daha önce maçlardan önce uğrardım gittiğim maçlarda nevizadeye ancak kombinem olmadığından dolayı juve maçını stadyumda izliyemiycem orda herhangibir mekanda izlesem maçı ne kadar tutar öğrenciyiz sonuçta yada maç sırasında orda ayaktan izliyebilirmiyiz taraftarlarla yapan oldumu hiç evde izliyesim yok maçı
alkol kullanıyorsan 50 lirayı gözden cıkar :D
quote:
Orijinalden alıntı: Scarlet O'hara
alkol kullanıyorsan 50 lirayı gözden cıkar :D
son 2 ay çok rahattım bu ay çok sıkıştım durmadan bi yerden para lazım oluyo sosyellik bi anda artınca para yetiştiremez oldum bakıcaz artık
beyler maç hangi kanalda ?
quote:
Orijinalden alıntı: clubber42
beyler maç hangi kanalda ?
Star
Param var diyorsan git Aslanım'a, Nevizade'nin en kral mekanıdır. Biz arkadaşlarla öğrenci işi hep Bıdırık'a gideriz Nevizade'de. Teras katında izlersen güzel oluyor bayağı. En son ilk Real maçında gittim, yamulmuyosam 2 tane 70'lik + 1 çerez vermişti 25 liraya.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Param var diyorsan git Aslanım'a, Nevizade'nin en kral mekanıdır. Biz arkadaşlarla öğrenci işi hep Bıdırık'a gideriz Nevizade'de. Teras katında izlersen güzel oluyor bayağı. En son ilk Real maçında gittim, yamulmuyosam 2 tane 70'lik + 1 çerez vermişti 25 liraya.
sağol hocam bi bakıyım ah ula bu sene niye kombine almadım ya başarıya doydum gerek yok dedim nafile
bıdırık'ın terasını bilmiyorum ama alt katta izleme sürekli önünden garson geçiyor. mavi teras güzeldir biz 10 kişi rezervasyon yaptırdık hemen televizyonun önünde izledik rezervasyon yaptırmadan maça erken gidersen güzel bir yer kapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: kafkef231
bıdırık'ın terasını bilmiyorum ama alt katta izleme sürekli önünden garson geçiyor. mavi teras güzeldir biz 10 kişi rezervasyon yaptırdık hemen televizyonun önünde izledik rezervasyon yaptırmadan maça erken gidersen güzel bir yer kapabilirsin.
sağolun hocam artık yarın bakıcaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme