Şimdi Ara

NetSpeed İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 gündür bir sorun yaşıyorum halen çözemedim umarım anlayan çıkar aranızdan. Bulunduğum adresimin alt yapısı çok iyi TT'den gelen arkadaş 100 Mbps alt yapı var demişti bana NetSpeed ise 81 Mbps diyor buraya kadar sorun yok elimde VDSL olmadığı için ADSL kullanıyorum idareten VDSL modem alana kadar 16 Mbps tarifedeyim. Sorun ise şu modem üzerinde ki ADSL ve İnternet ışıkları açık olmasına rağmen internete giremiyorum bilgisayarımdan ama Wifi ile telefonumdan bağlanınca sorunsuz sitelere girebiliyorum aynı anda bilgisayardan chrome açıp bakıyorum daire sürekli dönüyor açmıyor siteleri. Bazen de tam tersi oluyor hem bilgisayarımdan hem de telefonumdan giremiyorum. Modemi kapatıp açıyorum 2-3 dakika kadar İnternet ışığı yanmıyor biraz bekledikten sonra yanmaya başlıyor sonra rahatça girebiliyorum bu sorunu neden yapar sizce ? Bina daha 1 senelik bütün herşey yeni haliyle Ethernet kablosu modemin kendi kutusundan çıkan orijinal kablosu telefon kablosu da yeni ama anlamadım bu sorunu çözemedim bir türlü. Modemi hiç fabrika ayarına döndürmedim eski adresimden şuan ki adresime taşıdım interneti sadece yani daha 3-4 gün oldu eve bağlıyalı sizce sorun nerede ?

• elle ip ve dns girin.Daha çok modemin dhcpte sıkıntısı var gibi gözüküyor. Yapabilirseniz modemi de sıfırlarsınız eğer olmazsa elle ip ve dns .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

elle ip ve dns girin.Daha çok modemin dhcpte sıkıntısı var gibi gözüküyor. Yapabilirseniz modemi de sıfırlarsınız eğer olmazsa elle ip ve dns .
    Şuan düzeldi gibi 16 Mbps yaptırdım hızı bakalım aynı sorunlar olacak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline torrent sorunu
    8 yıl önce açıldı
    İNTERNET SORUNU
    2 ay önce açıldı
    superonline hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.