![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Abonelik Başlangıcım : 16 Mart 2018 Abonelik Bölgem : Tuzla / İstanbul Kullandığım Tarife : Net FAST Kampanyası Referans Numaram : 8KQFCW Faturam çıktığı gün ödenir. 7 yıldır aktif olarak kullandığım aboneliğimdir. İndirimlerin geçerli olabilmesi için hem benim hem de sizin faturayı son ödeme tarihini geçirmeden ödemeniz gerekmektedir. Bir heyecanla davet kodu üzerinden abone olunuyor ama gözlemlediğim kadarıyla kodu alıp faturalarını geç ödeyip indirimleri kaçıran arkadaşlar oluyor. Bu durumda bu kampanya hiç bir işe yaramıyor. Buna dikkat ederseniz hem siz hem de ben ayda 30 TL yılda ise 360 TL indirim hakkına sahip olacağız. Çok eski aboneyim ve verdikleri hizmetten memnunum aboneliğimi iptal ettirme gibi bir durum söz konusu değildir. Sormak istediğiniz bir konu olursa özel mesaj göndererek bana ulaşabilirsiniz. ![]() |
ben bilmiyom abey :)
|
Kasım 2018'den bu yana kullanmaktayım faturalarımı aynı gün içerisinde düzenli olarak öderim. Sıkıntı yaşamazsınız Davet Kodu : 3N2ZIT Bu kodu kullanarak ben, siz veya arkadaşlarınız aylık 30 lira- yıllık 360 liralık indirimden faydalanabilir ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 23 Eylül 2025; 23:22:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|