Şimdi Ara

New York'tan Ne Alınır (2014 Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz abes olacak bu konuyu açmam belki milyon kere açılmıştır. Ama malum ülke ekonomileri, ürün kapasitleri ve talepler zaman içinde değişiyor. Kısaca ekim ayında New York'a 17 günlük bir seyehat yapacağım. Tabi alışveriş şart. Bunun yanı sıra ordan alıp Türkiye de rahatlıkla satabileceğim ürünlerde almak istiyorum. Amacım kar etmek değil ama bilet paramı hafifleteyim istiyorum. Piyasada şu an favori ürünler nelerdir? Tabi abd ile buradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurursanız süper olur.

Teşekkürler.

öncelikle Ben satıcı değilim. Gezgin ruhla sağa sola gidince kendi ihtiyaçlarım için kurcalayarak yol alıyorum. Ne alırsanızı alın dikkat edceğiniz temel şeyler şunlar aldığınız ürünün Türkiye rakamını iyi takip etmeniz lazım. Bir çok ürün uluslarası garanti vermiyor aldığınız üründe buna deyip değmediğini bakın ayrıca kur farkı giderek eşitlenme noktasına kaydı. BU yüzden kampanyalı indirim ürünü yakalarsanız eyvallah yoksa zor düşünün bu rakama siz birde karınızı ekleyeceksiniz ve fiyat Türkiye i,le nerdeyse eşitlenecek. patronlar inanın bu ihtimali sizden benden iyi düşünüyorlar 2 örnek vermek istiyorum
    **galaxy gear fit şu an 149+ en az %10kdv 165 dolar*2.16= 360 tl civarında şu anda hepsiburada comda 399tlden satıyor 40tl için garanti ve bozulma riskine bence değmez

**iphone 5s yenisi ufukta görünsede abd fiyatı çalıntı değilse sabittir 650dolar+%10vergi 715 *2.16=1550tl vatan bilgisayarda aynı model 2000tl 350 TL için değme kararının riski sizin bu rakamı özel platformlarda daha düşük satanlar bile var.

Muhtemel alıcınızı önceden ayarlarsanız yeni seri işlemci ve Ankartlar profesyonel fotografçılık ürünleri ülkeye girmediği için biraz daha cazip görünüyor. Bu konuyla ilgili iki magaza hakkında eski bir not yazmıştım. almadaN Detaylı incelemeniz lazım. birde seri sonu indirimleri dehşet olur. oda şansınıza yada kasımdaki gibi dehşet dönemleri yakalamanıza bağlı. Her şey aldığınız risk ve potansiyel alıcı kitlesinini tutumuna bağlı kolay gelsin...

http://www.microcenter.com/site/brands/intel_haswellE.aspx
    http://www.bandhphoto-video.com/
    İstanbul,Lefkoşa,Paris,Barcelona, Oslo,Stockholm,Amsterdam,Roma,Floransa, Brüksel,Brugge,Moskova,Budapeşte,Viyana,Prag,Lizbon, Riga, New York, Orlando, Kopenhag, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Boston, Chicago, Washington DC, Munih, Zurih, luzern, Cenevre, Lyon, Singapore, Bali. Bangkok,Siemrap, Philadelphia,Atlantic city

• Oncelik Iphone 6 cikiyor ki siz Turkiyeye dondugunuzde daha satisa cikmamis ya da cksa bile 2500 tl duzeyinde olacaktir. Bu yuzden mantikli bir tercih olur. Ya da ileri teknoloji bir laptop alinabilir ciddi farklar vardir. Profesyonel camera lar oldukca fiyat farki iceren urunlerden. Apple in bilgisayarlari da oldukca hizlica satilan ve ragbet gorenlerdendir. Kisacasi ucuz olmayan 500+dolara aacaginiz teknolojik urunlerden ciddi gelir elde edebilir birakin biletinizi , seyehat masarafinizi bile karsilayabilirsiniz. Tabiki alacaginiz urun adedine bagli bu. Bu kadar para harcayamam derseniz , Guess , Micheal Kors , Calvin Klein vb markalarin aksesuarlarini alarak buradaki alisveris duskunu bayanlarimiza kolayca ciddi farklarla satabilirsiniz. Bol sans. Iyi eglenceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

10 adet Macbook alırsanız ve hepsini Türkiye fiyatından satarsanız Thy gidiş dönüş bileti bedavaya geliyor

Apple urununden tahmini 500-700 tl , Laptoplardan 800-1000 tl , cameralardan 500-800 tl vb kar elde edilir. Ortalama 750 tl kar yapabilirsiniz dikkatli olursaniz . 4 urun bileti bedavaya cikartir ustune kar ettirir.

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

10 adet Macbook alırsanız ve hepsini Türkiye fiyatından satarsanız Thy gidiş dönüş bileti bedavaya geliyor

Apple urununden tahmini 500-700 tl , Laptoplardan 800-1000 tl , cameralardan 500-800 tl vb kar elde edilir. Ortalama 750 tl kar yapabilirsiniz dikkatli olursaniz . 4 urun bileti bedavaya cikartir ustune kar ettirir.

%9 Eyalet vergisini dahil ettiniz mi?

• quote:

quote:

quote:

%9 olacak diye birsey yok , ortalama %7 olarak dahil ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin önerebileceğiniz bir mağaza var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Best Buy en iyi magaza , eger uzun sure kalinacaksa ki 15-20 gun yeterli ilk gunlerde amazon.com dan alinabilir en ucuzunu bulursunuz. Adresinize gelir. Ancak sorun yasanirsa iade kisminda zorlanirsiniz zamandan dolayi.

Size ornek vereyim birkactane , toshiba laptoplar in 750-850 dolar arasindaki modellerinin muadilleri , Turkiyede 3200-3600 tl arasina satilmaktadir. 800 dolarlik laptop un tl karsiligi vergi dahil 2000 tl yi bulmaz. Siz burada 2750-3000 arasinda satarsaniz her turlu kolayca alici bulursunuz. Ya da Canon EOS5D pro camera nin satis fiyati 4150 dolar. Vergi dahil tl karsiligi 9500 tl civari olur ki Vatan computerdaki satis fiyati 13.500 Tl. 4 bin tl lik kazanc tek makineden Ya da EOS70D modelinin Amerika satis fiyati hersey dahl 2900 civari. Turkiye fiyati ise 4000 Tl. Yani kisacasi gitmeden bestbuy.com un sitesindeki urunlerle Turkiyedeki urunleri karsilastirip , neler alinabilecegine karar verebilirsiniz kolayca. Hangi modellerde fark var ya da yok kolayca gorebilirsiniz. Bu soyledigim elektronikler icin gecerli.

Aksesuar cinse , bayan guess cantalar Turkiyede 300-400 Tl ye alici kolayca bulurken , orada indirimden 40-50 dolara alabilirsiniz. Ya da bir DKNY saati orada 50-75 dolara alabilirken buradaki satis fiyati 300-4003 araliginda olacaktir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Best Buy en iyi magaza , eger uzun sure kalinacaksa ki 15-20 gun yeterli ilk gunlerde amazon.com dan alinabilir en ucuzunu bulursunuz. Adresinize gelir. Ancak sorun yasanirsa iade kisminda zorlanirsiniz zamandan dolayi.

Size ornek vereyim birkactane , toshiba laptoplar in 750-850 dolar arasindaki modellerinin muadilleri , Turkiyede 3200-3600 tl arasina satilmaktadir. 800 dolarlik laptop un tl karsiligi vergi dahil 2000 tl yi bulmaz. Siz burada 2750-3000 arasinda satarsaniz her turlu kolayca alici bulursunuz. Ya da Canon EOS5D pro camera nin satis fiyati 4150 dolar. Vergi dahil tl karsiligi 9500 tl civari olur ki Vatan computerdaki satis fiyati 13.500 Tl. 4 bin tl lik kazanc tek makineden Ya da EOS70D modelinin Amerika satis fiyati hersey dahl 2900 civari. Turkiye fiyati ise 4000 Tl. Yani kisacasi gitmeden bestbuy.com un sitesindeki urunlerle Turkiyedeki urunleri karsilastirip , neler alinabilecegine karar verebilirsiniz kolayca. Hangi modellerde fark var ya da yok kolayca gorebilirsiniz. Bu soyledigim elektronikler icin gecerli.

Aksesuar cinse , bayan guess cantalar Turkiyede 300-400 Tl ye alici kolayca bulurken , orada indirimden 40-50 dolara alabilirsiniz. Ya da bir DKNY saati orada 50-75 dolara alabilirken buradaki satis fiyati 300-4003 araliginda olacaktir.

Off çok güzel fiyatlar bilgilendirmeler için teşekkürler. Ben seneye 7 günlük gideceğim. Yeşil pasaportum var ama vize almam gerekiyormuş yine de. Öncelikli hedefim 13" Macbook Pro ve bir fotoğraf makinesi yani gezip görmekten çok alışveriş amaçlı gideceğim.

• Çok teşekkürler süper bilgiler. Fotoğraf makinası diyorlardı ama bu kadar kar getireceğini düşünememiştim. Açıkcası maddi bir sıkıntı yok dediğiniz herşeyi alabilriim ama macbook 10 tane fikri biraz zor keza o kadarı bavula sığmadığı gibi biizm burda gümrükten çıkartmakta hayli zor olur :) ama iki tane makuldur. Eşimde benimle geleceği için her şeyden ikişer tane belki üçer tane almak dikkat çekmeyecektir. Birde gopro kameralar var araştırmama göre. tanesinden 250-300 rahat getirisi oluyor gibi. nispeten kutusuda diğerlerine göre küçük olacağından 4 taneden biletin birinin yarısı çıkıyor :) Böyle alışveriş manyağına dönücez gibi çok heycanlı

edit: her üründe değilmiş pardon ama 400 dolar fark olanlar var gerçekten. Teşekkürler paylaşım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmaykut -- 3 Eylül 2014; 9:07:53 >
  • Ozgur dedigin fiyatlardan satman zor artik.Dedigin fiyatlardan satacaksan daha altina vereyim sen de kazan dostum:)Ama oyle buyuk karlar yok ozellikle laptop ve elektronikte.Dediğim gibi ben her hafta gidip geliyorum oyle bir olay karlilik yok.Stok yapip satmanin zaten bir anlami yok.

Orijinalden alıntı: bmaykut

Merhaba arkadaşlar,
    Biraz abes olacak bu konuyu açmam belki milyon kere açılmıştır. Ama malum ülke ekonomileri, ürün kapasitleri ve talepler zaman içinde değişiyor. Kısaca ekim ayında New York'a 17 günlük bir seyehat yapacağım. Tabi alışveriş şart. Bunun yanı sıra ordan alıp Türkiye de rahatlıkla satabileceğim ürünlerde almak istiyorum. Amacım kar etmek değil ama bilet paramı hafifleteyim istiyorum. Piyasada şu an favori ürünler nelerdir? Tabi abd ile buradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurursanız süper olur.

Teşekkürler.

Belirtilen tarihlerde i phone 6 cikarsa riske girmeden alacağınız tek urun bu olsun.Baska ekstra birseye gerek yok.Ese dosta getirip hemen satarsiniz.

• bence bakkalda biz gazos alınır , yanınada bir poğaça alınır ( vergiler nasıl bilemiyorum , ABD de tax free olayıda yok), gidip central parkta ulu büyük bir ağazın altına oturulup , hem giden gelen gözetlenir, hemde güzel bir kafa dinlenir.
    Kesinlikle hayatın anlamı budur. 4 kez farklı yıllarda new yorkta bulundum. Benim içinde new yorku hatırlatan kesinlikle central parktır ardından müzeleri gelir. Candır neşe huzur ve keyif verir. şehrin ortasında vahadır. çayır çimene uzanıp şehri uzaktan dinlersiniz....

@xxlboy
    İstanbul,Lefkoşa,Paris,Barcelona, Oslo,Stockholm,Amsterdam,Roma,Floransa, Brüksel,Brugge,Moskova,Budapeşte,Viyana,Prag,Lizbon, Riga, New York, Orlando, Kopenhag, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Boston, Chicago, Washington DC, Munih, Zurih, luzern, Cenevre, Lyon, Singapore, Bali. Bangkok,Siemrap, Philadelphia,Atlantic city
  • Kıyafet ve aksesuar alın. Saat , cüzdan vs gibi. Bana göre elektronik eşya satmaktan daha garanti bir yoldur bunları satmak.

Orijinalden alıntı: bmaykut

etayfun dostum gönderdiğin sitede fiyatlar biraz fazla ucuz değil mi :D
    www.bhphotovideo.com bu nedir abi her üründe en az 400 dolar daha ucuz sanki?

edit: her üründe değilmiş pardon ama 400 dolar fark olanlar var gerçekten. Teşekkürler paylaşım için.

merhaba
    bu dükkan fotografçılığın nirvanası 2 katlı tam köşe başında biz 5. caddeden elimizde harita ile yürüyerek hemde keşif için gitmiştik. Kapıdan girer girmez kendinizi İsraile gelmiş gibi düşünebilirsiniz bir kere kadın satıcı yok tümü erkek çoğu sakallı ve saçları yandan bukleli ve örmeli. sitede açık olup olmadığı günlere bakın yahudi tatil sistemine göre çalışıyor. Takdir ettiğim tüm çalışanlar sattıkları donanım konusunda dehşet bilgili. Adamlar sanki modeli kendi keşfetmiş gibi en ufak detaya kadar iniyor. sitesinden indiriliyormu bilmiyorum 500 sayfalık ince kağıda dehşet bir katalogları var elimdeki kopya işe yarar bilgileri bulmak içinde bire bir.
    hakkını yemeyelim birde benzer durumdahttp://www.adorama.com/ var buda oldukça iyidir önemli olan kampanya yada indirim yada yanında verilen bonus taramak üstelik bu adamlardan alışveriş yapınca mağaza teslimi olarak alabiliyorsunuz.
    pc için donanım parçası almak adına bana best buy oldukça zayıf geliyor. o yüzden microcenter birkaç eyalette birden çalışıyor ve mağaza zinciri şeklinde gezmesi cidden keyiflidir. Yeni çıkan her türlü anakartı ilk görebileceğiniz yerlerden biridir. Bence tek sorunu var telefon konusuna el atmıyorlar bu konuda zayıflar telefon için apple dışında en iyi fiyat bhpphotovideo. unutmayın internatioal ve unlock seçeceksiniz. yoksa daha düşük fiyatla firma promosyonlu sadece kuzey amerika izinli telefon elinizde patlayabilir. örnek galaxys5 unlock ve int versiyonu sanırım 605+vergi %10 desek= 665 dolar=1450 tl civarı görünüyor.

@bmaykut

• quote:

Orijinalden alıntı: enginbeyist

Ozgur dedigin fiyatlardan satman zor artik.Dedigin fiyatlardan satacaksan daha altina vereyim sen de kazan dostum:)Ama oyle buyuk karlar yok ozellikle laptop ve elektronikte.Dediğim gibi ben her hafta gidip geliyorum oyle bir olay karlilik yok.Stok yapip satmanin zaten bir anlami yok.

2 tane Toshiba Laptop u 3000 den sattım ben daha önce oradan 780 dolara almıştım. Ayrıca Arkadaşım da Profesyonel 3 adet kamera sattı. 3 ünden toplam 6 bin kar etmişti. Yani müşterisi var ve kolayca satarsın. Buradaki fiyatın 500 Tl altına verdiğin anda kapışılıyor. Zaten burdaki mağaza fiyatına satsan 2 üründe bilet çıkar.
  • Valla araştırdım. Oranın grouponundan bişiler alcam gibi. Bilgisayar felan baya uyguna geliyor. Fotoğraf makinaları da var. Bakalım gidip gelince buraya yazarım ne aldım ne sattım ne kadar kazandım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.