Şimdi Ara

Netspeed bayiden başvuru yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netspeed e direk bayiden başvuramıyormuyuz antalya alanya daki yazlığa bağlatmak istiyorum web sayfasından bir sürü prosedür var uğraşmak istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bildiğim kadarıyla bayisi yok telefondan arayıp başvuru yapmak istediğinizi söylüyorsunuz sonrada sitesinde bulunan başvuru evragının çıktısını alıp doldurduktan sonra size söyleyecekleri kargo numarası ile yollamanız gerekiyor
  • Bayi yok.
  • Zor işlem değil. Sitelerinde PDF olarak belgeleri var onu yazıcıdan çıkartıp dolduruyorsunuz daha sonra da size Müşteri Hizmetleri bir kod veriyor o kodu MNG Kargo'ya veriyorsunuz Karşı Taraf Ödemeli olarak gidiyor cebinde 1 TL çıkmıyor ertesi gün ise aranıyorsunuz ve hattınızı açtık diyorlar daha sonra da TT ekibi gelip ankastre bağlantısını yapıyor. Bende böyle oldu yani. 1 gün evrakların gitmesi sürdü toplamda 2 günde bağlandı internetim. Başka İSS olsa 1 ayda bile zor bağlıyor mesela Vodafone.
  • Zor değil dostum. Sitedeki başvuru evraklarını çıktı alıyorsun. Gerekli yerleri doldurup karşı ödemeli şekilde MNG kargoyla Netspeed e gönderiyorsun.

    Evrak ellerine ulaşınca seni arayıp bilgi veriyorlar ve 1-2 gün içinde bağlantının olacağını söylüyorlar. Bağlantı türüne göre TÜRK TELEKOM ekibi gelip ankastre bağlantısını yapıtor.

    Netspeed den modem bilgi ve abone bilgi mesajı geliyor. Sonra bilgileri modeme girince İnternetin geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.