Şimdi Ara

Network Depolama / Harici Lan Harddisk ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Networkteki bilgisayarlarin veri yedekleme ve genel kullanimi icin lan baglantisi olan bir harici hdd alsak bunun erisim/basarim ve veri guvenligi performansi nasil olur? Daha once bu tip bir depolama sistemi ugrasaniniz oldu mu?

    Harici diski direk olarak lan girisiyle network e mi baglarsak daha hizli olur yoksa yoksa agdaki bir bilgisayara baglayip o bilgisayar uzerinde yerel aga paylasima acmak mi daha hizli olur? O bilgisayarin ag baglantisi yavaslar sanirim surekli erisim olursa. Direk baglarsak yerel ag ayarlari ve virus/worm/trojan guvenligini nasil saglariz?

    Tesekkurler



  • yokmu bu konuda bilgisi olan bir arkadasimiz?
  • harici hardisk usb,e-sata,lan,kablosuz olanaları var direk lan ile network bağladın network cıhazın hub sa bağlama switch se bağla (çünkü hub gönderilen veriyi her yere gönderir switch ise gideceği yere)en hızlısı budur ama virüsler cihazın içine dolar."bir pc yi harci yerine dahili server yap ek birde ethernet kartı al tak ikisinide ağa bağla ve o pc ye 2 tane birbiriyle çakışmayan anitvürüs ve ağ güvenlik duvarı koy en güvenlisi"ama sen bu şekilde olsun diyorsan direk ağada güvenlik duvarı cihazı alarak bu işi hallede bilirsin.
  • cevabiniz icin tesekkur ederim, epey bir suredir bu soruya yanit bekliyordum
    saniyorum agdaki butun bilgisayarlarin ulasabilecegi en guvenli cozum bir pc yi server yapmak
    bu durumda pek hizli olmayacak erişim
    tesekkur ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.