Şimdi Ara

New Monster Beats by Dr Dre iBeats In Ear Headphones 24.99+6.5 sterlin(EBAY)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ebayde anasayfa indirimde arkadaşalr siyah ve beyaz renk seçenekleri var.Satıcı güvenilir görüntü itibarı ile 1,5 milyon feedback i var %99.5 olumlu.

fiyat 24.99, kargo 6.5 sterlin, fiyat toplamda 110 tl yapıyor.Türkiye fiyatları malumunuz zaten söylemeye gerek yok.

link

http://www.ebay.co.uk/itm/Monster-Earphones-Black-/360760361384

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 10 Ocak 2015; 22:24:46 >

• Fiyati piyasasina gore uygun ama beats bu paralari hakediyor mu tartışılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC telefonların içinden çıkan kulaklık sanırım bu değil mi? Eğer o ise, aman aman bir farkını göremedim ben o fiyat aralığındaki kulaklıklara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 10 Ocak 2015; 22:56:12 >
  • Htc telefonundan cikan kulaklik markafoniden 99'a almistim. Acikcasi ses kalitesini begenmedim. Ayrica viber gorusmede sesim cok kotu gidiyordu.

Tavsiye etmiyorum

• orjinal olcagını pek sanmiyorum 2.kalite olabilir
  • Berbat bir kulaklik kesinlikle önermiyorum

• Adam 20.000 tane satmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal değil arkadaşlar.1.kalite çakmadır.Bu kulaklık çünkü sadece htc telefonların yanında verildi ekstra üretimi yapılıp da harici satılmadı.Bilginize
  • darendeli kullanıcısına yanıt
    yanlışınız var hocam bu kulaklıklığın satışı yapıldı.htc telefonlara özel şeklinde aksesuar şeklinde satıldı.
     New Monster Beats by Dr Dre iBeats In Ear Headphones 24.99+6.5 sterlin(EBAY)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 12 Ocak 2015; 13:28:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.