Şimdi Ara

Netmaster CVB 700v şifremi bilmiyorum, yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bir arkadaşımın uydu netini devir aldım,
    neyse kuruluma geldiler herşey tamam güzel ancak evde laptopum yoktu neti deneyemedim, sonra akşam gireyim bi bakayım dedim, o da ne şifre soruyor ve arkadaşı aradım, o da unutmuş, ee ne yapçaz dedim, modemin arayüzüne girmeye çalıştım 198. lı IP yi girip ancak orda da şifre değişmiş galiba modemin arkasındaki şifre ve kullanıcı adıyla giremedim.

Sorum şu, ben şuanda kablo ile internete bağlanabiliyorum ancak kablosuz bağlanamıyorum, şifre istiyor, bu şifreyi nasıl bulabilirim? nasıl düzeltirim?
    modemin arayüzüne ulaşmak için kullanıcı adı ve şifremi nasıl öğrenirim?

Yardım edebilir misiniz.
    Teşekkürler.

• arkadaşlar yardımcı olun lütfen.
  • arkadaşlar lütfen, yardım edin, bir çözüm yolu söyleyin, ne yapabilirim?
  • yardııım ??
  • modemin arabirimini fabrika ayarlarına çekebilmek için arkadaki reset tuşuna 12-15 sn kadar basılı tutman gerekli, sonra modem yeniden başlayınca

default admin user name admin

parola da password

olması lazım,

akabinde giriş yapınca kablosuz ayarlarını düzenlersin.

4440126 yı da arayabilirsin, yardımcı olurlar.

burda da cihazın pdf kullanma klavuzu var. 5. bölümde nasıl gireceğin anlatılıyor. klavuzu okursan kimseye muhtaç olmazsın.

http://www.netmaster.com.tr/sites/default/files/urun-dosyalari/31-cbw-700v/kilavuz/.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klarkkent -- 18 Mayıs 2012; 13:43:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: klarkkent

modemin arabirimini fabrika ayarlarına çekebilmek için arkadaki reset tuşuna 12-15 sn kadar basılı tutman gerekli, sonra modem yeniden başlayınca

default admin user name admin

parola da password

olması lazım,

akabinde giriş yapınca kablosuz ayarlarını düzenlersin.

4440126 yı da arayabilirsin, yardımcı olurlar.

burda da cihazın pdf kullanma klavuzu var. 5. bölümde nasıl gireceğin anlatılıyor. klavuzu okursan kimseye muhtaç olmazsın.

http://www.netmaster.com.tr/sites/default/files/urun-dosyalari/31-cbw-700v/kilavuz/.pdf

çok teşekkürler, eve gidince hallediyorum ozaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.