< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

4 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Referans numarası: E5TCSB (edirne - beş - trabzon - ceyhan - sakarya - bolu) Aboneliğimde aktif referanslardan gelen indirimler olduğu için ayrılmayı düşünmüyorum. Gönül rahatlığıyla referansımı kullanabilirsiniz. Faturalarım çıktığı gibi hemen düzenli olarak ödenmektedir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek veya mobil uygulamadan başvuru esnasında girerek 12 ay boyunca indirim kazanabilirsiniz. Sorularınız için özel mesaj gönderebilirsiniz. Referans olan arkadaşlara teşekkürler. ![]() |
|
|
Aşağıya kodumu ekliyorum bu kodla net speed hizmeti alırsanız aylık faturalarınızda 12 ay boyunca indirime gidilir arkadaşlar. Kesintisiz düzgün sansürsüz internet kullanmanızı temenni ediyorum. Referans kodum : JZKQCJ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() Heisenberg
|
|
Abonelik Başlangıcı : 5 yıl. Abonelik Bölgesi : Mersin Kullanılan Tarife : Ultimate Fiber Referans numarası : UUC2AL Aboneliğim 5 yıldır aktif olarak devam etmektedir ve ayrılmayı düşünmüyorum. Gönül rahatlığıyla referansımı kullanabilirsiniz. Faturalarım düzenli olarak günü gelmeden ödenmektedir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca indirim kazanabilirsiniz. Referans olan arkadaşlara bu arada Teşekkür ederim ![]() |
|
|
Davet Kodu: 1KRNRS Faturalar düzenli ödenmektedir. Kod günceldir. 100 mbps kullanıyorum. Fiber altyapıda memnunum. Müşteri hizmetlerine kodu söylerseniz faturada 12 ay boyunca 30 TL indirim alabilirsiniz. Ayrıca, müşteri hizmetleri 30 TL ekstra indirim yapabiliyor, onu da isteyin derim. Toplam 60 TL indirim alabilirsiniz. Netspeed müşteri hizmetleri numarası: 444 02 17 Davet Kodu: 1KRNRS ( 1 - Kayseri - Rize - Niğde - Rize - Samsun ) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarsusion -- 24 Eylül 2025; 18:10:58 > |
|
NETSPEED Kodu: 6Q9L1U Faturalar anında ödenir. Siz de kazandığınız indirimi kaybetmemek için faturanızı zamanında ödemelisiniz. Ultimate Fiber 200 kullanıyorum. Kod güncel ve güvenilirdir. Kodu kullanırsanız aylık 30 lira, 12 ay toplam 360 lira indirim kazanırsınız. ![]() |
|
Abonelik Başlangıcım : 16 Mart 2018 Abonelik Bölgem : Tuzla / İstanbul Kullandığım Tarife : Net FAST Kampanyası Referans Numaram : 8KQFCW Faturam çıktığı gün ödenir. 7 yıldır aktif olarak kullandığım aboneliğimdir. İndirimlerin geçerli olabilmesi için hem benim hem de sizin faturayı son ödeme tarihini geçirmeden ödemeniz gerekmektedir. Bir heyecanla davet kodu üzerinden abone olunuyor ama gözlemlediğim kadarıyla kodu alıp faturalarını geç ödeyip indirimleri kaçıran arkadaşlar oluyor. Bu durumda bu kampanya hiç bir işe yaramıyor. Buna dikkat ederseniz hem siz hem de ben ayda 30 TL yılda ise 360 TL indirim hakkına sahip olacağız. Çok eski aboneyim ve verdikleri hizmetten memnunum aboneliğimi iptal ettirme gibi bir durum söz konusu değildir. Sormak istediğiniz bir konu olursa özel mesaj göndererek bana ulaşabilirsiniz. ![]() |
|