Şimdi Ara

Netsupport Manager (UZAKTAN KONTROL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • netsUPPORT MANAGER V11.30.2 PROGRAMI KULLANIYORUM....
    KENDİ YEREL AĞIMDAKİ BİlgİSAYARLARA UZAKTAN BAĞLANTI YAPABİLİYORUM FAKAT BAŞKA AĞ YANİ MODEM DE Kİ BİLGİSAYARLARA CLİENT DOSYASINI KURDUĞUM HALDE
    HALDE GÖRMÜYOR ...
    SANIRSAM PORT YÖNLERDİRME İLE BAĞLANMAM GEREKİYORMUŞ BU İŞLEM BİRAZ KARIŞIK BANA DETAYLI BİR BİLGİ VEREBİLECEK OLAN VARMI HEM PROGRAMA
    NASIL ENTEĞRE EDECEĞİM HEM BU PORT YÖNLERDİRMEYİ NASIL YAPACAĞIMMM TEŞEKKÜR EDRİMMM ŞİMDİDENNN.....
    YOK MU BİLEN HİÇ BAŞKA MODEMİN DIŞ IP DAN O MODEMDEKİ BİLGİSAYARLARA NASIL BAĞLANILCAĞINI ANLATABİLECEK ...
    LÜTFEN YARDIMMMM....
    BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR, DEĞERLENİR LÜTFEN BİLGİLERİNİZİ ESİRGEMEYİN.....

• o program sadece aynı ağdaki bilgisayarlara bağlanabiliyor sanırım.her ağda çalışsaydı şu an sizin benim bilgisayara da bağlanabiliyor olmanız gerekirdi
  • YOK BU PROGRAMI BAĞLANMAK İSTEDİĞİN BİLGİSAYARA ÖĞRENCİ(İSTEMCİ)-CLİENT OLARAK KURUYORSUN. ANA BİLGİSAYARA DA CUSTOM YÖNETİCİ OLARAK KURUYORSUN ...
    FARKLI MODEMLERE BAĞLANMAK İÇİN DE O MODEMİN DIŞ IP INA BAĞLANIYORSUN ORDAN PORTLAR YARDIMI İLE PROGRAMI YÜKLEDİĞİN BİLGİSAYARA BAĞLANABİLİYORSUN ...
    HEMEN HEMEN BÜTÜN HASTANELERİN BİLGİ İŞLEMLERİ BU PROGRAMI KULLANMAKTA BİZZAT ŞAHİT OLDUM ...
    ÇOK KOLAY BİR ŞEKİLDE YÜZLERCE BİLGİSAYARI UZAKTAN KONTROL EDEBİLİYORLAR...

AMA ÇOK ARAŞTIRMA YAPTIM PROGRAMI ADAM AKILI ANLATAN TÜRKÇE BİR VİDEO BULAMADIM HEP İNGİLİZCE....
  • Merhaba hem güncel sürüm İle uğraşıyorum hem de sürekli gateway ayarlarıyla ilgili düzenlemelere bakıyorum dediğini yapabilmek için statik ip olanlara yapabiliyorsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.