Şimdi Ara

netten alışveriş yaparken Çakma iphonelara dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • linkte 4s i 700 lira gibi bir rakama alınabileceğini iddia ediliyor..
    netle alakası olanlar ve biraz dikkat edenler az çok konuyu anlayabilir ama kısa süreli kampanyayı, çok kısıtlı stok!! yüzünden panik yapıp kanabilir...

küçücük bi ayrıntıyla cihazın iphone ollmadığı anlaşılıyor ama nasıl bu kadar göstere göstere iphone un ismini ve cihazın görüntüsünü kullanabiliyolar bilmiyorum...

""Akıllı Telefon son sürüm replika iphone 4s 16 gb""

sanki jant satıyolar :)

http://firsat.com.tr/index.php?ma=Ana%20Sayfa

• İyi en azından "replika" olduğunu belirtmişler.
  • Abi bunlara kanan gerçekten var mıdır ya? Gerçi "konu dışı" bölümünde ciddi ciddi konu açıp form doldurmayı düşünen kişiler vardı diye biliyorum ama. Yazıktır vallahi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Abi bunlara kanan gerçekten var mıdır ya? Gerçi "konu dışı" bölümünde ciddi ciddi konu açıp form doldurmayı düşünen kişiler vardı diye biliyorum ama. Yazıktır vallahi..

Herkez bizler kadar bilgili değil ne yazikki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Abi bunlara kanan gerçekten var mıdır ya? Gerçi "konu dışı" bölümünde ciddi ciddi konu açıp form doldurmayı düşünen kişiler vardı diye biliyorum ama. Yazıktır vallahi..

Herkez bizler kadar bilgili değil ne yazikki

Aynen öyle..
    Bana bi arkadaşım sordu ki ciddi ciddi sordu ama telden pek anlamaz yani fırsat ürünü sanıp alan cok olacaktır..
    bir ismi bu kadar vurgulayarak satışa kalkışmaları ilginç..
    sanırım kanundaki boşluğu tek biyerede yazan replika yazısı ile dolduracaklarını planlıyorlar..
  • Malasef ne yazikki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dışı fiyatı bile o kadar değil... zararına mı satıyorlar... valla ben sahibinden.com üzerinde çakma iphone ilanlarını şikayet ediyorum direk siteye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

yurt dışı fiyatı bile o kadar değil... zararına mı satıyorlar... valla ben sahibinden.com üzerinde çakma iphone ilanlarını şikayet ediyorum direk siteye...

"Kapatıyoruz, zararına iPhone 5 satışı"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.