Şimdi Ara

Network problemi bitti-Şimdi Virüs problemi ! Kafama sıkıp ölmek istiyorum-Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorunlar üst üste geliyor.. çıldırmak üzereyim
    herşeyi yerli yerine oturttum.. kablolar pcler a.pointler teraziler kasalar server herşey tamam
    fakat bu sabah ofise geldiğimde bir pc den kullandığımız muhasebe programına gideremedim
    server kabinine indiğimde pcde heryerde her klasörün altında "serveradı".eml dosyayı oluşuyor
    bu dosyada sql server i muhasebe programını herşeyi engelliyor.
    serverin çalışmasında aşırı yavaşlık yapıyor..
    2 ad. anti virüs taraması yaptım.
    sil.bat ve amvokiller calıstırdım
    hiç birisi bi işe yaramadı...
    dosya hala kendini oluşturuyor.
    yukardaki pclere format attım
    hepsi temiz.. networklerini çektim
    kasaları tekrar kurdum.. networklerini çektim
    tam 3 saattir bu virüslerle uğraşıyorum.. çözümünü bileniniz varsa bi yardım edin..
    şimdiden teşekkürler..

• Öncelikle geçmiş olsun , telaş etme derim . Bilgisayarını virüs taramasından geçirdim diyorsun fakat , farklı virüs programıyla da yine taramanı tavsiye ederim. Bilgisayarı güvenli modda açarak tarama yapmaya çalış , olmazsa sorunlu bilgisayarın hdd sök ve sağlam bir bilgisayarda virüs taraması yap , benim aklıma gelenler bunlar. Geçenlerde benim başıma da virüs işi sardı , win sality diye bir virüstü http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279889 bu siteden yükleyerek virüsten kurtuldum . Gerçi senin bilgisayara bulaşan virüsü bilmiyorum . Kolay gelsin.

• Bknz; Combofix ve Malwarebytes

Orijinalden alıntı: FİRUKO

Öncelikle geçmiş olsun , telaş etme derim . Bilgisayarını virüs taramasından geçirdim diyorsun fakat , farklı virüs programıyla da yine taramanı tavsiye ederim. Bilgisayarı güvenli modda açarak tarama yapmaya çalış , olmazsa sorunlu bilgisayarın hdd sök ve sağlam bir bilgisayarda virüs taraması yap , benim aklıma gelenler bunlar. Geçenlerde benim başıma da virüs işi sardı , win sality diye bir virüstü http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279889 bu siteden yükleyerek virüsten kurtuldum . Gerçi senin bilgisayara bulaşan virüsü bilmiyorum . Kolay gelsin.

pc değil server.. 2 tane antivirüs denedim.. dosyalar tekrar kendiliğinden oluşuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

Bknz; Combofix ve Malwarebytes

serverde çalıştıramadım hocam :/ malware denemedim ama

Orijinalden alıntı: MyLife®

quote:

Geri yukleme noktasi olusturulmamis mi?
    Yedek alinmamis mi? Ghost/Acronis?
    Eyvah derim oyle yedeksiz biraktilarsa..

quote:

Orijinalden alıntı: MyLife®

quote:

Geri yukleme noktasi olusturulmamis mi?
    Yedek alinmamis mi? Ghost/Acronis?
    Eyvah derim oyle yedeksiz biraktilarsa..

geri yükleme noktasına baktım yok
    yedek yok onu geçtim server cdleri yok
    eyvah ki ne eyvah
    istanbula döndüğümde o server i kuranı alıcam karşıma
    döve döve yedek nasıl oluşturulur.
    cd ler nasıl unutulmaz öğreticem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________

• _____________________________
    AlışVerişler . ozmen / kachus / ulashh1907 / ozgurtetikgs / comozor / Ramster / TechSsoft / arda1811 / fLaVa / y.alper / banderqs / rattler

• Verdiğim linkteki bilgileri okursan kendini ağdaki diğer pc lere bulaştırdığını göreceksin, yani temizleme işini ağ kablosu takılı olmadan yapıp tüm makinaları temizleyince ağ bağlantısını kurman lazım.

En son verdiğim link Microsft Safety Scaner, aktif olarak çalışmıyor ama tarayıp temizlik yapabiliyor. Neleri denedin bilmiyorum tabi ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.