Şimdi Ara

Netten giyim alisverisi yapmak hakkindaki sorularim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar henuz birsey almadim ama trendyol'dan felan bisiy aldigim zamna ornegun pantolon ne bileyim bana buyuk gelir olmaz yada kucuk olu ekranda gordugum gibi cikmaz simdi bunu geri gonder baska bir tane getirsinler ode olmazsa gene ugras dur beden olculerimi biliyorum ama giyim sonucta olmaz olmaz sizce ne yapmaliyim netten almayayim diisardan magazakardan alayim diyorum ama hosuma gidenlerin hepsi nette karsima cikiyor disarda bulamiyorum :))

• Lc waikiki'den bak sonra mağazasina gidip al
  • ayni fikirdeyim. ama onyargilarimizi yikmamiz lazim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netten 1000i geçik alışverişim olmuştur markafoni,trendyol,modagram,limango,morhipo aklına hangisi gelirse muhakkak almışımdır yani normal giydiğin kıyafetin bedenine bak o ölçüden al %99 cuk oturur üstüne binde bir kalıp uyuşmazlığından dar ya da bol geldiği oluyor bu durumda faturanın arkasını doldurup anlaşmalı kargo şirketine(genelde yurtiçi kargo ile çalışıyorlar) bırakıyorsun 1 gün sonra ellerine ulaşıp paranı hemen iade ediyorlar.

Not:1000inin üzerinde rahat alışverişim olmuştur ve bunların sadece 2 ya da 3ünü iade ettim,diğerleri sorunsuz gerçekleşti.
  • internet üzerinden yapılan alışverişlerde cayma hakkı denen bişey var. olmazsa kargo karşıya ait olmak üzere geri gönderiyorsun. paranı iade ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.