Merhabalar,yaklaşık 1 ay önce New iPad aldım ve aldığımdan beri hiç bilgisayara bağlamamıştım.Bugün back up almak için bilgisayara bağladım,keşke bağlamaz olaydım.Sorun şu ki şuan apple accountum üzerindeki indirmiş olduğum bütün uygulamaları itunes ipad'e attı ve benim önceden düzenlediğim klasörlerin hepsi de gitti.Hadi buna razıyım yine düzeltirim uzun bi uğraş ile fakat asıl sorun şu ki eşzamanlama başladıktan bir kaç dakika sonra itunes takılıyor ve hiç bir şekilde aktarım ilerlemiyor.Yani ne backup alabiliyorum tam anlamıyla ne de başka birşey yapabiliyorum.Sizce çözümü nedir?
edit:itunes un takilma problemi gecti fakat resmen haşat etti ipadi. Uygulamarimi silmis kafasina gore onceden indirdigim bazi uygulamalari atmis icine. Ben mi kullanmayi bilmiyorum yanlis bir sey mi yapiyorum acaba ama sinirim cok bozuldu. Simdi store dan satin alinanlar kismina girdim ordan tekrardan herseyi indiriyorum. Bir daha bilgisayara baglamaya korkuyorum.
simdi ipad i eski duzenine soktuktan sonra yedegini almak istiyorum fakat bu konuda bana yardimci olacak biri var mi? Cunku ipad i bilgisayara bagladigim an eminim ki yine sacma sapan uygulamalar atacak icine. Uygulama eszamanlamasini da kaparsam bu sefer aletin icindeki uygulamalari yedeklemeyecek. Sifirdan bi back up almak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
2.edit:Şimdi bilgisayara iphone u taktım ona da saçma sapan uygulamaları attı itunes ama neyse ki telefonun içinden uygulama kaldırmadı.Hala yardım beklemekteyim...
itunes ayarlarını manual olarak ayarla.belki o zaman düzelebilir
Uygulama eş zamanlamasını kapadım.Fakat bu sefer de back up almayacak sanırım