Şimdi Ara

Nevşehire gitmeyi dusunuyorum( gittim geldim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum gunlerdir olaylar belli, yarın ankaradan nevşehire gunu birlik gezmeye gitmeyi dusunuyorum, yer altı müzeleri acıkmıdır, bu mevsimde yani bu sıcakta gezilirmi yoksa ağustos eylül gibimi gidilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 20 Temmuz 2016; 13:53:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gidebilirsin hocam bir sikinti çıkmaz.

ayrica yeralti muzelerinin ici derindondurucu gibi soguk olur.

• Gezilicek yer tavsiye edermisin bu yer altı şehirlerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Gezilicek yer tavsiye edermisin bu yer altı şehirlerinden

Derinkuyu ve kaymakli en meshurlaridir hocam, ozellikle Derinkuyu cok buyuk sanki 4 katli aparrimani yeraltina gommusler, sehrin icinde vaftiz havuzlari ibadethanelee, yemekhaneler vs gibi bircok mekan var tavsiye ederim.

birde göreme acikhava muzesi var oraaida mukemmel ama gun batimina yakin gidin ve gun batimini izleyin mukemmeldir.

• gel gel açık :)
  • Dun gittim

İhlara vadisi
    Selime manastırı
    Derinkuyu yer altı şehri
    Kaymaklı yer altı şehri
    Göreme açık hava müzesi
    Paşabağ

Daha öncede gitmiştim bu sefer hiç beğenmedim. 13yıl önce daha guzeldi. Cogu yerin resimleri talan edilmiş, gelen kesim değişmiş, ıhlara vadisinde kız arkadaşımla çay bahçesinde oturamadık resmen, ingiliz bir aile ile takıldık korkudan. Acık giyindik diye tip tip bakıyor herkes. Ürgüp tarafında böyle bir sıkıntı yoktu. Heryerde gözleme satıyorlar, gözleme dısında yemek yok, bu cok kötü bir durum, koskaca ilde turistik yerlerde restourant yasakmıs öyle dedi esnaflar. Dondurma 6tl dediler, 200metre ileride bakkalda 3.5tl. Görevliler her önüne gelen kıza bakınıyor, kavga cıkartıcaktık bir ara, çakma rehber cok dolu, ben yıllardır, sanat, klise, cami tarihi gördüm, adamlar kliselerin içindeki motiflere şeytani diyiyor veya bize denk gelenler öyleydi. Biz rehber tutmadık denk geldiklerimizi dinledik zaten cogu yanlıs bilgiydi. Eskiden böyle değildi çok bozulmus herşey.

Çok merak ettiğim bir yer altı şehri vardı bulamadık onu, 13 yıl önce geldiğimde, yer altı şehrinin girişinden 10metre ileride tavanında hz. İsanın resmi vardı. Bu hangi yer altı şehri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12'ye Gittim Gelicem
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.