Şimdi Ara

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (827. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: IMeister Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
16.529
Cevap
92
Favori
296.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumdan bir arkadaşın referansıyla netspeed'e geçtim.

Ödemelerim düzenlidir.

Referans kodum DA4ATA

Referans koduyla internetini taşıyana ilk 3 ay 100 mb'e kadar tarife diyatı modem fiyatı dahil 300 tl

Üyelik sırasında müşteri temsilcisine referans kodunu söylerseniz karşılıklı olarak 12 ay boyunca her fatura dönemim için 30 tl indirim kazanabiliriz.

Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. D A 4 A T A

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Abonelik Bölgem : Tuzla / İstanbul

Kullandığım Tarife : Net FAST Kampanyası

Referans Numaram : 8KQFCW

Faturam çıktığı gün ödenir.

7 yıldır aktif olarak kullandığım aboneliğimdir.

İndirimlerin geçerli olabilmesi için hem benim hem de sizin faturayı son ödeme tarihini geçirmeden ödemeniz gerekmektedir. Bir heyecanla davet kodu üzerinden abone olunuyor ama gözlemlediğim kadarıyla kodu alıp faturalarını geç ödeyip indirimleri kaçıran arkadaşlar oluyor. Bu durumda bu kampanya hiç bir işe yaramıyor. Buna dikkat ederseniz hem siz hem de ben ayda 30 TL yılda ise 360 TL indirim hakkına sahip olacağız.

Çok eski aboneyim ve verdikleri hizmetten memnunum aboneliğimi iptal ettirme gibi bir durum söz konusu değildir.

Sormak istediğiniz bir konu olursa özel mesaj göndererek bana ulaşabilirsiniz.

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU]

• Referans kodum: PLG9U0 sondaki sıfırdır.

Abonelik başlangıcı : 19 Haziran 2025

Kullanılan tarife: Ultimate 100/20 VDSL

Memnuniyet Durumu: çok memnunum, belirtilen hızları almaktayım, bağlantı stabil bir durumda, kopma,kesilme yok.

* Aboneliğim aktif, referans kodum günceldir, faturalar çıktığı gün ödeniyor.

* YouTube Instagram Twitter IPTV online oyunlar vb uygulamalarda donma takılma sorunu olmuyor.

* Modeme resetleme ya da kapat aç yapıldığında modem IP adresi değişiyor.

* Dns ayarı ile yasaklı sitelere girilebiliyor VPN kullanmaya gerek kalmıyor.

Referansımı kodumu kullananan olursa sevinirim, teşekkürler, iyi akşamlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Davet Kodu : 3N2ZIT

Bu kodu kullanarak ben, siz veya arkadaşlarınız aylık 30 lira- yıllık 360 liralık indirimden faydalanabilir

• Faturalar otomatik ödeniyor, sizinde otomatik ödeme talimatı vermeniz indirimden sorunsuz faydalanmak için önemli.

• Aklınıza takılan herhangi bir soruyu özel mesajla sorabilirsiniz.

• Sizde benim referans kodumla 12 ay boyunca 30TL indirim almak istiyorsanız kodu aşağıda paylaştım. Şimdiden teşekkürler.

• Referans Kodum : I D 6 C 5 7

Iğdır – Denizli – 6 – Ceyhan – 5 – 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 23 Eylül 2025; 23:22:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• •Merhaba arkadaşlar.
    •Netspeed davet kodumla (((((( HKLG87 ))))))) abonelik başlatmanız durumunda faturanıza 12 ay boyunca her ay 30tl indirim yansıyacaktır.
    •Hem siz hem ben ay sonlarında tarafımıza kesilen faturanın düzenli olarak ödenmesi durumunda indirimlerde sorun yaşamadan faydalanabiliriz.
    •Netspeed müşteri hizmetlerinin 444 0 217 numaralı hattını arayıp abonelik başvurusu esnasında davet kodumu  [[[[[[ HKLG87 ]]]]]] müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir.
    Netspeed davet kodumla (((((( HKLG87 ))))))) abonelik başlatmanız durumunda faturanıza 12 ay boyunca her ay 30tl indirim yansıyacaktır.
    Hem siz hem ben ay sonlarında tarafımıza kesilen faturanın düzenli olarak ödenmesi durumunda indirimlerde sorun yaşamadan faydalanabiliriz.
    Netspeed müşteri hizmetlerinin 444 0 217 numaralı hattını arayıp abonelik başvurusu esnasında davet kodumu  [[[[[[ HKLG87 ]]]]]] müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir.

• Abonelik başlangıcım 11 Ekim 2023.

Netspeed davet kodum: 8J9FZG

Faturam otomatik ödemede geç ödeme gibi bir durumum söz konusu değil.

Netspeed aboneliğimden son derece memnunum geçecek olan arkadaşlar davet kodum ile beraber 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanabilirler.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.