-
-
-
Abonelik Başlangıcı : 2 Eylül 2021
Abonelik Bölgesi : İstanbul - Esenyurt
Kullanılan Tarife : FIBER ULTRA FAST 100
Referans numarası : 9GJM6U
Bende burdan bir arkadaşın referans numarasıyla kaydoldum ödeme problemi yaşamayacağımızı umut ediyorum, sizde benim referans numaramla üye olursanız mutlu olurum faturalarımın hepsini günü gününde ödeyen biriyim şüpheniz olmasın.Herkese mutlu zamanlar diliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam kullandım az önce işlem tamamlandı geçtim tamamen :)
_____________________________ -
Abonelik Başlangıcı : Eylül 2021
Abonelik Bölgesi : İstanbul-Sultangazi
Kullanılan Tarife : Net Avantaj Kampanyası
Referans numarası :EY2QIJ
Buradan bir arkadaşın kodunu kullandım siz de benim kodumu kullanıp sorunsuz bir şekilde geçebilirsiniz.5 TL indirim kazanacağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremkasikci1907 -- 11 Eylül 2021; 11:36:21 >_____________________________ -
Abonelik Başlangıcı : Mart 2021
Abonelik Bölgesi : Konya - Ereğli
Kullanılan Tarife : Net Avantaj Kampanyası
Referans numarası : SCDUA6
5 TL indirim kazanmak için referans numarasını kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Wordpress + SEO -
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Abonelik Başlangıcı : MAYIS 2020
Abonelik Bölgesi : İstanbul
Kullanılan Tarife : SPEED MAX AVANTAJ VDSL
Referans numarası : SKQ6U3
Uzun süredir kullanıyorum.
Fatura ödemesi sorunsuzdur.
Sizin ve benim 5 TL'lik indirim kazanabilmemiz için referansımı kullanan olursa çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
uye olurken kullanıldim. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ #Hi -
quote:
Orijinalden alıntı: Saldıray_TRuye olurken kullanıldim. Teşekkürler.
iyi kullanımlar hocam, sorun olursa(yardım edebileceğim) bir mesaj uzaktayım
Abonelik Başlangıcı : TEMMUZ 2018
Tarife : SPEEDMAX AVANTAJ 35M E KADAR
Referans numarası : 7UJDXZ
Görüldüğü üzere uzun zamandır netspeed kullanıyorum. Faturalarımı eksiksiz öderim içiniz rahat edebilir. Hem kendinize hem bana aylık 5tl kazandırmak isterseniz sevinirim.
burda gemlik hemşerim aynen kullanıyorum kodu 1 kişi ekle listene
teşekkürler hocam gördüm kaydınızı hayırlı olsun, şimdiye kadar hiç aksatmadım faturaları, sizde aksatmazsanız 12 ay 5'er TL az öderiz.
_____________________________ Dünyayı güzellik kurtaracak
Bir insanı sevmekle başlayacak her şey... -
Churn işlemei yaparken kodunuzu kullandım.Haberiniz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DÜNYADA BAŞARI KAZANMANIN İKİ YOLU VARDIR;YA KENDİ AKLINDAN YARARLANMAK YA DA BAŞKALARININ AKILSIZLIĞINDAN YARARLANMAKTIR. -
quote:
Orijinalden alıntı: SpLasH09Churn işlemei yaparken kodunuzu kullandım.Haberiniz olsun.
Teşekkür ederim, güle güle kullanın.
Abonelik Başlangıcı : 1 Aralık 2017
Abonelik Bölgesi : Bolu/Merkez
Kullanılan Tarife : SPEEDMAX AVANTAJ SMART 35M/100G
Memnuniyet Durumu : 2 sene Karabükte 1 seneyi askındır Bolu da kullanıyorum fiber altyapınız yok ise vdsl ve adsl de kesinlikle tavsiye ediyorum malum firmaya gereksiz para ödemeye gerek yok aynı hizmet kalitesi daha ucuz kısacası tavsiye ediyorum.
Referans numarası : KMBQSF
_____________________________ Sıradan bir Gün..
-
Abonelik Başlangıcı : EYLÜL 2021
Abonelik Bölgesi : İstanbul / ATAŞEHİR
Referans numarası : WVZUAT
12 ay boyunca 5TL indirim kazanmak için başvuru sırasında davet kodunu kullanabilirsiniz.
Fatura çıktığında ödenir, son güne kadar bekletmiyorum.
Kod günceldir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 13 Eylül 2021; 23:13:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: snake8951Abonelik Başlangıcı : 1 Aralık 2017
Abonelik Bölgesi : Bolu/Merkez
Kullanılan Tarife : SPEEDMAX AVANTAJ SMART 35M/100G
Memnuniyet Durumu : 2 sene Karabükte 1 seneyi askındır Bolu da kullanıyorum fiber altyapınız yok ise vdsl ve adsl de kesinlikle tavsiye ediyorum malum firmaya gereksiz para ödemeye gerek yok aynı hizmet kalitesi daha ucuz kısacası tavsiye ediyorum.
Referans numarası : KMBQSF
Türk telekomdan geçmeyi düşünüyorum netspeed nasıl hız yavaşlığı internet kopması gibi sorun yaşadınızmı hiç altyapım vdsl2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 13 Eylül 2021; 23:21:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sarı Lacivert Şampiyon Fener 💛💙
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X