Şimdi Ara

Netmaster Infinity 401 yeni modem (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
44
Favori
316.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...46...89909192
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşlar bence bu olay abartılıyor, benim birinci derece yakınımda var bu modem, 90 metrekare evin çoğu yerinde 100 mbit olan hızımı tam olarak alıyorum, gayet güzel çekiyor, wifi ile oyun bile oynatıyor, millet niye bu kadar yeriyor anlamadım. Kendim Keenetic AX3000 kullanan biriyim ama İnfinity de iş görüyor yani, öyle 5 metrede hızın yarıya indiği falan yok

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

denedim kesinlikle 1 duvar (20 cm beton duvar) 3 metrede hız kesinlikle yarıya iniyor

20cm kalınlığında tamamen beton perde duvarın arkasında her modemin gücü yarına iner, bu infinity ile alakalı değil.

Yarın yurt dışından bu antenlerden birini sipariş edecem (hız, ping ve kopma sorunu kesinlikle çözer görünen köy klavuz istemez içinden çıkan antenler ÇÖP)

2 x 8dBi Çift Bant 2.4 GHz 5.8 GHz  bu antenlerden birini alacağım ucuza önerebileceğiniz yer var mı birde sağdakimi soldaki mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Eylül 2025; 23:43:20 >

• Hem pc hem de modeme aldım bakalım bakalım sonuç ne olacak

şuan PC de asusun antenini kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Eylül 2025; 8:59:41 >

Aynı mesafede

Netmaster Infinity 401 100/20 internette 1 duvar + 6 metrede 35-55 Mbps hız verirken (4 tık yerine 2-3 tık çekiyor)

Netmaster Infinity 401 100/20 internette 1 duvar + 3 metrede 45-60Mbps hız verirken (4 tık yerine 2-3 tık çekiyor)

Daha önce sipariş ettiğim antenler geldi 1 duvar + 6 metrede 85-95 Mbps hız veriyor (full çekiyor 4 tık)

SONUÇ : Netmaster Infinity 401 cihazının antenleri 5 para etmez ÇÖP ÖTESİ (resimlerini zaten koymuştum)

Kablonetin verdiği tüm modemlerde ısınma sorunu var internet kopması bu yüzden oluyor

Daha önce kullandığım HD NE1611C modemi iade ettim 2. el Netmaster Infinity 401 modem alıp anten taktım şuan çok daha iyi hız alıyorum

1 metre mesafede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Ekim 2025; 13:15:9 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Sorununuzun çözülmesine sevindim.

Türksatta heryerde her zaman sorun var

1 - Modemler aşırı kalitesiz

2 - Tüm modemleri ısınıyor bu ısınmada sürekli internetin kopmasına neden oluyor bunu internette gezerken fark edemezsiniz hız testleriyle apaçık belli oluyor

3 - WiFi 7 ye geçeli 1,5 yıl oldu hala dağıttığı cihazlar WiFi 5 ÇÖP

4 - 2 yıl içinde WiFİ 7 olayını çözmezlerse çok büyük müşteri kaybedeceği kesindir

5 - Yüksek hızlı internette bu kopmalar çok belli ediyor yüksek hızlı internette TÜRKSATA kesinlikle bulaşmayın

• netmaster cihazları özellikle kablonetin verdikleri tam anlamıyla çöp, aylardır sürekli teknik destek ile irtiibat halindeyim ne düzeltiyorlar ne düzeltmemize müsaade ediyorlar. 2. odada çekim yarıdan fazla düşüyor. evin sonuna doğru hiç çekmiyor bile. bağlantı desen 5g 1.5 metre yanındaysan ve arada birşey yoksa çekiyor yoksa tırt. ama arkadaş anten ile çözmüş çok güzel bir çözüm bu antenlerden bulursam bende müsaade edilmese bile yapmayı düşünüyorum. bıktım artık sürekli teknik destek aramaktan.

keşke bununla ilgili video çekseydiniz, nasıl yapıldıı ile ilgili.

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • Türksatı sürekli arayın

WiFi 7 modemler ne zaman gelecek (WiFi 7 2022 yılında aldığım pc WiFi destekliyor siz hala wifi 5 satıyorsunuz ...

wifi 7 nin çekim gücü 100 kat daha iyi deyin )

Herkes ararsa baskıyı hissedeler ne kadar çok kullanıcı üstüne düşerse getirmek zorunda kalırlar

1 ay içinde 20 bin kişi arasa ne oluyor diye şaşırırlar

1-2 yıl içinde wifi 7 türksata gelmezse türksat bir daha bok bulur müşteri

Getirsinler artık şu modemleri

AVM Fritz!Box 6670 Docsis 3.1 WiFi 7 Modem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Kasım 2025; 4:31:30 >

• Arkadaşlar eskiden bu modemi turksat parayla alıyordu. Hala var mı biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elimde boşa çıkan bir Netmaster 401 (2 portlu) modem var. Faturası ay sonunda kesileceği için borcunu henüz ödemedim, fatura çıkar çıkmaz ödeyeceğim. Cihaz 8,5 sene boyunca kullanıldı ancak hala sağlam. Bir piyasası var mı bilmediğim için buraya yazıyorum. İlgilenen olursa özelden mesaj atarsa konuşuruz.

Kullanamıyorsun herkesin derdi bu zaten

Kablonettin verdiği modemler 10 yıl önce kullanılan modemler

🔴 Dağıttığı modemlerde WiFi 5 var (10 - 15 yıl önce kullanılyordu)

🔴 Ethernet Hızı 2.5 Gbps, 10 Gbps çıkışlar yok

🔴 USB ve Type C yok

🔴 Pingler çok yüksek

🔴 Dağıttığı modemlerde ısınmadan olayı kopmalar sürekli yaşanıyor (Tüm modemleri)

Şuan milletin yaptığı EŞŞEĞE (kablo modem) WiFi 7 ROUTER bağlamak (kablonet modemin içindeki 5 para etmeyen antenleridir kısaca wifi 7 nin antenini kullanmak)

Parasıyla bu modemleri satsalar hem müşterisi artar hem de kalite ve hız da artar 2 yıl sonra bunlar müşteri bulamayacak duruma gelirler

BÜTÜN MOBİL CİHAZLAR WİFİ 7 YE GEÇTİ BUNLAR HALA WİFİ 5 TE DİRETİYOR

AVM Fritz!Box 6670 Docsis 3.1 WiFi 7 Modem

HALA 2013 TEKNOLOJİSNE GEÇEMEDİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Ocak 2026; 14:10:13 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Hocam, iyi güzel diyorsunuz ama FritzBox modemin yurt dışı satış fiyatı 245 Euro.

Gümrük vergisi, KDV ve diğer ek masraflar derken bu modemin Türkiye satış fiyatı yaklaşık 18.000 – 18.500 TL olur. Türkiye'de kimse kablo internet hizmeti almak için bir modeme bu kadar para bayılmaz.

Kablonet modemlerin keşke antenleri kötü olsa, modem içindeki Wi-Fi kartı da oldukça dandik. Aynı anda üç-dört cihaz bağlandığında modem sapıtıyor.

Kablonet’in kablolu internet altyapısına artık ciddi bir yatırım yaptığını da düşünmüyorum. Eğer yatırım yapılsaydı, dediğiniz gibi DOCSIS 3.1 standardına geçilmiş olurdu. Ancak yeni standarda geçilmediği gibi, yaklaşık 10 yıllık modemler hala kullanıcılara verilmeye devam ediliyor.

Aslında Çin’de oldukça iyi kablo modem üreticileri var, keşke onlarla iş birliği yapıp güncel Wi-Fi 6’lı modemler sunsalar. Ama körün bellediği gibi Infinity 401 modemlerini vermeye devam ediyorlar.

Bu Infinity 401'i bende kullanıyorum, modemi ilk getirdiklerinde kablosuz performansı o kadar berbattı ki çekiçle parçalayacaktım neredeyse. Sonrasında gittim bir tane TP-Link modem aldım, kablosuz interneti hiç değilse TP-Link modem üzerinden alayım diye onu da bağlayana kadar canım çıktı çünkü bu Infinity 401 modemleri Bridge Mode'a aldığınız zaman cihaz kendini kitliyor, IP adresi vermiyor ve reset atmadan düzelmiyor. Modemin dandikliğinden midir yoksa Kablonet tarafı kullanıcılar Bridge Mode'a almasın diye kilit mi atmış orasını bilemem artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 6 Nisan 2026; 12:25:49 >

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion

• Ferrari kullanıcısına yanıt

Kablonet modemlerin hepsi ısınıyor ve kopma sürekli oluyor stabil 1 tane modemi yok bütün serisini kullandım

Cihaz 12500 tl alınır mı kesinlikle alınır bu cihazı getirsin ben bu parayı veririm

Türksat WiFi 5 en dandik modeme 3000-4000 bin tlye yakın fiyat biçmiş bu neyin kafası diye sormak lazım

şuan kablo modem olarak en iyi modem bu

AVM FRİTZ! Box 6690 Kablo Modem DOCSIS 3.1 fakat türkiyede bu ürün çalışmıyor

Türksatın verdiği modemler 10-15 kat daha yavaş sürekli kopuyor

WİFİ 8 SENEYE ÇIKACAK BUNLAR HALA WİFİ 5 KULLANDIRACAKLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Nisan 2026; 14:5:30 >

• 
Sayfa: önceki 1...46...89909192
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.