Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (529. sayfa)
1 Mobil,
1 Android
-
-
Tekirdağ Çerkezköy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
İşin saçmalık tarafı YouTube da 4k videoları donmadan izliyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
Kafalarına göre ayar çekiyorlar işte. Amaçları ne kadar belli etmeden vatandaşlarımızı kazıklayabiliriz. Türk düşmanı bunlar
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: puresayk0Kafalarına göre ayar çekiyorlar işte. Amaçları ne kadar belli etmeden vatandaşlarımızı kazıklayabiliriz. Türk düşmanı bunlar
Bölgesel yoğunluğa göre hız düşüyor. Çaresi daha fazla yatırım yapmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3uncubayezit -- 4 Aralık 2020; 22:29:3 >_____________________________ -
teşekkürler bilgi için dostum
-
benimde 66ya çıktı şuan alsın .....soksun.
Rica ederim, umarım dedikleri gibi 10 Aralık sonrasında sorun çözülür de bu durumu daha fazla yaşamayız. -
bari akşamları biraz az kısılsa yav 25mbit falan olsa, 75den çat diye 3-5mbite düşürüyorlar ist-avr
evet VDSL.İstanbul - Silivri
Önceki kısıtlama zamanlarında bu kadar sorun olmamıştı hiç, Sanırım kullanıcı sayısı arttıkça altyapı yetersiz kalıyor böyle küçük firmalar eğer altyapılarını geliştirmeye odaklanırsa o zaman ilerleyebilir diye düşünüyorum, Son iki üç akşamdır kesilmeler oluyor ondan önce pek sorun yoktu bende'de, Bir çok kişi TT'a döneceğim tarzı yorumlar yapmış ama benim şuan verdiğim fiyata TT 24 hız verirken şuan çoğunlukla aldığım hız 70-73 civarı, Kaldıki anlık kesilmeler TT kullandığım zamanda'da oluyordu.
bu saatlerde bile savaşıyorum şuan, inanılmaz yavaş internet. twitch serverlarında 1mbit upload cıkıyor yine
Aynı durum. İstanbul'a 10 pingim varken 35 çıkıyor. Bant genişliği kaldırmıyor yine... Altyapı yatırımları gerçekten yapılıyormuş(!).
Yine başladı leş gibi kasmalar...
Bu hafta sonu 10mbit ile takılacaz gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Silphatosbari akşamları biraz az kısılsa yav 25mbit falan olsa, 75den çat diye 3-5mbite düşürüyorlar ist-avr
Aynı durum bende de mevcut.İst Anadolu yakası 33 mbit hız akşam saat 4 den sonra 2,5-3 mbit e iniyor ve belli bir saate kadar böyle.Sabahtan sonra herşey normal
Müşteri hizmetleri hattından birine ulaşmak mümkün değil 12 dk beklememe rağmen sonuç sıfır
Surunuyo resmen 144p zor oynatiyor bu nedir ya -
/>https://netspeed.com.tr/arkadasini-getir/#1601065772916-69d2ebdb-7616
Referans Kodum: 78PDQ9
GÜNCELL 05.12.2020 İtibariyle 6 kişi benim kodumla başvurmuş hepsine teşekkür ederim. Buyrun hep beraber kazanalım...
Arkadaşını Getir Kampanyası, davet kodunuz ile referans olarak Netspeed’e kazandırdığınız her bir yeni abonelik için 12 aylık fatura dönemi boyunca hem sizin hem de arkadaşınızın her faturasında 5’er TL indirim hakkı kazanmanızı sağlayan bir kampanyadır.
Arkadaşını getir kampanyasıyla Netspeed’ten hizmet almak isteyen arkadaşlar için 12 ay boyunca her ay faturanızı 5₺ İndirimli kullanmak için referans kodum:
78PDQ9
Yeni üye olurken Müşteri hizmetlerini aradığınız zaman bu kodu verirseniz 12 ay boyunca aylık 5₺ indirim kazanabilirsiniz.
7-8 aydır Netspeed kullanmaktayım ve faturalarımı düzenli ödemekteyim. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Netspeed hakkında bilgi almak isteyenlere de cevap verebilirim.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

Hızlı