Şimdi Ara

network akademi? (msce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu kurs'a gideniz oldu mu? sitesine girdim gerçekten çok ucuz aynı ders saati ve ders programı var? ayrıca en güzel yan teknik ingilizce'si yetersiz olanlara ücretsiz teknik ingilizce veriliyormuş. fiyatları'da diğer kurs'lara nazaran gerçekten çok ucuz. bu fiyat'lara gitmeyi düşünüyorum en azından bilge adam'ın 6.000ytl'sine karşılık bunların 1.900 ytl'sine razıyım.

www.networkakademi.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkzkn -- 14 Ağustos 2006; 20:46:02 >

• yok mu bu kurs'lara giden yaw
  • bunun bilgeadamda olanı vardı bende araştırmıştım orda cok pahalı 4000 $ dı
  • Buna gidicegine universitelerin bunyesinde olan Cisco Networking Akademiye gidebilirsin..Ben Ege Unv.de gittim..Ist. da Itü'de Ankara'da Odtü de var sanirim..Fiyat olarak ta daa uygun olabilir, ama kursu bitirmen CCNA sertifikası alman anlamina gelmez hic bi kursta..Belli merkezlerde yapilan CCNA sinavina girersin, sanirim belli bir gecerlilik suresi de var sinavin, TOEFL gibi..Ama gecerliligi olan bi sertifikadir dunya capinda..ilk kurda genel ve teorik network bilgisi, sonra sirasiyla routing konfigurasyonu, switching, LAN, WAN teknolojieri gibi konular anlatilir..
  • ben yazılım kısmına gidecem o bölüme gidersem işlemci yazamayı öğrenebilirmiyim. elektronikçi olarak yazılım'a gitmeyi düşünüyorum nedersiniz.
  • Akadaşım ben Edutime gittim Mcse eğitimi için fiyat olarak diğerlerine göre uygundur ve çeşitli promosyonları oluyor eğitmenlerıde gayet kalitelidir. gecenlerde bi kampanları vardı bittimi bilmiyorum 3000 ylt mcse eğitim 2 kur ingilizce + 60 saat teknık ingilizce ve 3 adet ücretsız sınav( microsft her sınav için yaklaşık 70 dolar para alıyor.) kampanya bitmiş oal bilir ama yınede bi araştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_eagle

Akadaşım ben Edutime gittim Mcse eğitimi için fiyat olarak diğerlerine göre uygundur ve çeşitli promosyonları oluyor eğitmenlerıde gayet kalitelidir. gecenlerde bi kampanları vardı bittimi bilmiyorum 3000 ylt mcse eğitim 2 kur ingilizce + 60 saat teknık ingilizce ve 3 adet ücretsız sınav( microsft her sınav için yaklaşık 70 dolar para alıyor.) kampanya bitmiş oal bilir ama yınede bi araştır...

bitti bitti o kampanya şimdi 3900ytl olmuş bende network akademiyi gördüm bi kaç forum sitelerine baktım fazla yorum yok ama olumsuz görüş bildirende yok o yer hakkında birde giden birinden bilgi almak istedim. ben mscd eğitimi alırsam mikrokontroller programlayabilirmiyim. bilgisi fikri olan var mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERTİFİKASYON (CİSCO VE MCSE)
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben şuan Network Akademi den Sistem kursu almaktayım. Öneririm.

Ücreti ve kalitesi diğer kurslara göre çok iyi.
  • Network academy de Yazılım Uzmanlığı Eğitimi alıyorum ve tavsiye ederim hem çok iyi anlatıyorlar hemde fiyat olarak farklı yerlerden daha iyi olduğunu söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifpolats -- 24 Şubat 2015; 10:55:56 >
  • @eraykemerci @akifpolats

Sizlerin de o firmanın reklamını yapıyor olmanız çok enteresan
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    reklam yapmıyorum hatta haftaya sertifika sınavına giriceğim çok memnun kaldığımı açıklıyorum farklı kurslara yalandan yere fazla para vermektense daha ideal fiyata daha iyi bir yer olduğunu açıklıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.