Abonelik başlangıcım 11 Ekim 2023. Netspeed davet kodum: 8J9FZG Faturam otomatik ödemede geç ödeme gibi bir durumum söz konusu değil. Netspeed aboneliğimden son derece memnunum geçecek olan arkadaşlar davet kodum ile beraber 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanabilirler. |
[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (788. sayfa)

-
-
Referans numarası: E5TCSB
(edirne - beş - trabzon - ceyhan - sakarya - bolu)
Aboneliğimde aktif referanslardan gelen indirimler olduğu için ayrılmayı düşünmüyorum. Gönül rahatlığıyla referansımı kullanabilirsiniz.
Faturalarım çıktığı gibi hemen düzenli olarak ödenmektedir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek veya mobil uygulamadan başvuru esnasında girerek 12 ay boyunca indirim kazanabilirsiniz.
Sorularınız için özel mesaj gönderebilirsiniz.
Referans olan arkadaşlara teşekkürler.
-
-
Netspeed güncel davet kodum: QR4MG0
Yıllardır netspeed kullanıcısıyım, faturalarım otomatik ödemede davet kodumu kullanıp 12 ay boyunca 30 tl indirim kazanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Davet kodum: NE27TZ
Merhaba arkadaşlar.
O
Netspeed davet kodumla abonelik başlatmanız durumunda faturanıza 12 ay boyunca her ay 30tl indirim yansıyacaktır.
Hem siz hem ben ay sonlarında tarafımıza kesilen faturanın düzenli olarak ödenmesi durumunda indirimlerde sorun yaşamadan faydalanabiliriz.
Netspeed müşteri hizmetlerinin 444 0 217 numaralı hattını arayıp abonelik başvurusu esnasında davet kodumu müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir.
Davet kodum: NE27TZ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumdan bir arkadaşın referansıyla netspeed'e geçtim. Referans kodum DA4ATA
Referans koduyla internetini taşıyana ilk 3 ay 100 mb'e kadar tarife diyatı modem fiyatı dahil 300 tl
Üyelik sırasında müşteri temsilcisine referans kodunu söylerseniz karşılıklı olarak 12 ay boyunca her fatura dönemim için 30 tl indirim kazanabiliriz.
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. DA4ATA
Başvuru linki
www.netspeed.com.tr
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testihttps://www.netspeed.com.tr/kampanyalar -
bu ne ya sürekli bildirimi geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abonelik Başlangıcı : 2024
Abonelik Bölgesi : Kocaeli İzmit ve Kartepe olmak üzere 2 farklı bölgede fiber aboneliğim var. öncesinde VDSL de kullanmıştım.
Kullanılan Tarife : Ultimate 100 ve Ultimate 200 FIBER kullanıyorum.
Memnuniyet Durumu : Çok memnunum kullandığım bölgede tam hız almaktayım. Özellikle 200mbps keyfi çok iyi.
Referans numarasi 1 : X X 6 X U C
Referans numarasi 2 : C J M F I G
2 ayrı aboneliğim bulunmakta tüm faturalar zamanından önce ödenmektedir. Tüm hepsi aktif hesaplardır.
-
-
Abonelik Başlangıcı : MAYIS 2020
Abonelik Bölgesi : İstanbul
Kullanılan Tarife : ULTIMATE Q2
Referans numarası : SKQ6U3
Uzun süredir kullanıyorum.
Fatura ödemesi sorunsuzdur.
(İndirim kazanmanın tek şartı son ödeme günü geçmeden faturayı ödemek)
Sizin ve benim 12 ay boyunca 30 TL' ve toplamda 360 TL indirim kazanabilmemiz için referansımı kullanan olursa çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abonelik Başlangıcı : Şubat 2019
Abonelik Bölgesi : BURSA
Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps
Referans numarası : GKRO7D
Fatura ödemelerim sorunsuzdur.
-
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim.
Referans kodum: PLG9U0
Paris-Laleli-Giresun-Dokuz-Uşak-Sıfır
Kullanılan tarife: Ultimate 100/20 (VDSL)
Abonelik başlangıcı : 19 Haziran 2025
* Aboneliğim aktif, referans kodum günceldir, faturalar çıktığı gün ödeniyor.
* Belirtilen hızları almaktayım ping dalgalanması sorunu düzeltildi.
* YouTube Instagram Twitter IPTV online oyunlar vb uygulamalarda donma takılma sorunu olmuyor.
* Modeme resetleme ya da kapat aç yapıldığında modem IP adresi değişiyor bazı sitelerden ban yiyenlerin bilgisine.
* Dns ayarı ile tüm yasaklı sitelere girilebiliyor VPN kullanmaya gerek kalmıyor.
* Fiber altyapılarda artık aylık modem kira ücreti almıyorlar, sitelerinde ek modem ücreti ibaresini kaldırmışlar.
Aklınıza takılan bir soru olursa özelden sorabilirsiniz
Referans kodumu kullanırsanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 17 Ağustos 2025; 13:19:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Referans numarası: E5TCSB
(edirne - beş - trabzon - ceyhan - sakarya - bolu)
Aboneliğimde aktif referanslardan gelen indirimler olduğu için ayrılmayı düşünmüyorum. Gönül rahatlığıyla referansımı kullanabilirsiniz.
Faturalarım çıktığı gibi hemen düzenli olarak ödenmektedir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek veya mobil uygulamadan başvuru esnasında girerek 12 ay boyunca indirim kazanabilirsiniz.
Sorularınız için özel mesaj gönderebilirsiniz.
Referans olan arkadaşlara teşekkürler.
-
Yeni ve Güncel Aylık - 30 TL - İndirimli Süresiz Davet Kodu:
L-Y-3-9-G-P
Llüleburgaz-Yyozgat-3üç-9dokuz-Ggiresun-Ppırasa
✅ 12 Ay Boyunca 30 TL İndirim = Toplam: 360 TL
✅ Diğer Servis Sağlayıcılardan Geçişlerde koda özel ek "300 TL" İndirim
✅ Toplam: 360 + 300 = 660 TL
Hangi tarifeye üye olursanız olun referans kodumu kullanarak 12 ay boyunca çift taraflı 30 TL indirim kazanabiliriz. Kodumu abone olurken müşteri temsilcisine belirtirseniz veya online başvurularda ilgili kısma yazarsanız ilk faturanızdan itibaren 30 TL indirim kazanırsınız; 329 TL ödüyorsanız mesela 299 TL olur faturanız yıl boyunca. Her yıl bu şekilde 360 TL tasarruf yapmış oluyorsunuz.
Uzun süredir sorunsuz kullanıyorum ve otomatik ödeme talimatım fatura çıktığı gün olduğundan hiç gecikme olmaz fatura ödemelerimde. Çoğu kişinin son ödeme günü tarihlidir talimatı ve o gün bakiyesi yoksa ödeme gecikir ve indirimler iptal olur haberiniz olsun. Siz de günü geçmeden ödemelisiniz faturanızı !
Ayrıca "Diğer servis sağlayıcılardan geçişlerde 300 TL daha indirim oluyor bu kodla beraber ; 360+300=660 TL" toplam indirim olmuş olacak geçiş yaparsanız eğer (bu indirim tahattüt vermiş olanlara geçiş tamamlandıktan sonra tanımlanıyor bildiğim kadarı ile).
İndirimli Netspeed üyeliği şimdiden hayırlı olsun kodu kullanan arkadaşlara...
İsim Sorarlarsa: Mehmet Yılmaz
- Kod Aktiftir -
-
Forumdan bir arkadaşın referansıyla netspeed'e geçtim. Referans kodum DA4ATA
Referans koduyla internetini taşıyana ilk 3 ay 100 mb'e kadar tarife diyatı modem fiyatı dahil 300 tl
Üyelik sırasında müşteri temsilcisine referans kodunu söylerseniz karşılıklı olarak 12 ay boyunca her fatura dönemim için 30 tl indirim kazanabiliriz.
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. DA4ATA
Başvuru linki
www.netspeed.com.tr
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testihttps://www.netspeed.com.tr/kampanyalar -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X