Şimdi Ara

Netspeed fiber iptal abonelik sonlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mayıs sonunda 12 aylık fiber taahhüdüm bitiyordu, aradım sonlandırmak istediğimi belirtip kayıt açtırdım. Beni arayacaklarını söylediler ki iptal etmekte o aramayı yapmadıklarını forum içinde pek çok kişi zaten tecrübe etmiş. Bakalım şansıma ne olacak?
    Neyse biz Fiber abonelerinde modem kendimizin olmadığı için ( hani şu deli dumrul hikayesi gibi bedava kullanım hakkı verip her ay devletin kira kestiği ama kendinizin varsa da onunla kullanmanıza izin verilmeyen o modemler) iade süreci de olacak.
    Fiber iptal süreci yaşayan arkadaşım ya da bilgisi olan arkadaşım varsa bu süreci paylaşabilir mi?



  • Netspeed İptal'i sorunsuz firmalardandır yapmanız gereken kimlik fotokopisi + dilekçeyi iptal@netspeed.com.tr ye mail atmak ve modemi eksiksiz adaptör dahil adreslerine kargolamak ellerine ulaşır ulaşmaz iptal gerçekleşiyor.

    Sayfalarında bu şekilde yazar

    Aboneliğinizi herhangi bir nedenle sonlandırmanız durumunda modeminizi eksiksiz ve çalışır durumda netspeed’e iade etmeniz gerekmektedir. İade ettiğiniz modem tarafımıza ulaştığında iptal işleminiz gerçekleşmektedir. Modeminizi herhangi bir nedenle iade etmek istemezseniz bunu iptal dilekçenizde belirtmeniz gerekmektedir. Bu durumdawww.netspeed.com.tr/hgwcihaz sayfasında yayınlanan cihaz bedelleri listesinde yazılı tarafınıza teslim edilmiş olan güncel Modem ücreti son faturanıza yansıtılarak iptal işlemi gerçekleştirilecektir.




  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Şu coronalı günlerde insanın prosedürlerle pek uğraşası gelmiyor içinden. Ben verdikleri cihazların kutularını dahi muhafaza ettim , bağlantıyı yapan teknik servis atın demesine rağmen. Öyle de iade edeceğim zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.