Abonelik Başlangıcı : Şubat 2019 Abonelik Bölgesi : BURSA Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps Referans numarası : GKRO7D Fatura ödemelerim sorunsuzdur. ![]() |
[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (791. sayfa)

-
-
Forumdan bir arkadaşın referansıyla netspeed'e geçtim. Referans kodum DA4ATA
Referans koduyla internetini taşıyana ilk 3 ay 100 mb'e kadar tarife diyatı modem fiyatı dahil 300 tl
Üyelik sırasında müşteri temsilcisine referans kodunu söylerseniz karşılıklı olarak 12 ay boyunca her fatura dönemim için 30 tl indirim kazanabiliriz.
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. DA4ATA
Başvuru linki
www.netspeed.com.tr
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testihttps://www.netspeed.com.tr/kampanyalar -
Davet Kodu: 1KRNRS
Faturalar düzenli ödenmektedir. Kod günceldir.
Ultimate 100 mbps kullanıyorum. Fiber altyapıda memnunum.
Müşteri hizmetlerine kodu söylerseniz faturada 30 TL indirim alabilirsiniz.
Ayrıca, müşteri hizmetleri ekstra 30 TL ekstra indirim yapabiliyor, onu da isteyin derim.
Toplam 60 TL indirim alabilirsiniz.
Netspeed müşteri hizmetleri numarası: 444 02 17
Davet Kodu: 1KRNRS
( 1 - Kayseri - Rize - Niğde - Rize - Samsun )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarsusion -- 19 Ağustos 2025; 21:25:13 > -
Abonelik başlangıcım 11 Ekim 2023.
Netspeed davet kodum: 8J9FZG
Faturam otomatik ödemede geç ödeme gibi bir durumum söz konusu değil.
Netspeed aboneliğimden son derece memnunum geçecek olan arkadaşlar davet kodum ile beraber 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanabilirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X