Şimdi Ara

New 3DS Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben New Nintendo 3DS almak istiyorum ikinci el olarak PS Vita almak istedim fakat pek hoşuma gitmedi. Benim İngilizce seviyem vasat olduğu için Nİntendo oyunlarındaki hikaye ve senaryoyu hiç anlamıyacağım o açıdan bir şevkim kırıldı fakat sormak istediğim sorular var.

    1. New 3DS yi kırdırmak mümkünmü? SKY3DS diye bir karttan bahsetitler bu kartı alsam sd kartı buna taksam içinede oyunları doldursam başka işlem yapmama gerek kalırmı kırdırmak gibi?
    2. Ne tip oyunlar var sadece sonic ve mario gibi oyunlarmı var? Grafik aramıyorum açıkçası fakat pokemon oynamakta istemiyorum sadece



  • 1- Mumkun. SKY3DS alirsaniz korsan oyun oynarsiniz ancak SKY3DS pahali ve online oynarken banlanma riskiniz var. Kirdirmak diye tabir ettiginiz CFW islemi biraz karmasik ancak daha guvenli ve kesin bir yontem.
    2- Size kalmis, Nintendo genelde RPG seven adamlarin konsoludur, ingilizceniz yeterli degilse cok da zevk alacaginizi sanmiyorum
  • Lyzard kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sanırım PSP 3000 alıp dev arşiv yapıp oyun oynayacağım New 3DS oldukça harika olsada İngilizce konusunda zayıf kaldığım için boşuna para vermiş olurum tekrardan teşekkürler.
  • Winchester3636 W kullanıcısına yanıt
    rica ederim. psp oynamadiysaniz oyun arsivi gercekten harika.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.