|
|

1 Mobil
|
|
NetteKurs Yorumları
NetteKurs hakkında yapılan yorumlar genel olarak olumludur. Kullanıcılar, platformun kolay kullanılabilirliğinden, kapsamlı kurs içeriğinden ve destekleyici müşteri hizmetlerinden bahsetmektedir.
Nette Kurs Avantajları
Nette Kurs Dezavantajları
Nettekurs Şikayetleri
NetteKurs ile ilgili bazı şikayetler arasında teknik sorunlar, eksik ders materyalleri ve yavaş müşteri desteği yer almaktadır. Ancak bu şikayetlerin sayısı sınırlıdır ve genel olarak kullanıcıların memnuniyet oranı yüksektir.
Sonuç
NetteKurs, uygun fiyatlı ve kapsamlı çevrimiçi kurslar sunan güvenilir bir eğitim platformudur. Kullanıcı yorumları genel olarak olumludur ve platform, kişisel ve mesleki gelişim için çok çeşitli öğrenme fırsatları sunmaktadır. Ancak, bazı kursların güncelliği ve ders materyallerinin kalitesi ile ilgili bazı endişelerin bulunduğu unutulmamalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 22 Kasım 2022; 22:54:20 > |
|
... Araç yazılım,kodlama ve adaptasyon ile alakalı sorunlarınızı mesaj atabilirsiniz. BMW-MercedesBenz-Volkswagen-Seat-Audi-Skoda-Renault Coding,Adaptation,FSC,NAV,Module Flash,CarPlay Doctor of Medical Dentistry.. |
|
|
... Araç yazılım,kodlama ve adaptasyon ile alakalı sorunlarınızı mesaj atabilirsiniz. BMW-MercedesBenz-Volkswagen-Seat-Audi-Skoda-Renault Coding,Adaptation,FSC,NAV,Module Flash,CarPlay Doctor of Medical Dentistry.. |
|
NetteKurs'a para vermeden önce 10 kez düşünün ve emin olduktan sonra verin. Zira cayarsanız size paranızı geri vermemek için 1000 takla atacaklar. Ben yaşadım. Çocuğuma 7 bin küsür TL ödeyip bir abonelik aldım. Bunun ödemesini Temmuz ayında yaptım. Dersler Eylül ayında başlayacaktı. Ağustos ayında bu kursun işimize yaramayacağını öğrendik. İptal edip paramızı geri almak istedik. Vay senmisin paranı geri isteyen. Denemedekileri maymunluk kalmadı. En son 2500 tl civarı geri verelim dediler. Kabul etmedim. Uyduruktan ihbarnameler, hukuki terimlerle sindirmeye çalıştılar. Yılmadım. Çocuğuma bile mail attılar. Çok terbiyesizlik yaptılar. Bende Bankama kart itirazında bulunup paranın tamamını Kasım ayının ortasında çatır çatır geri aldım. Uzak durmanızı tavsiye ederim. |
|
|