Şimdi Ara

Netspeed Oyunlarda Ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunlarda genelde pingim oluyor olmadığı zamanlarda da bir anda ping yükselip geri normal değerine düşüyor. Bir program kullanarak bir takım değerlere eriştim. Yorumlayan olursa çok sevinirim. (Netspeed'e çoğu kez durumu bildirdim ancak bir problem gözükmediğini belirtiyorlar her seferinde)

    Netspeed Oyunlarda Ping
    Netspeed Oyunlarda Ping
    Netspeed Oyunlarda Ping







  • Yorumlayacak çok bir şey yok aslında. Bu sene başına kadar bende netspeed kullanıyordum her şey sorunsuzdu. Fakat bu senenin ocak ayında artık çekilmez bir hal almıştı. Normal kullanımda hızda vs bir sorun yok. Pingimde çok yüksek değildi. Fakat hissedilir bir paket kaybı vardı. Oyunlarda sağ tarafta sürekli paket kaybı işareti çıkıyor ki çıkmasa bile hissediyorsunuz. Fifa da resmen takılıyordu oyun. BF oynarken bir anda hızlanıp yavaşlıyordu vs vs. Sonra turknete geçerek sorunu çözdüm. Hani turknet olmaz millenicom olur ya da başka x firması olur. Fakat alt yapıda sorun olmadığına eminseniz firma değiştirin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simos35

    Yorumlayacak çok bir şey yok aslında. Bu sene başına kadar bende netspeed kullanıyordum her şey sorunsuzdu. Fakat bu senenin ocak ayında artık çekilmez bir hal almıştı. Normal kullanımda hızda vs bir sorun yok. Pingimde çok yüksek değildi. Fakat hissedilir bir paket kaybı vardı. Oyunlarda sağ tarafta sürekli paket kaybı işareti çıkıyor ki çıkmasa bile hissediyorsunuz. Fifa da resmen takılıyordu oyun. BF oynarken bir anda hızlanıp yavaşlıyordu vs vs. Sonra turknete geçerek sorunu çözdüm. Hani turknet olmaz millenicom olur ya da başka x firması olur. Fakat alt yapıda sorun olmadığına eminseniz firma değiştirin derim.
    Hocam yani önceden bu kadar problem olmuyordu başka iss kullanırken. Netspeed kullanmaya başladığımdan beri bir problem var gibi aynı dediğin sorun bende de var oyunlarda. Tarif ettiğinin aynısı.




  • hauntblast1 kullanıcısına yanıt
    Şubat'ın 20'sinde yaptığım testler paket kayıplarına bak.
    Netspeed Oyunlarda Ping
    Netspeed Oyunlarda Ping




  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Hocam türknet'i aradığım zaman fiber altyapısı olduğu için (sitede yazan aynı şeyi ) geçemeyeceğimi söylediler. Ben bugün siteden baktığımda geçiş yapabileceğimi gördüm. Karacahilin teki yüzünden aylardır kanser oluyorum. Geçiş yapabiliyorum fakat adsl 16 mbit kullanabileceğim gözüküyor. Şu an vdsl kullanıyorum. Tekrar arayıp vdsl tarifesine geçebileceğimi sormalı mıyım yoksa başka önerdiğiniz iss var mı?
  • JacobHughes kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan vdsl kullanıyorsan direkt geçebilmen gerekir. Fakat turknet in sitesinde yapa alt yapısında olduğunuz falan yazmıyor değil mi? 16mbit gösterme sebebi muhtemelen vdsl portu kalmadığı için öyle gösteriyordur.
    Başka servis sağlayıcısı önerisi yapamam bende çok denemedim. Millenicom deneyebilirsiniz ben turknetten yurt içi ping dışında memnunum. Turknette tüm yurt içi trafik resmen istabbuldan dolaşıyor. Netspeed kullanırken speed testte 4ms ping alırdım şuan 35 40. Adanadayım. Fakat yurt dışı tamamen aynı ve oyunlarda paket kaybı 0. Bu yüzden ben memnunum.
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Netspeed Oyunlarda Ping
    Yapa altyapısı yazmıyor hocam maalesef. Sadece adsl paketi çıkıyor. Port kalmamışsa o zaman yapacak birşey yok. Millenicom bölümünü okuyunca pek geçmek istemedim. Netspeed'de ufak kesinti yani paket kaybı sorunları yüzünden online oyunlara giremiyorum. Defalarca teknik desteğe mesaj attım, bir kişi bile geri dönmedi. Hattım problemli olsa anlarım da ttnet kullanırken bir kere bile sorun yaşamadım. Neyse hocam yardımın için çok sağol.




  • JacobHughes kullanıcısına yanıt
    Hayır yanlış anladınız sistem sizi yeni üyelik olarak anladığı için vdsl port yok diyip adsl gösteriyor olabilir. Fakat siz hali hazırda vdsl alıyorsanız direk vdsl olarak geçiş talebi isteyip kullanabilirsiniz. Buradan turknet destek isimli arkadaşa yazın. Ya da aradığınızda yeni üyelik değil direkt geçiş istiyorum ben zaten vdsl ve yüksek hız kullanıyorum hattım kaldırıyor diyin.
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Eklemeyi unutmuşum hocam kusura bakma. Üyeliği tamamlama aşamasında Yalın internet abonesiyim dedim Netspeedin faturasında yazan hizmet numarasını girdim ve sonra adresi yazdım, sonuç maalesef böyle. Sanırım forumdaki hesaba yazarsam belki sorunu çözebilirler.
  • JacobHughes kullanıcısına yanıt
    Aynı durum benim içinde geçerli.
  • Neden geçemediğim şimdi belli oldu. Ben 28 ekim de geçiş yaptığım için o günden itibaren üç ay boyunca başka operatöre geçiş yapamayacağım söylendi. Yani aynı porttan geçiş için bir buçuk ay beklemem gerekiyor. Neyse buradan geçemeyen bütün arkadaşların haberi olsun, bir operatöre geçiş yapmak için eğer kendi portunuzu taşımak istiyorsanız üç ay beklemek zorundasınız. Boşta port var ise o boştaki portu alıp kullandığınız interneti iptal ettirip istediğiniz iss den abonelik yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.