Şimdi Ara

Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.827
Cevap
29
Favori
217.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wiki ya da imgur'a girebilen var mi? Birkac gun oncesine kadar giriyordu gitti birden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archangelic

    Wiki ya da imgur'a girebilen var mi? Birkac gun oncesine kadar giriyordu gitti birden.
    185 li ip blok dışındakilere dns işlemiyor muhtemelen ip adresiniz 93.li veya 139.ile baslayan blok tasınız.
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Gecen haftalarda benzer bir sorun yasadigimda burada benzer bir yazi okuyup bakmistim ve 139'la basliyordu IP. Bu sefer 185 olmasina ragmen boyle bir sorun var, benzer sekilde sitelere giremeyip netspeed'i arayip biz kisitlama yapmiyoruz btk'nin yasakladigi sitelere zaten giremezsiniz yaniti alanlar olmus. Netspeed'in ana konusunda var detayi. Bu tur sikintilar da ilginc tabi, bazi netspeed aboneleri girebilirken bazilari giremiyor...
  • xuzman77 kullanıcısına yanıt
    Yorumunu görünce yazayım dedim bende bursadanım ve vodafonenet kullanıyorum ama geçiş yapmak istiyorum siz geçtinizmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar Turknet'e geçmeyi düşünüyorum. Şikayetler çok fazla, fakat Netspeed ilk zamanlardaki gibi değil. Ping süresi yüksek. Bugün yine dns problemi vardı. Dns problemi, ilk aylardan beri ara sıra devam ediyor. Fikir verebilecek olan var mı? Turknet'e 1 saat önce mesaj yazdım, hala cevap gelmedi. Superonline fiber olmadığı için uygun bir paket yok. En ucuz paket 124 lira. Bizi bunlara muhtaç edenin Allah belasını versin.
  • Ike kullanıcısına yanıt
    Turknet'ten Netspeed'e gectim, Turknet'teki sorunlarin hicbirini yasamadim, Telekom kaynakli 1-2 sorun oldu onlari da telefon ile aninda teknik destege baglanarak dakikalar icerisinde cozduk. Turknet'in sacma sapan ve son zamanlarda artik otomatik mesajlarla acilan ariza kayitlarini kapatan bot sisteminden sonra gozlerim yasardi.

    Turknet'e gecmek isteyenler su konuyu takip etsinler, surekli bir oyalama soz konusu, duzelen pek bir sey yok.

    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu
  • Turknet'e belgeleri gönderdim. Pişman olup olmayacağımı zaman gösterecek. Hangi firmadan hizmet aldıysam, hepsiyle sorun yaşadım. Fiber altyapı olsaydı Superonline'ye geçecektim; ama olmadı.
  • Gec kalmis sayilmazsiniz, onay icin arandiginizda vazgectim deme sansiniz var. Bir de 3 ay ISP gecis limitine dikkat edin, 3 ay icinde yalnizca 1 ISP degistirme hakkiyla ilgili biri yazmisti foruma. isin daha da kotusu 3 ay dolmadan gecis talebi olusturdugu icin bu sure dolana kadar hicbir firmadan hizmet alamayacagi soylenmis o kisiye.
  • Hadi bakalım hocam ikimizde Turkneti deniyoruz. Hoş sizin ikinci denemeniz ama umarım her şey iyi olur. Netspeed in son zamanlardaki sorunları çok olmaya başladı. Yurt dışı çıkışları berbat paket kaybı çok yüksek. Oyun oynanmaz video izlenmez hale geldi bakalım Turknette nasıl olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    İnşallah sorun çıkmaz. Şuan sayfalar bile yavaş açılıyor. Cuma gününden beri adamlardan cevap bekliyorum.
  • Ike kullanıcısına yanıt
    yok gecmedim cok muallakta kaldım yani turknet aman aman. needsped de de şikayet cok benim anladıgım ttnet kendine yar olmayanı başkasına yar etmiyor anlaşılann ttnet gecerim büyük ihtimal cünki benim hat 16mbps adsl destekliyor. yani alıcagım hız ttnet zaten veriyor. 3 .5 fazla vericem mecburen gecicem diger ıss sorunlu hepsi yorumları okudum sorunsuz yok .bak sen turknete geciceksen YAPA alt yapısına alırsarsa seni benim santralle mesafem 1300 metre ondan 5 mbps ortalama hız veriyorla yada bilerek düşürüyorlar. ona göre sor santralle arandaki mesafeyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuzman77 -- 27 Şubat 2019; 5:29:14 >
  • sakın öyle bi hata yapma hiç tavsiye etmem. bak zaten 65 tl para ödüyorum ben turknete müşteri temsilcisi bile yok yani kesinlikle canlı müşteri temsilcisi olmayan ISS gecme hele o TURKNET se sakın gecme o paraya 65 tl ödücegine 5 10 fazla koy kaliteli bi intenet al. yakma kendini=)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuzman77 -- 27 Şubat 2019; 5:36:18 >
  • Tecrübeli ve aynı olanaklara sahip arkadaşlardan cevap beklerim.

    İkame ettiğim yerde sadece turktelekom gpon ile internet alt yapısı var. (turktelekom santralden direk fiber ile evin içine kadar gelen hat)

    turktelekomun fiyatları çok yüksek olduğu için netspeed almayı düşünüyorum.

    sorun yaşayan arkadaşlar adsl yada vdsl olduğunu düşünüyorum. santralden fiber ile eve gelen internette ping ve hız sorunu aza ineceği kanaatindeyim.

    evin içine kadar fiber ile netspeed kullanan arkadaşlar kalite için bilgi verebilirler mi?
  • xuzman77 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl Turknet ile sorun yaşamıştım. Bunu bile bile geçiş yapacağım. Netspeed'e cuma günü mesaj gönderdim. Çarşamba oldu, hala ses yok. Faturayı ben ödeseydim Superonline'ye geçecektim. Fakat iki katı fiyat söylüyorlar. Fiber olsaydı 90 liraya 24 mbps'lik paketi seçecektim; ama yok. ********** ülkesinde hiçbir iş düzgün değil. Sorunlar çözülecekse beni işe alsınlar, doğru düzgün iş öğretsinler yapayım; ama bu ülke de kimin dayısı varsa, kim günü kurtarma peşindeyse onlar iş sahibi oluyor. Bu düzen değişmediği sürece bizim derdimiz bitmez.
  • Netspeed ben kullanmadım ama facedeki sayfasına girdim arkadaş bir bi bak hepsi troll sanki başka bi gezegende yaşıyorlarmış gibi 1 kişi bile yok şikayetci olan. yani ben 1 hafta boyunca burda bütün yorumları okudum düzgün ıss kim var dersen ben kabloneti düşündüm benim oldugum bursa/gemlik ilcesine vermiyolarlar ama şunu biliyorum galaxsinet yada netgalaxsi needspedten daha iyimiş gibi geldi bana . şu iyi bu iyi diye tavsiyede bulanamıyorum cünki iyisini bulsam direk ben gecicem ama bakıyorum hala . şunu bilmeni isterim ttnete gittim konuştum 16 mbps adsl için tamam fiyatta sorun yok ama 15 gün beklemen lazım diyorlar TURKNETİ bıraktıktan sonra ttnete gecmem için 15 gün internetsiz kalıcaksın dediler. onların altyapısını kullandıgım için bu konuyu biraz dikkate almanı tavsiye ederim. birde santralle arandaki mesafeyi kesinlikle ögren 1300 metrede verdikleri 5mbps hız ortalama ona göre hesabını yap işte. ama 8 aydır ben 3 günde 1 her gün muntazam arıza kaydı bırakıyorum turknete yapıyorlar 13mbps hız 2 gün sonra tekrar 5mbps düşüyor. ondan santralle aranadaki mesafe önemli.ve bende YAPA altyapısına gecince sorun cıkmaya başladı telekomun altyapısını kullanırken hiç sorun yaşamadım hızdan yana. eger santelle masefem uzaksa YAPA ya gecersen işte o zaman pişman oluyorsun ben bunun tecrübe ettim ona göre konuş turknetle.




  • xuzman77 kullanıcısına yanıt
    Burada yapa yok. Santralle aradaki mesafeyi tam hatırlamıyorum; ama 1 km'den azdı. Turknet geçen yıl 12 mbps hız veriyordu. Netspeed ile 60 mbps alıyorum. AKK kaldırılmadan önce 70 mbps'ye kadar çıkıyordu. Birkaç ay önce Turknet'in sayfasında 35 mbps görünüyordu, şimdi 50 mbps alabileceğim görünüyor. Türk Telekom çalışanları hattı kontrol ettiğinde 80 mbps civarında hız alabileceğimi söylemişlerdi. Fakat snr yüzünden 70 mbps'nin üzerine çıkamıyorum. Ben 40 mbps'ye de razıyım, yeter ki ping sorunu çözülsün. Cuma günü Netspeed'e arıza kaydı açtırdım, 1 hafta olacak hala ses yok. Şirket politikalarını anlamıyorum. Yetiştiremiyorsan açık açık söyle. Belki beni oyalıyorsun, belki personelin yetersiz. Ben senin iş yoğunluğunu bilemem ki. Bütün sayfalar yavaş açılıyor. Dün akşam CS GO'ya bir girdim. Ping süresi 65 ms idi. Sonra 80-90 olmaya başladı. Vpn ile bağlanıyorum, 70 ms'ye düştü. Normalde vpn ile yükselmesi gerekirken, düşüyor. Böyle devam ederlerse abone kaybetmeye başlarlar.




  • Yaklaşık 8 aydır netspeed kullanıyorum bir kere de mh arayıp hızım düştü şöyle oldu böyle oldu dediğimi hatırlamıyorum.
    Sorun yaşayan illa ki vardır altyapı vs türlü türlü nedenlerden olabilir. Ben hiç yaşamadım memnunum. Sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
  • daha ucuzu olsa kaybederde daha ucuzu yok ki
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Turknet'e geçiş işlemi için oyalayıp duruyorlar. Bir buçuk hafta, ping sorununu çözsünler diye bekledim. Arayan soran yok. İlgisiz davranmaya başladılar. Bu saatten sonra ucuz olup olmaması hiç önemli değil. Fiber altyapı yaygınlaşırsa rekabet edemeyecekler.
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Hız testinde 16 mbit görünüyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.