Türk Telekom da sorun yaşamıyorsanız burda da yaşamazsınız aynı alt yapı ile hizmet alacaksınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Abonelik Başlangıcı : Haziran 2019 Abonelik Bölgesi : İstanbul Kullanılan Tarife : SPEEDMAX AVANTAJ 35M E KADAR Memnuniyet Durumu : Çok memnunum kullandığım bölgede tam hız almaktayım. Referans numarası : 138B0S 2 Yılı aşkın süredir bir kez olsun fatura ödeme tarihini geçirmedim, referans numaramı abonelik esnasında verirseniz karşılıklı olarak indirimden yararlanabiliriz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger3458 -- 28 Ekim 2021; 11:25:45 > |
Netspeed 12 ay boyunca faturada 5 tl indirim. Kodu yeni abonelik yada operatör taşıma işlemleri sırasında referans kod bölümüne girmeniz yeterli. Kodu kullanarak 12 ay boyunca faturada 5 tl indirim kazanacaksınız. Kod:AXCR04 |
Abonelik Başlangıcı : Eylül 2021 Abonelik Bölgesi : Eskişehir - Çamlıca Mahallesi Kullanılan Tarife : SPEED PRO 75 Referans numarası : KG6IE7 Memnuniyet Durumu : Altyapı yeni değişti. Yanlış port vermişler. Destek kaydı açtım 1 günde çözüldü. Altyapı iyi değilse bile adsl filan kullanıyosanız taahhütsüz olan en iyi alternatif bu fiyat olarak. Önceden turktelekom ve turknet kullandım. ![]() Forumdan birisinin kodunu kullanarak üye oldum. Sizde benim referans kodumu kullanarak aylık 5 tl indirim kazanabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmt9417 -- 14 Eylül 2021; 17:29:55 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger3458 -- 28 Ekim 2021; 11:26:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Abonelik Başlangıcı : Mart 2018 Abonelik Bölgesi : Ordu Kullanılan Tarife : Speed Pro 100 Referans numarası : EB1Y51 İnternet kafe işletiyorum. 3 yıldan fazla kullanıyorum. Bu yüzden faturamı düzenli ödüyorum ve ödemek zorundayım işimden dolayı. Sizin ve benim 5 TL'lik indirim kazanabilmemiz için referansımı kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. |
AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admbltc -- 14 Eylül 2021; 21:40:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Netspeed kaynaklı sorun yaşamadım sadece türk telekom kaynaklı çalışma varken 3-4 saat netsiz kaldım.yani netspeed kaynaklı sorun olmaz sonuçta alt yapı ttelekom vdsl kullanıyorum tavsiye ederim hocam fiyat farkı için geçilir. |
Abonelik Başlangıcı : 2019 Haziran Abonelik Bölgesi : İstanbul Kullanılan Tarife : SPEEDMAX AVANTAJ 35M E KADAR Memnuniyet Durumu : Çok memnunum kullandığım bölgede tam hız almaktayım. Davet Kodu : 138B0S 2 Yılı aşkın süredir bir kez olsun fatura ödeme tarihini geçirmedim, davet kodunu abonelik esnasında verirseniz karşılıklı olarak indirimden yararlanabiliriz. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger3458 -- 28 Ekim 2021; 11:27:6 > |
Netspeed 12 ay boyunca faturada 5 tl indirim. Kodu yeni abonelik yada operatör taşıma işlemleri sırasında referans kod bölümüne girmeniz yeterli. Kodu kullanarak 12 ay boyunca faturada 5 tl indirim kazanacaksınız. Kod:AXCR04 |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Abonelik Başlangıcı : 2019 Haziran Abonelik Bölgesi : İstanbul Kullanılan Tarife : SPEEDMAX AVANTAJ 35M E KADAR Memnuniyet Durumu : Çok memnunum kullandığım bölgede tam hız almaktayım. Davet Kodu : 138B0S 2 Yılı aşkın süredir bir kez olsun fatura ödeme tarihini geçirmedim, davet kodunu abonelik esnasında verirseniz karşılıklı olarak indirimden yararlanabiliriz. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger3458 -- 28 Ekim 2021; 11:27:25 > |