Şimdi Ara

Network Takım Elbise 230 tl den başlayan fiyatlar Morhipo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Morhipoda denk geldim. Takımdan anlamam ama yün oranı yüksek ve kaliteli bir marka. Takımdan anlayanlar yorum yaparsa iyi olur.

Misal bu ürün :

https://www.morhipo.com/kampanya/detay/1800183/54866/423022067080-e-takim-elbise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mağazadan deneyip almanızı tavsiye ederim. Fiyatına göre kalitelidir. Normal sezonda 800 lira civarıdır. Kesimler farklı olabiliyor.
  • Pamuk muhabbeti yapan olmamis

• Kesimi güzel durmuyor bence. Geçenlerde morhipodan Fabrika aldım %67 yün oranı vardı. Kesimi ve kalitesi çok güzel, beğendim, axess indirimi ile falan 175 liraya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 22 Şubat 2017; 18:15:3 >
  • Sıcak değil, morhipoya arada hep böyle tk elbiseler geliyor.

• takım elbiseyi denemeden nasıl alıyorsunu
  • Bayan için gömlekli ceket+pantolon takım oluşturayım dedim 330 TL çıkardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    Yapalım:-)) naylon bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

takım elbiseyi denemeden nasıl alıyorsunu

alıyorum deniyorum, beğenmediysem iade ediyorum.
  • Network Mağaza Fiyatları:

• Atlet aldık hopi ile 49.90 TL ye

• Merhaba,

46-6N tükenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 22 Şubat 2017; 21:8:41 >
  • Kadife ceket ve kumaş pantolana 400 TL ödedim

• Network Takım Elbise 230 tl den başlayan fiyatlar Morhipo

• Ben önce mağazadan bir Network takım almıştım yakın zamanda. O takımla aynı bedende Morhipo'dan da Altınyıldız takım aldım 200 TL ye. Tam oldu. People, Altınyıldız, Network hepsi de aynı gurup altında (muhtemelen de aynı fabrikada) üretildiği için kalıp ve ölçüler 3 markada da aynı oluyor. Yine de önce bir Boyner'e gidip almayı düşündüğün markanın takımlarını deneyip tam ölçünü tepit etmeni tavsiye ederim. Morhipo'yu iyi takip eder ve kampanyaları denk getirirseniz çok güzel fırsatlar veriyor. Örneğin bu ay sonuna kadar BKM ve Axess indirimleri var, genelde Salı geceleri Hopi'de 200 e 40 paracık var. Bu üçü kampanyanın ilk günlerinde birleşebiliyordu ama şu anda hala birleşebiliyor mu bilmem. Birleşiyorsa eğer 280 TL lik bir ürün alırsan, önce BKM ile 30 iner 250 olur, Axess ile de 50 iner 200 olur, 40 paracık da Hopiden alırsan, 280 TL lik ürün sana 160 TL ye mal olur. Veya buna benzer başka kombolar da oluşabiliyor. İyi takip etmek lazım. Bir de klasik muhabbeti yapalım, alacağın takımın kumaşının min %40 civarında yünlü olması tavsiye edilir. Benim aldığım Network %100 yünlüydü, Altınyıldız da %70 yündü. İkisi de iyi markadır.

• nadiren takım elbise giyen ve de 2 ay içinde yeni bir takım elbise edinmem gerekçesiyle bugün biraz okudum..
    beymen buisness, altınyıldız, network ve fabrika markaları Ran Group bünyesinde üretielen markalar..
    menşei izmir..
    beymen buisness ve altınyıldız markalarında Boyner group ortaklığı bulunduğu için,
    BR mağazacılık adı altında üretiliyor..
    Bu 4 markanın muhtemelen üretim tesisi aynı..
    muhteviyatındaki yün oranları, sezon ürünleri olması ve satış politikası nedeniyle fiyatları değişiyor..
    Network biraz daha italyan kesime yakın üretiliyor ve kesimleri daha slim tipte..
    bu 4 markanın da ürünleri kanaatimce kaliteli..
    ürünlerin kesim farklılığı, kişinin üzerinde duruşunu değiştiriyor..
    örneğin; 52 beden giyen bir kişiye, aynı markanın tüm 52 bedenleri aynı olmuyor..
    bu yüzden deneyerek almak daha mantıklı..
    sürekli takım elbise giyen arkadaşlar konuya daha hakimdir diye düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Ben önce mağazadan bir Network takım almıştım yakın zamanda. O takımla aynı bedende Morhipo'dan da Altınyıldız takım aldım 200 TL ye. Tam oldu. People, Altınyıldız, Network hepsi de aynı gurup altında (muhtemelen de aynı fabrikada) üretildiği için kalıp ve ölçüler 3 markada da aynı oluyor. Yine de önce bir Boyner'e gidip almayı düşündüğün markanın takımlarını deneyip tam ölçünü tepit etmeni tavsiye ederim. Morhipo'yu iyi takip eder ve kampanyaları denk getirirseniz çok güzel fırsatlar veriyor. Örneğin bu ay sonuna kadar BKM ve Axess indirimleri var, genelde Salı geceleri Hopi'de 200 e 40 paracık var. Bu üçü kampanyanın ilk günlerinde birleşebiliyordu ama şu anda hala birleşebiliyor mu bilmem. Birleşiyorsa eğer 280 TL lik bir ürün alırsan, önce BKM ile 30 iner 250 olur, Axess ile de 50 iner 200 olur, 40 paracık da Hopiden alırsan, 280 TL lik ürün sana 160 TL ye mal olur. Veya buna benzer başka kombolar da oluşabiliyor. İyi takip etmek lazım. Bir de klasik muhabbeti yapalım, alacağın takımın kumaşının min %40 civarında yünlü olması tavsiye edilir. Benim aldığım Network %100 yünlüydü, Altınyıldız da %70 yündü. İkisi de iyi markadır.

Sizinki biraz şans olmuş galiba. 3 markanın aynı kalıp olmasını geçtim aynı markanın bile onlarca farklı kalıbı olabiliyor.

Netten almaktan da korkmayın takımları, mağazalarda çok az oluyor çeşit. Alın deneyin, olmadı iade.

Birde tavsiye ekleyeyim, sarı kutu %20 indirim koduyla almıştım. Şu am pek beden kalmamış ama takip yapabilirsiniz.

https://www.network.com.tr/p_takim-elbise_21299

• smartlavyer kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle orası doğru, şans faktörünün payı büyük. Nitekim birkaç ay önce yine Morhipo'dan almış olduğum bir takımın ceketi tam olmasına rağmen pantolon dar geldiği için iade etmiştim. Ama bu sefer şans benden yanaymış.
  • Şu takim elbiselerden bir türlü sıcak firsat olarak alamadim ya 😩

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.