Şimdi Ara

NETMASTER CXC-150 modem şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
39.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımın sinyal seviyelerine bakmak istedik, 192.168.100.1 yazıp girmeye çalışıyoruz fakat şifre soruyor. Kablonet destek hattı da modemin şifresi olmadığını iddia ediyor. Acaba modemin şifresini bilen, duyan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCroMaN -- 28 Temmuz 2007; 13:23:57 >

Orjinalden alıntı: zafzaf00

kullanıcı adını bos bırakıp sıfreye cable yazınca oldu. bunu acıkca yazsanız olmazmıydı...

Denemişsiniz, olmuş. Ne hakla hesap sorarsınız ki? Google'dan aradığınızda 1 dakika içinde bulacağınız bir şey için insanlar lütfedip cevap vermişler. Teşekkür etmeyi öğrenin önce...

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Orjinalden alıntı: zafzaf00

kullanıcı adını bos bırakıp sıfreye cable yazınca oldu. bunu acıkca yazsanız olmazmıydı...

Denemişsiniz, olmuş. Ne hakla hesap sorarsınız ki? Google'dan aradığınızda 1 dakika içinde bulacağınız bir şey için insanlar lütfedip cevap vermişler. Teşekkür etmeyi öğrenin önce...

Beyefendi ben hesap sormadım. İyi okursanız bunun bir serzeniş olduğunu anlardınız. Çünki burası insanlara gerçekten çok faydalı ve seviyeli bir forum. bu nedenle hazır bilgiyi vermişken (insan bişeye takılınca en basit şeyleri bile atlayıp çözüme ulaşması zaman alıyor) biraz daha açıklayıcı olsa.... diye bir serzenişti. Siz Artniyetli almışsınız bence. ayrıca bu forumda kimse bana karşı bir terbiyesizlik yapmadıkça hesap sormam, ne haddime. 35 yaşındayım ve bunu bilecek tecrübedeyim. Sizede naçizane tavsiyem serzenişle hesap sorma arasındaki farkı öğrenmeniz ve böyle bir mesajı yazmadan önce empati kurarak olayı değerlendirip, yazmaya gerek varsa uygun bir üslupla yazmanız...
    İyi günler dileğiyle...

Şunuda eklemek isterim...
    Teşekkür etmeyi atlamışız doğru. serzeniş olunca teşekkürü atlamışız. sadece bunu belirtip yazsaydın keşke. Sorunumu halledip serzenişte bulunduğum arkadaşada burdan teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekiz -- 22 Temmuz 2008; 11:59:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar benim bi ark.da Kablo netin Net Master Modemi var. Ben bunu şifresini unutumuştum.. internetten bulamadım. En son resetledim gene giremedim.. sonra kutusuna bakmayı akıl edip kutuya bakınca kullanıcı adının admin şifrenin ise password olduğunu gördüm. ve girdim unutanların aklında bulunsun arkada reset butonundan resetleyin ve bu bilgilerle giriş yapın.. bu arada ben de unutunca buraya bakıp buliiim de bi daha kutuyu aramayalımm.. :)))))

Orijinalden alıntı: Bolu14Beyi

Arkadaşlar benim bi ark.da Kablo netin Net Master Modemi var. Ben bunu şifresini unutumuştum.. internetten bulamadım. En son resetledim gene giremedim.. sonra kutusuna bakmayı akıl edip kutuya bakınca kullanıcı adının admin şifrenin ise password olduğunu gördüm. ve girdim unutanların aklında bulunsun arkada reset butonundan resetleyin ve bu bilgilerle giriş yapın.. bu arada ben de unutunca buraya bakıp buliiim de bi daha kutuyu aramayalımm.. :)))))

dostum slm, bende aynı durum için internette arama yaparken yazını okudum
    dediğin gibi
    admin
    password

yazarak modemin sayfasına girdim, tşk ederim

Orijinalden alıntı: zekiz

Ben burada hiçbir hesap sorma üslubu göremiyorum. Hem kimlik hem şifre 2 Haneli bilgi girilen biryere sen sadece "cable" diyerek geçiştirirsen; adam bunu önce cabla-cable olarak deneyecektir sonrada kullanıcı adına cable yazıp şifre kısmını boş bırakıp deneyecektir. Şahsen kullanıcı adını boş bırakıp şifreye cable yazmak yapılacak en son kombinasyon. Dolayısıyla yapamayabilir, birazcık empati yapmak yeterli. Birine yardım amaçlı bir mesaj atarken en azından biraz daha özenilse; "üstü boş bırak alta cable yaz" dense çok birşey kaybedilmez. Adam gayrı ihtiyarı bir serzenişte bulunmuş, teşekkürü es geçmiş olabilir fakar böyle terslemekte yanlış.

Muayyen gününüzde şu foruma girmeyin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

Ben burada hiçbir hesap sorma üslubu göremiyorum. Hem kimlik hem şifre 2 Haneli bilgi girilen biryere sen sadece "cable" diyerek geçiştirirsen; adam bunu önce cabla-cable olarak deneyecektir sonrada kullanıcı adına cable yazıp şifre kısmını boş bırakıp deneyecektir. Şahsen kullanıcı adını boş bırakıp şifreye cable yazmak yapılacak en son kombinasyon. Dolayısıyla yapamayabilir, birazcık empati yapmak yeterli. Birine yardım amaçlı bir mesaj atarken en azından biraz daha özenilse; "üstü boş bırak alta cable yaz" dense çok birşey kaybedilmez. Adam gayrı ihtiyarı bir serzenişte bulunmuş, teşekkürü es geçmiş olabilir fakar böyle terslemekte yanlış.

Muayyen gününüzde şu foruma girmeyin arkadaşlar.

bkz: hislerime tercüman oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.