Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.534
Cevap
159
Favori
681.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Tamam işte 88 ile başlar onlar hep.



    Anne kızlık soyadını yazın tabiki. İlerde müşteri hizmetleri ile telefonda görüştüğümüzde bir sorununuz olursa sizin aradığınıza emin olmak için kızlık soyadını soracaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknetten daha acemice çalışan bir firma var mı diye merak ediyordum sonra öğrendim ki varmış adı da netspeed abonelik evraklarımı kaybettiler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • rithone kullanıcısına yanıt
    Netspeedin sitesinden yaptığınız download ve upload ı görebilirsiniz. Modemi kesinlikle 2.el almanızı tavsiye ederim ben 20 liraya aldım 120 liralık modemi. Kutulu mutulu 0 gibi zaten modemlerde pek sıkıntı olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayanozer kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bir sorun hocam ? Ping değerlerim türk telekoma göre değişmedi hiç benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Konuda ara ara sayfalara atlayıp mesajlara bakındım da online oyunlara giremeyen arkadaşlar vardı. Sol ve ttnette sorun yaşamayıp netspeed de oynayamayan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yaşamayan yok mu online oyunlarda?(ps4 vs.)
  • ayanozer kullanıcısına yanıt
    Tam tersi geniş bant isteyen oyunlara giremiyordum artık girebiliyorum ben hiçbir sorun yaşamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: momenty

    Tam tersi geniş bant isteyen oyunlara giremiyordum artık girebiliyorum ben hiçbir sorun yaşamadım

    Ben zaten günlük internet ihtiyacı için her işimi komşunun interneti ile görüyorum. Rahat oyun oynamak için bağlatacağım sadece. 6 ay taahhüt verip pişman olmak istemedim.



    Yarın ankastre kutusuna kablo çekip başvurumu yapayım o zaman teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayanozer kullanıcısına yanıt
    Online oyunlarda sorun yok. Android cep telefonlarında sorun var. Upload 0 olduğu için oyunlar ve bazı internet sayfaları açılmıyor.
  • Ben dahil birkaç kişi daha bu sorunu yaşiyor playstation network bağlantısı bende yok , esim apple store giremiyor ama ben google playe girebiliyorum, ama telefondaki online oyunuma giremiyorum. Ayrica bein connectte acmiyor ( digiturk ) . Cuma kayit birakmistim bugün tekrar aradım bizde sorun yok denildi.



    Daha önce sol fiber kullanıyordum şu an ki binada altyapı malesef yok. Yan komşum ttnet fiber kullanıyor onun internetiyle girince sorun yok.



    Statik Ip yok almak istenirse aylık 10 tl imiş. Ama duruma bir etkisi olurmu bilmiyorum. Deneyip görmek lazım.



    Hız vs olarak superonline kadar olmasada bence bu fiyata gayet iyi. Ping yüksek. Fiber ile alinan tilgin modem 2 yan odadan bile çekmiyor ki benim evim dublex. Bir tane tp link wifi sinyal genisletici aldım , aksilik oda bu internette çalışmadı yan komşumda denedik oluyor benim internette olmuyor :) bir sorun var ama hala cözemedim pek anladığım da söylenemez. Fakat malesef netspeed müşteri destekde pek profesyonel değil genede gayet nazik ve ellerinden geleni yapmaya çalışıyor gibiler.



    Uzun lafın kısası Superonline olmadığı yerde netspeed iyi bence. Bu sorunları çözebilirsek tatından yenmez.



    Buradaki bilgili arkadaşlar yardım paylaşımı yaparsa daha çabuk sonuca ulaşılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Antalya bölgesi ping durumu çok kötü, bütün online oyunlarda ping fırladı ve paket kaybı tavan yapmış durumda. Felaket derecede amatörler. Akşamları hız dengesizliği de cabası. Geçmeden önce TTNet kullanıyordum, bu gözler TTNet den daha kötü firma gördü ne diyeyim.

    En son statik ip verelim diyorlardı. Ping sorununu çözmek için. Çözeceğinden kesin emin misiniz diye soruyorum ses yok. Tamamen kendi deneyimlerimi yazdım. İsteyen arkadaşlara tracert,ping, hız testi vs yapıp gönderebilirim.

    Özet, geçerken çok iyi düşünün arkadaşlar.

    Zaten taahhüt yok diyecek olan arkadaşlar kenarda bir müddet oynasınlar. 3 aydan önce başka bir servis sağlayıcıya geçemiyorum. 3 ay boyunca bunların çöp hizmetlerine para bayılıcaz mecbur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fantasticoo

    Bugün kullanıcı adı ve şifre vs geldi ama dsl de sinyal yok ışık yanmıyor.



    Ankastre ye bakın dediler ucu açık kablo var mı fln, o da yok. Bildiriyoruz dedi.



    Uğraştıracak bunlar beni :(

    Aynı sorun bende de mevcut bende dsl ışığı sürekli yanıp sönüyor.Müşteri hizmetleri ile görüştüm arıza kaydı oluşturdular.Sorun nedir acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Kablo anlamında bi sıkıntı yok eve çıkan kabloyu gözden geçirdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet19o3 -- 20 Şubat 2018; 9:33:13 >
  • Elektrikçi cat 5 oldu 50 mbit tarifede sıkıntı olur mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Açık port var mı yok mu diye kontrol ettiğimde bütün portların kapalı olduğu görünüyor. Yaşadığımız upload sıkıntılarının, açılmayan oyunların ve çalışmayan cihazların sebebi bu olabilir mi? Ben sebebinin bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ya da cihazlarınızda yanlış bir ayarlama mevcut olduğu için bazı kullanıcılar sorun yaşıyor. Laptop ile her şeyi yapabiliyorum. Iphone'de her şey çalışıyor. Android cep telefonlarının hiçbirisi upload sıfır olduğu için oyun çalıştırmıyor. Gmail, Facebook, Twitter, Instagram vs. sayfalar geç açılıyor. Vpn programı ile bağlanırsam download hızı düşüyor, fakat upload hızı normale dönüyor. İlgilenebilmeniz mümkün mü?

    İyi günler.

    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP




  • Bilindik bir firma değil. Kaç günde bağlanıyo hız ve hizmet stabilmi ve aradığında muhattap bulabiliyomusun vs bir çok değişkeni var.

    Geçen biri vodafone da bile 20 gün beklemiş adam kurulum için
  • Bu mesajı müşteri numarasıyla beraber musterihizmetleri@netspeed.com.tr adresine gönderin ve başına "Lütfen teknik desteğe iletin" gibi bir not ekleyin. Belki teknik birisi bakarsa bir şeyler yapabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 20 Şubat 2018; 13:34:51 >
  • kef K kullanıcısına yanıt
    Facebook sayfalarına da yazdım. Henüz bir cevap yok. Turknet gibi uğraştıracaklar galiba.
  • Telefonda gorustugum kadariyla teknik destekteki cogu kisi pek bilgili degil sanirim 2-3 kalifiyeli var digerleri onlara sorup geri donus yapiyorlar tarafiniza , takildiklari bir sorunda. Ayrica Forumdaki @netspeedtr 6 aydir girmiyor foruma sanirim :) Bende dun hizimi guncellemek icin aramistim teknik destegi hattimin 100 mbit destekledigini soylemistim. Yukseltemediler bir turlu en sonunda geri donus yaptilar ; Mugla bolgesinde sorun oldugunu 1-2 haftaya duzelecegini soylediler.
  • LittleTalk kullanıcısına yanıt
    Bunlardan ses çıkmayınca biraz önce arayıp görüştüm. Sorun bizden kaynaklanmıyor, Android cihaz üreticisiyle görüşün diyorlar. Turknet de hız sorunu yaşıyordum, bunlar da upload sorunu yaşamaya başladım. Deli edecekler adamı.
  • Merhaba benim alt yapı 125 mbps destekliyor hattımı 75 veyada 100 mbps cektirmek istiyorum ama sistem izin vermiyor diyolar ne yapmam lazım bunu için Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.