakat beklediğim gibi olmamıştı müthiş bir form yakalamış Aralık ayından 6 Galibiyet 2 Beraberlik ile çıkarak Ligde liderliğe yükselmiştim.

Transfer sezonunda Anita, Ayoze ve Tim Krul'u gönderip, Simone Zaza, Eric Dier, Hajrovic, Bertrand, Ramires ve Roman Bürki'yi almıştım.

Ve ligin geri kalanı yine aynı şekilde devam etmişti,

2015-2016 Sezonunu şampiyon tamamlamıştım EPL'de ve bu bir mucizeydi. Herkes bu beklenmedik başarıyı konuşuyordu, tesadüf olduğundan bahsediyorlardı.

Not: Yaptığım transfer hatasından dolayı Varazdat Haroyan çalışma izni alamamış ve onu 2 yıl boyunca oynatamadım.

Ekleme: Aynı zamanda yılın Menajeri ödülünün sahibi olmuş, yılın takımına da 2 oyuncu göndermiştim.

Şampiyonluk kutlamalarından sonra herkes tatil yaparken 2015-2016 sezonu için hazırlanmaya başlamıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradeida -- 28 Ekim 2015; 16:34:02 >

• Yeni sezona Transferlerle başladık, klasik tüm takımı dağıtıp tekrar yeni takım kurma özelliğim yüzünden takımı dağıttım.

As Kadro, U21 ve diğer oyunculardan toplam 50 Futbolcu gönderdim takımdan ve 18 futbolcuyu takıma kazandırdım.

Hazırlık maçları pek istediğimiz gibi gitmesede yeni sezona ortalarda bir yerde bitirme sözü ile başladık ve Aynı zamanda Community Shield'i kazanmasını da bildik.

Ligin ilk yarısı oldukça monoton geçti, şampiyon olma konusunda umudumuz vardı.

Ayrıca Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmamız ve eleme turunda Barcelona'yı yenmemiz bizi umutlandırmıştı fakat antremanlarla futbolcuları boğmam sonucu tüm takım sakatlandı ve kendi hatalarım yüzün çok basit bir şekilde elendik.

İngiltere Federasyon Kupasını kazanmamız ise bizim için ligten daha önemli bir başarıydı, çünkü tüm kupaları kazanmak istiyorduk.

Ligin 2. yarısı bizim için felaket oldu, şampiyonluğa oynarken Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için çok uğraştık tabi antremanlardan dolayı oyuncuların sakatlanması ve alternatiflerininde sakatlanması benim suçumdu, mağlubiyeti kabul ettik ama bir dahaki sezona daha çok çalıştık.

Şampiyonlar Ligine katılmamız çok önemliydi öte yandan FA Cup'ı aldığımız için şampiyonluğu kaybetmemize çok üzülmedik.

• 2017-2018 sezonuna çok çalışarak başladık ve takımı yeniden kurduk tekrar. Onlarca oyuncu gitti, onlarca oyuncu geldi.

Hazırlık maçlarına iyi başladık, zorlanmamak için kolay kulüpleri seçtik ayrıca.

Community Shield'i tekrar kazanma başarısı gösterdik.

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Feyenoord'a karşı aşağılayıcı mağlubiyetler yaşadık ve yolumuza UEFA Avrupa Liginde devam etmek zorunda kaldık.

Lige sıradan bir başlangıç yaptık, ne iyi ne kötü. Fakat Aralık ayında aldığımız beraberlikler ve mağlubiyet bizi çok üzdü.

Bu sırada FA Cup'ta elendik yarı final müsabakasında Liverpool'a karşı.

Ligin 2. yarısı keskin mağlubiyetler almamız takımın moralini oldukça bozdu fakat mücadeleden asla yılmadık.

Avrupa Ligi'nde Final karşılaşmasını görecek olmak bizi çok sevindirdi fakat rakibimizin Real Madrid olması tüm umutlarımızı bitirmişti.

Avrupa Ligi'ni 2. ve Ligi 3. bitirdik, kupa kazanamamıştık fakat Avrupa Ligi Finali ve Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanmamız geleceğe umutla bakmamıza yardımcı oluyordu.

Tatile çıkmıştık ve seneye de kupa alamazsak kulüpten ayrılacaktım, yeni sezonu bekliyorduk aynı zamanda gözlemciler doğru transferler yapmamız için tatile çıkmamışlardı.

• Bir sezon önce aldığımız 18 Yaş Asistan Menajeri Alessandro Del Piero'nun yanın kaleci antrenörü Gianluigi Buffon'un gelmesiyle takımda bir Juventus havası esmeye başladı. Efsane futbolcuların öncülüğünde yeni sezon transferleri de bir o kadar nokta transferler oldu.

Ayrıca bu transfer döneminde Dünya Rekoru kırarak bir sezonda tam 175M € değerinde oyuncu satışları gerçekleştirdik ve 122M € değerinde oyuncular aldık.

Hazılık maçlarını basit düzey takımlar ayarladık ve çok güzel hazırlandık yeni sezona.

Lige ilk 5 maçta 5 galibiyet alarak ve 15 gol atarak müthiş başladık, 6. haftadaki Arsenal'den aldığımız 5-1'lik mağlubiyet bizi durdurmaya yetmedi ve ilk devreyi lider olarak kapattık.

Önemsemediğimiz Capital One kupasında Final müsabakasında Liverpool'a elendik.

Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemliydi, güçlü bir gruba düşmüştük. Gerek Barcelona gerek Porto bizden güçlü takımlardı ayrıca 2 yıl öncesinin intikam vakti gelmişti. Barcelona'yı eledikten sonra Porto'ya elenmenin intikamı.

İlk maçımızda Porto ile berabere kalmak biraz moralimizi bozdu, 3. maçımızda Barcelona'ya yenilmek bizim için bir şey değiştirmiyordu çünkü yarışımız Porto ile.
    Deplasmanda Barcelona'yı 2-1 yenmek artık gruptan çıkacağımızı garantilemiş ve devamında Porto'yu 1-0 yenerek gruptan averaj yüzünden 2.çıktık, bizim için büyük bir başarıydı.

Devre arasına girildiğinde ve 2. Devre'nin maçları başladığında pek iyi başlayamasakta güzel oyunumuzu sürdürdük ve elimiz cebimizde şekilde şampiyon olduk ama itiraf etmek gerekirse son 3 maça girildiğinde şampiyonluğu kaybedebileceğimizi düşünmedim değil.

Ayrıca Ligde Yılın Oyuncusu, Yılın Teknik Direktörü ödüllerini kazandığımız gibi Yılın Takımına'da 2 oyuncumuzu gönderdik.

Şampiyonlar Liginde ise ilk eşleşmemiz Juventus ile oldu, hem taraftarı olduğum takım olması hemde çok güçlü olması korkutuyordu bizi.

Şansımızın yaver gitmesiyle Juventus'u elememizin arkasında Çeyrek Final'de Real Madrid ile eşleşmemiz yine bizim için intikam marşını söyletiyordu, öyle ya da böyle elemeliydik Real Madrid'i.

Şans yanımızdaydı ve Real Madrid'i elemiştik ama bu şans nereye kadar sürecekti? Yarı Finalde PSG ile olan eşleşmemizin böyle olmayacağını herkes biliyordu.

Hakemin yardımı ve oyuncularımızın özverisiyle PSG'yi eledikten sonra Final'deydik. Rakibimiz FC Bayern'di, keşke 2 maç olsada iç sahada bir şekilde allem eder kallem eder eleriz diye düşünüyorduk, ayrıca bu kulüp tarihinde bir ilkti. İlk defa Finale çıkmıştı Newcastle United.

Neydi suçumuz? Finallerde kaybetmekten bıkmıştık artık ama mutluyduk, ödüller kazanmıştık.

Yeni sezona artık doygun bir şekilde başlıyorduk, tüm takım tatil yapabilirdi.

Ayrıca Newcastle United teknik direktörü artık tüm dünya tarafından tanınan muhteşem bir menajerdi.

(Fransa ne alaka diye soracak olursanız, Bir yandan Fransa Milli Takımını çalıştırmıştım ve 4 Galibiyet, 1 beraberlik almıştım. Sonrasında çok fazla uğraş istiyor diye istifa etmiştim Fransa Milli Takımından.)

Acaba yeni sezondaki Community Shield'i kim kazanacaktı?

• Yeni sezona kadroyu bozmadan az ve öz transferler yaparak aynı zamanda gereksiz ya da gitmek isteyen oyuncuları göndererek başladık.

Newcastle tarihinin en iyi kadrolarından birisine sahip olmuştu artık

Ve kulüp bugünlere gelebilmek için ticarethane görevi görerek çok oyuncu sattı ve aldı.

Lig 13.lüğünden Dünya'da en çok itibar gören 13. takım haline geldi ve kulübü bu seviyelere çıkartırken mali gücünü de elimizden geldiğince yükselttik.

• Newcastle United, Yeni sezonu kupayla açtı. Community Shield maçında Manchester City karşısında 3-2 skor ile gülen taraf oldu.

• Oyunda editor kullanılmamıştır ve hiçbir şekilde maç tekrarı yapılmamıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2019-2020 Şampiyonlar Ligi gruplarında geçmişte intikam aldığımız Real Madrid, geçtiğimiz yılda grubumuzda olan Porto ve Şampiyonlar Ligine gitmemize engel olan Feyenoord var.

• başarılar hocam
  • hocam başarılar. bieşy söylemek istiyorum ingilterede böle bi kulup alıp başarılı olmak kolay oluyor büyük ihtinmal sıklıcaksınız bence en alt ligden amatör bi takım alın her şeyini baştan siz yapın daha çok keyif alırsınız bide transferleriniz cogu bilindik oyuncular yani ucuza alıp pahalıya satabilceginiz oyuncular borek dockal mesela 2-3 e alın direk 12m falan gzüküyor fiyatı ,bide oyuncu tavsiyrsi yapayım :D bari david pavelka belki biliyorsunuzdur ama bilmiyorsanız kesin alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

hocam başarılar. bieşy söylemek istiyorum ingilterede böle bi kulup alıp başarılı olmak kolay oluyor büyük ihtinmal sıklıcaksınız bence en alt ligden amatör bi takım alın her şeyini baştan siz yapın daha çok keyif alırsınız bide transferleriniz cogu bilindik oyuncular yani ucuza alıp pahalıya satabilceginiz oyuncular borek dockal mesela 2-3 e alın direk 12m falan gzüküyor fiyatı ,bide oyuncu tavsiyrsi yapayım :D bari david pavelka belki biliyorsunuzdur ama bilmiyorsanız kesin alın

Hocam 1 sezon daha şampiyon oldum bunlardan sonra oyunu bıraktım, FM16'ya başladım.
  • Ben bir ara o kadar çok oynamıştım ki sabah akşam oyundaydım.Bağımlılık derecesi şu olmuştu:İnsanlar ne? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeTavus

30 Mayısta başladığım ve sıkılmadan, fazla yüklenmeden devam ettirdiğim kariyerimin son demlerindeyim.

2014-2015 sezonuna iş olarak başladım, sezon sonunda gelen teklifleri değerlendirirken başarıya yelken açması gereken takımın artık Newcastle olduğunu gördüm ve teklifini kabul ettim.

2014-2015 sezonunda ligi 13. olarak bitiren Newcastle taraftarları da yeni sezonun öncekinden farklı olmayacağını düşünüyordu.

İlk iş olarak taktik, antrenör ve transferlerden başladım.

Taktikte ise 4-1-1-4 olarak karar verdim,

Anita, Tim Krul ve Ayoze, devre arasında gitmişlerdi kulüpten.

Antrenörlerimin kemik kadrosunuda yine o yıl kurdum.

Ve şimdi geriye kalan tek şey sezonun başlamasıydı.

Dostluk maçlarına oldukça iyi başlamıştık ve taraftar lige umutlu bakıyordu.

Lige iyi başlar gibi olmamıza rağmen ard arda gelen mağlubiyetler sonrası özellikle de Man United mağlubiyeti çok etkilemişti. Eğer Fulham maçını'da kaybedersem istifa etmeyi antrenörlerimle görüşüp kararlaştırdıktan sonra Fulham maçına çıkmıştık. Ve o da neydi? Daha 9. dakikada gol yemiştik Fulham'dan fakat her şey tersine dönmüştü, 9. dakikada yediğimiz gol bir kıvılcım olmuştu.

Aralık ayına girmek üzereydik. Bu ay 7 maçım vardı ve 4'ü Manchester City, Chelsea, Arsenal ve Liverpool maçlarıydı. Kesinlikle ve kesinlike bu ay çuvallayacağımı düşünüyordum.

Fakat beklediğim gibi olmamıştı müthiş bir form yakalamış Aralık ayından 6 Galibiyet 2 Beraberlik ile çıkarak Ligde liderliğe yükselmiştim.

Transfer sezonunda Anita, Ayoze ve Tim Krul'u gönderip, Simone Zaza, Eric Dier, Hajrovic, Bertrand, Ramires ve Roman Bürki'yi almıştım.

Ve ligin geri kalanı yine aynı şekilde devam etmişti,

2015-2016 Sezonunu şampiyon tamamlamıştım EPL'de ve bu bir mucizeydi. Herkes bu beklenmedik başarıyı konuşuyordu, tesadüf olduğundan bahsediyorlardı.

Not: Yaptığım transfer hatasından dolayı Varazdat Haroyan çalışma izni alamamış ve onu 2 yıl boyunca oynatamadım.

Ekleme: Aynı zamanda yılın Menajeri ödülünün sahibi olmuş, yılın takımına da 2 oyuncu göndermiştim.

Şampiyonluk kutlamalarından sonra herkes tatil yaparken 2015-2016 sezonu için hazırlanmaya başlamıştık.

Hocam bu kadar ligi nasil actin oyun ilerlemezki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam, Almanya, Fransa ve İngiltere oynayabilir, diğerleri sadece görüntüle şeklinde.
  • quote:

Hocam, Almanya, Fransa ve İngiltere oynayabilir, diğerleri sadece görüntüle şeklinde.

görüntü derken hocam databaselerine ulaşıyosun demi ama oyunu yavaşlatmıyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

Hocam, Almanya, Fransa ve İngiltere oynayabilir, diğerleri sadece görüntüle şeklinde.

görüntü derken hocam databaselerine ulaşıyosun demi ama oyunu yavaşlatmıyomu

Fazla yavaşlatmaz hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.