Bildirim
new ipad itunes sorun
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Az arastirsaydiniz foruma konu acmadan once, durumun gayet normal oldugunu, cunku ipad lerin bilgisayardan usb araciligi ile sarj olmadigini gorurdunuz!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arizali olabilir hemen servise verin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
Az arastirsaydiniz foruma konu acmadan once, durumun gayet normal oldugunu, cunku ipad lerin bilgisayardan usb araciligi ile sarj olmadigini gorurdunuz!
quote:
Orijinalden alıntı: cholonya
pardon yazmamışım anakartım gigabyte ve on off charge diye bir özelliği var apple (ipad dahil) cihazlarının şarjı için. ama şarj etmiyor sorunum o açıklamayı unutmuşum özür dilerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: bufasulyabedava
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
quote:
Orijinalden alıntı: cholonya
pardon yazmamışım anakartım gigabyte ve on off charge diye bir özelliği var apple (ipad dahil) cihazlarının şarjı için. ama şarj etmiyor sorunum o açıklamayı unutmuşum özür dilerim
Benim anakart da gigabyte ve gayet güzel şarj ediyor. Usb hub kullanma. Ve anakartın usb sürümünü falan güncelle. Başka bir şey aklıma gelmiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Asus Ai charger yuklryip tekrar deneyin
http://event.asus.com/mb/2010/ai_charger/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 14 Haziran 2012; 11:43:30 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X