Şimdi Ara

NeverScared - Revolutions UO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NeverScared Platform kurucusu olarak öncelikle merhabalar ;

    Adım Ertuğrul Koyuncu NS rumuzum Azazel geçmiş player rumuzum ise şuan ki bu yazıyı yazdığım rumuzdur.

    Kendimden bahsetmek gerekirse Kafe sahibiyim İstanbul Floryada yaşıyorum Bakırköyde 3 katlı Playstation salonu işletiyorum çok şükür durumum iyi geçmişte 1.5 yıl kadar UO sunucusuda işlettim 1.5 yıl sonunda elime ne geçti hiç birşey hayrına bir uğraş 10mbit bağlantının 450 ytl olduğu dönemde sunucu kirası ödedim ama insanlara gerçekten güvenilebilcek bir yer yokken olduğunuda gösterdim bir çok insanı mekanımda ağırladım muabet ettim.Çıkar ilişkisine dönüştürmek isteyenlere mesafemi koydum herzmn birileri çıkarına ters geldiği için zarar vermek istedi.

    Bu soyadını kullanan başka bir grup ile aramda bağlantı kurulmaya çalışıldı bir çok konuda üstüme oyunlar kurmaya çalışanlarda oldu.

    1.5 yıl bir sunucuyu neden açık tuttum konusuna gelince ise biranlık bu işi en doğru yapıcak kişinin kendimin olduğunu düşündüm daha sonra bu olayın hayrına olduğunu anladıktan sonra ortada verdiğim bir söz vardı oyuncu olduğu sürece açık kalma sözü bunuda gerçekleştirdim.

    Madem bir iş yapıyorum dedim en iyisi olsun diye çabaladım.

    TR de ilk real kimlikle iş adresi ev adresine kadar bilgi veren ben oldum.
    İlk 9 sayfalık sözleşmeli sunucuyuda NS adına gerçekleştirdim.
    NS sunucusu açıkken reklama kesinlikle kızmadık ki ortada eğer bir fark varsa insanların kendilerinin görmesini istedik.
    NS sunucusunun açık olduğu dönemde 28 tane sunucu açıldı kapandı.
    NS sunucusu kapandıktan sonrada bu durum değişmediğini gördüm.

    Oyuncu elini ayağını NS den çekmişken birdaha UO ile ilgili en ufak bir sunucu açma girişimi düşünmezken.
    Geçmişteki NS de oynamış bir çok uo oyuncularından gelen telefon msn ve mail istekleri sonucunda tekrardan niyetlendim.

    fakat bu sefer bu işi hayır işi şeklinde yapmıyaraktan.

    TR de Donate[Bağış]Store tamamen farklı algılansada geçmişteki sicilimizden yola çıkarak NS de bu uygulamanın yanlış anlaşılmıycağına karar verdim.

    Avrupada bir çok uo sunucusu donate sistemi yapmakta gold vs gibi bir çok şey satmakta orjinal sunucularda bu şekilde kazanç elde ederken.
    Sunucu işinde bizde Paypall ve Kontür ile NS Store oluşturup oyun akışını etkilemiycek şeyler satmayı planlıyoruz.

    Kimileri geçmişte bu işin parası olunmadığından yapıldığını düşündü ve bu tip sunucular kapanıncada kafalarda kötü biz izlenim olarak kaldı.

    Şunu sölemeliyim ki sponsorlarla asla iş yapmadım kendi ekibimden başka hiç kimseye güvenmem ve ekibimde herkez Real kimliklerini adreslerini verebilcek kişiler.

    Parasal sorun olmadığını geçmişteki NS de göstermiş olduğumu düşünüyorum.

    1 Nisanda açılışa AOS severleri bekliyoruz.

    Bana göre free bazlı bir sunucuda standart ayarlarının dışına çıkılması gereklidir.
    Multi Client Easy UO Bodcu sistemi oldukça standardı bozan durumlar.

    Örnek:
    Oside paralı account 10 larca char açıp vendor buy sell yapılması mümkün kıllınmıyor 2. 3. accounta para veren varmıdır.
    Bodcu sistemi multinin serbest olduğu bir sunucuda olması gerekir eğer olmuycaksa multi client ve 1den fazla account almakta yasak olmalı ki bu durum mümkün olmuyor.
    Sheep ve mining macrolarıyla bodcunun önünde durulamıyor yasaklandığı zaman TR oyuncularının alıştığı kolaylığı zorlaştırınca zora gelinemiyor.

    Bu maddeler 10 larca hatta 100 lerce olarak uzar gider.

    Geçmişte tecrübe olmuş sunucumuza bakaraktan diyebilirim ki bazı şeyler kolay gibi gözüksede içerik olarak kolay olmuycak bir sunucu düzenlenmektedir.

    Aos sunucu hiç düşünmeyenler için;
    ML sunucu arayanlar için MaxSephiroth un hizmet verdiği Dargath UO ultima oyunucuları için güzel bir sunucu olucağını düşünüyorum.
    --------

    Makina özellikleri:
    * Intel Quad 8200 4x
    * 4096 MB DDR 2 Ram
    * 250 GB Sate2 HDD
    * 20 MBit Bağlantı
    * Paylaşımsız Hat

    Makina olarak yukarıdaki özellikte bir makina yine eski sözleşme imzaladığımız hostumuzdan kiralanmıştır.Bu sefer sözleşme falan yok önceden kendimizi tanıtma ihtiyacımız gerekliydi güvensiz bir UO camiasındaydık NS ile ilgili parasal sorun olmadığını oynayanlar ve beni tanıyanların fikir sahibi olduğunu düşünüyorum bu yüzden tekrar sözleşme ihtiyacı duymadık.

    Pes TechnoShop olarak dükkan ismim değişmiştir.
    Adres:Cevizlik mah.Beyaz Zambak sk. 3A Bakırköy/İstanbul

    Cep numaram:0506 270 38 37 beni tanımayanlar için mekanıma ziyarete gelebilirsiniz.

    Sunucu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için

    http://www.neverscared.net/forum adresinden

    Saygı ve sevgi ile...


    ps:arkadaşlar eleştirirken sebep sonuç ilişkisinde yaparsanız sevinirim hertürlü eleştriye açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brave Ramirez -- 29 Mart 2010; 21:08:48 >







  • Su sözlerini takdir ettim.Bilincinde olman güzel..Bodcu sistemi ve easy uo ile resource toplamak.bu iki unsur Resmen ultimayı katlediyor..Eger Bunları yasaklar 5 acc sınırlaması yapabilirsen.bravo derim..İkinci bir unsur ise..Grcekten amatör bir ruhla profosyonel bir iş yapabilirseniz İşte dogru olan budur..Ve Klasik Aos Dısında Aos temelli Ama Crafting menuleri geliştirilmiş..last man Zart zurt Questlerinin dısında.Cidden Questler yapabilirseniz..Takdir ederim yok digerlerigibi 5 inci ayda yok olrusanız İnanki buraya Daha sert seyler yazarım.Yazdıklarını okuyunca samimi geldin..umarım Bu ibralarının dısına cıkmassın..banada hak ver 4 senede burda 10 bin server ilanı gördüm..Bunlardan farkın yaptıklarınla ispat edersin..Buraya yazılan kelimelerle degil..Birde sunu sormak istiyorum..Bundan önceki Naturel uodaydın sanırım.orada altınbas holding safsatası vardı Sponsör olarak.Ve sende burdaydın şimdi ise sponsörlerle iş yapmam diyorsun..Burda bir çelişki yokmu sence..bunu merak ettim..
    Genel olarakda sunu Demek sitiyorum..ya Muhtelemen benden kücüksün nasihat degil Tavsiye olarak Diyorum.ya Dürüst Adil Objectif Ve Adam gibi Bi server Kurabilicek Ve devam ettirebilciek Sphere veya runuo yani o eski günlerigetirebilicek birileri cıkıcakmı cıkmıaycakmı merakla bekliyorum..Su var Aos Ml karsılaştırması degil bu..Ml de dargath var Aos da Sen ol ama Dogru ol Dürüst ol.Güven ver Dediklerin ucmasın kalsın..bende diyimki Dısardan biri olarak Seni tanımıyorum ama diyimki Dogru insan ..Dürüst insan.Bu önemli Seni tanıyanların Buynları burda demesi gayet dogal ..önemli olan Seni tanımıyanların bile bunu demesi diyorum..Kolay gelsin.Umarım Dediklerinde yanılmassın..Bu arada yine diyorum..Kişiligini eleştirmem yukarda yazdıgın seylerin olmaması halinde yaptıklarını eleştiririm..Kişişel kısırt döngü catışmalar bana BBG evinde yaşamak gibi geliyor...Declare ettiklerini eleştiririm. Yazdıgın anda beyan ettiklerin eleştirilmeye açık demekdir..

    Donate LErde soru ndegil..Yalnız uzun senedir ticaretle ugrastıgım icin bu işin vergi kısmını cok iyi araştır..Vergi Sistemi Cok acayip oldu son yıllarda tr de ..BAsın belaya girebilir..Kontör Zaten Direk paraya Döndü.Kontör kalkdı..Dedigim gibi Donate bile olsa Bunu vergilendirmen gerekli ..Bu konuyu iyi araştır Nasıl girdi yapıp nasıl cikti yapıcaksın..Cünkü Şu anda banka hesap noları Şirket adına ise tüm bankalarda Aynı hesap no suna döndü Acayip bir izlenme basladı tr de..Yanında Calısan adam bile havale gönderirirken İbraname ile gönderebiliyor parayı..Belirtiyim dedim..^gün sonra Adına bile hesap nosu olrusa Binebilirler tepene..benim işim En göz önünde olanbir iş oldugu icin PEtrol Normal işlerden cok daha sıkı sekilde Takip ediliyoruz...Eskisi gibi degil Türkiye..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakanas -- 30 Mart 2010; 11:55:35 >




  • Bodcu sistemi ve Easy UO ile kaynak toplama;

    Bodcu sistemini engellersek kişi başı 5 account sınırlaması mümkün olmaz bu sefer 30 40 accountda bodcu kasmaya kalkıp gir çık yapılmaya çalışır üstüne bide bodcu sistemi varken bizi 30 40 accountla neden uğraştırıyorsunuz gibi sözler sarfedilir.

    Ben bodcu sistemini koyup işin ön yüzünü kolay gösterip barbed kitin zor elde edilmesinden yanayım.Bir önceki Ns de spined largedan barbed kit çıkmamaktaydı horned large 6 lı ve barbed largelardan çıkmaktaydı.Yine bu tip bir yol izliycez.

    Easy uo ile koyun scriptine bırakanlar içinse koyunları 20 dk spawn olucak şekilde ayarlıycaz sürekli scriptle kasmanın bir anlamı olmuycak.Miningdede bir takım delay muabetleri olucak.

    Eski NS de artifactı çok zor tutmuştuk sunucu sonunda artifact sayısı 3 yada 4 tü artifact konusundada biraz iyileştirme yapmayı planlıyoruz.

    Birşeylerin kolay elde edilmesi konusuna gelince OSİ de veya X bir yabancı sunucuda 123123 artifact set vs herşeyden birçok sayıda var ama kimse oo aa demiyor bizim türk sunucusunda bir totem görülse eywah sunucuda editmi var sunucunun sonu gelmiş 5 artifact olsa sunucu artifact kaynıyor olur.
    Orjinal shardda veya runuo official shardda charını 1 ayda iyi noktaya getiren arkadaşlar vardı bence bu yüzden çok abartıyoruz türk milleti olarak birşeyleri bana göre oyunu oyun yapan içinde ki oyuncu ve alternatif bir sunucu istediği kadar zor olsun içinde oyuncu olmasın pek bir anlam ifade etmiyor.

    5. ayında yok olabilek bir sunucu değil NeverScared bunu lafla söylemiyorum diğerleri gibi , geçmişimden ötürü söylüyorum.

    Natureldeki Altınbaş muabetine görür görmez hadi lan diyen ilk kişi benimdir diye düşünüyorum =) böle birşeye inanmadım oynama kısmına gelincede oynama söz konusu değil forumlarda msj atmışımdır en fazla birde dediğim gibi bu soyadı kullanan başka bir grup var onlar ile karıştırıyorda olabilirsin.

    Sponsor mantığı bana göre bir firmanın çıkarının olduğu yerde ismini duyurma isteğidir yani UO cu kitleye kim ne gibi reklam yapabilir ki kitle 10 binler olsa belki ama 300 400 lük bir kitleye kimse sponsor olmaz var deniliyorsa gerçekliğinden şüphe ederim.Tanıdık aile şirketleri eş dostun şirketleri isim olarak gösterilip alın bakın sponsor muabetleri çok fazla.

    ve cümlemin sonlarına gelirken ben sözler vaadler vermem ilk NS açılırkende bunu söyledim şimdide tekrarlıyorum ben yaptıklarımdan ötürü bilinmek isterim.

    Araştırmalarıma göre paypall sistemini devlet vergiden muaf bırakmış diye araştırdım.
    Araştırmalarım devam ediyor en olmadı şirketten satılan her eşya için fatura keserim.
    Oyun salonu işletiyorum konumuzda oyun zaten bu konuda sıkıntı olucağını sanmıyorum.

    Son olarak şu unutulmamalıdır ki ben isim olarak NS owner X nickiyle bu işi yapmıyorum Real kimliğimi ortaya koyuyorum geçmiş senelerde adana izmir mersin ankara ve bir çok yerden bir çok uocuyu kendi yerimde ağırladım insanlara Ertuğrul Koyuncuda yapamadı dedirtmek istemem X Owner nickiyle olunca ortadan kaybolmayı kolay sanıyorlar arada çok fark var.

    Umarım söylediklerim birşey ifade etmiştir eleştrileriniz için teşekkür ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brave Ramirez -- 30 Mart 2010; 17:39:38 >




  • Boyle bılgılı konusmalara kut dıye atlamıs olucam ama bu servera baglanmak ıcın ne ındırmemız gerek..2D DE calısıcakmı yanı bıldıgımız aos ta bır bılgı verırsenız sevınırım...
  • 2d çalışır tabiki zaten 2d dışında oynuyan varmı bilmiyorum.

    Aos veya Ml indirceksin patchi 5.0.5c de bırakırsan AOS sunuculara girebilirsin.

    Uo ya giriş için birde Razor indirmen gerekiyor.

    NeverScared sunucusuna girmek için yeni razor indirmen gerekiyor.Eski razor 1.0 çalışmamakta bunu biz engelledik aos sunucularda bir ilk olarak.

    Buda magelerde macroculuk muabeti var her nekadar inpor harm light büyülerinde spam engeli oluştursakta.

    arka arkaya inpor vasflam büyülerini tek tuş macroya bağlayıp normal el hızından hızlı büyü atılmasına sebep vermekteydi.

    Yeni razor sürümüyle bu kesinlikle mümkün olmamakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brave Ramirez -- 30 Mart 2010; 19:12:01 >
  • Yanı anladıgım kadarıyla up yu full patch yapıcam ılk bas sonra RAZOR ındırıcem daha sonra yada ben anlamazsam msn den yardımcı olurmusunuz ?
  • full patch değil 5.0.5c patch yapmanız gerekiyor.

    NS sunucusu için diğer sunucularda durum nedir pek bilgim yok.ML sunucularda 6.0.0 üstü patch olması gerekir sanırım.
  • ısıtıp ısıtıp verin bakalım. ns vol 3921
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MortingenStrasse

    ısıtıp ısıtıp verin bakalım. ns vol 3921

    Bu konuda Wou üstüne tanımam ..Romen rakamları bitti de artık acılmıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakanas -- 31 Mart 2010; 23:54:36 >
  • Bu arada Bu Sanane Deki Azazel sen degilsin degilmi..O oldugunu pek sanmıyorum ama..Azmodai lerin arkadasıydı,Vasmussen,Osmosis falan Azazel vardı mavilerin korkulu rüyası....Azazel Tek bütün snn serverı peşinde Kovalomaca oynardık.. oSen olamssın sanırım
  • sananedeki azazel ben değilim ordaki nickim dark tı ama bu bitane daha efsane dark vardı onlada karıştırılmasın.newbie lik dönemini orada atlatmıştım reslenmeyi 17.accountumda falan keşfetmiştim ölünce oyunun bittiğini sanıodum ozamanlar kaynak bilgili insanda yoktu.Account alımı durduruldu nebula north açıldı bronx un scripter olduğu dönemde nebulada dvm edildi brave ismine döndüm.Azmodai ler mix sunucusu açmıştı şuanki maxsephiroth un sunucularına geçişmişti pati uo dan sonra sanırım tam hatırlamıyorum sonrasında anatolia olmuştu ismi.Azazel ismini ilk defa NS staff rumuzu olarak kullanıyorum.

    ns vol 123123 =) kaçtane ns gördün bilmiyorum biz yokken bu ismi kullanıptamı sunucu açtılar oda merak konusu.Yorum yapmıyorum şunu diyebilirim TR de NS döneminde ve sonrasında bizim kadar uzun süreli sunucu açan olmadı.Karakter olarak beni tanımadan önyargılı cümleler kullanılması yanlış sunucu hakkındada.Kişinin karakteri sunucuyuda yansıtmaktadır.

    saygı ve sevgi esen kalın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brave Ramirez -- 1 Nisan 2010; 2:58:10 >




  • biir kaç sorum olacak.

    Never scared e ne oldu ? bu başlık size mi ait ?

    Forumlarınız neden mesaj a kapalı ? oyuncularınızın mesajlarını sildiğinizi yazmışsınız neden ? ( çok antidemokratik değil mi )

    "Milletten binek paralarını toplayıp raiting azalınca emekleri umursamadan kapatıp sora yeni volüm ve yeni vurgun" doğrumudur.

    insanın burda reklam yapması için biraz düşünmesi lazım. Her başlığa cevap yazan drakanas ta burda çok mülayim.

    Dayanamayıp acc aldım cevap vermediğin başlığı da upladım.

    DH forumllarındaki sorulara cevap verme kendi forumlarını da sil olmaz tabi.

    Sonuçta ne olur cafenize gelenlerde zaten doldurur başarılı gösterirsiniz kendinizi :)

    Ultima camiası eşek oldukça sizin gibi semerciler çok ekmek yer




  • bence Uo Devreni kapamak üzre..Bir daha asla Eskisi Gibi ortamı olmuyacak,Asla Eski sohbetler olmuyacak,ne Newbeei ligi Newbee lik NEde advanceligi advancelik uo nun..Eskisi Gibi degil..Bence Türkiye' ye Ko Silkroad falan da bana göre sistemleri Ve yapısı cok uyduruk ama cok yaygın bunları alt edebilciek Tek oyun var dark age of camelot,DAoc u Türkiye ye sokmaya calışmıştı max Test serverını actılar bayagıda insan toplanmıştı..Code larını anlıyabilen birileri cıkamdıgı icin kapatmak zorunda kalmışlardı..Sevgili Arkadasım Hermesus un baskısıyla 4.5 sene daoc oynadık..Gördügüm En iyi pvp sistemine sahip oyundur.Bunu türkiye ye uygularsanız..Biz Power play sevdigimiz icin müthiş tutucagını tahmi nediyorum.artık bir yerlerden geciş olsun diyorum..Daoc Eski bir oyun Ama alt yapısı Sistemleri Ve oynama mantıgı ile Müthiş bir oyun ..Crafting den tutn guild sistemlerine House Sistemine Bineklere kadar Müthiş atılımlar yapmış döneminin en iyi oyunudur.Zaten Ign de mmorglarda İlk 3 efsane oyundan birisi secildi..Birinci uo İkinci wow Ücüncüde Daoc..Bu oyunu Tr ye bir asimble eden cıkmadı..yane Daoc Daki Rvr Sistemini keşfedicek bizim türkler Bir daha ne ko ne Silk road nede uo ya bakmazlar.Sürekli Savas ve İsterseniz Pvm var..Enteresan bir oyundur..ben su anda Daoc un devamı warhammer oynuyorum.Daoc acılsa Türk serverı olarak kesin oynarım yeniden..Gercekten 3d Sistemi ilk uyguluyan oyundur.. pvp sistemi hala bana göre En iyi oyun ,yani Artık Degişik heyecan lazım diyorum,Bu eski kitle uo cuları toplamak İcin Bu benim görüşüm..HErkes baska seyleri savunabilir.Saygı duyarım..Uo daki eski atmosfer Duygular kalmadı..Bunları yeniden hareketlendirmekde artık kolay degil..BEnce yepyeni Bir baslangıc Farklı etki edebilir......




  • Hala oynayan kaldı mı Uo yu
  • yok kalmadı burdaki mesajlar uzaylılar tarafından başka gezegenden atılıyor.
  • Bizlerde BAska yasam formlarıyız..
  • Başarılar NeverScared
  • Bu arada Forum yokmu..Sitenizde forum gözükmüyor ?....Bu tür serverların forumları güzel oluyor Kavgaları izlemek..BBG evi gibi..server acıldıkdan 5 ünci günde baslıyor gettho mahallesindeki cekişmeler :P..Cidden Forumu yokmu playerların atışmalarını izlemek güzel oluyor..
  • sunucu oturana kadar atışmalardan uzak kalmak için forumları kapalı tuttuk ilerleyen zamanlarda yeni site ile birlikte forumlarımızda aktif olucaktır.
  • hayırlısı olsun ne diyelim . uo serüveni bitmiştir benim için bu saatten sonra ancak cons. olarak devam edebilirim ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.