Şimdi Ara

Netmaster CME-075 (lütfen yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Netmaster CME-075 kablolu modem kullanıyordum. İnterneti USBden alıyordum, format attım ve driverını bulamıyorum. Windows 7 kullanıyorum ama driverını bulamadım. Daha önce nasıl driverını tanıttığımı da hatırlamıyorum. Vista veya Windows 7 CME-075 driverı lazım. Lütfen yardım edin arkadaşlar :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semantik41 -- 28 Haziran 2012; 15:36:37 >

Orijinalden alıntı: semantik41

Netmaster CME-075 kablolu modem kullanıyordum. İnterneti USBden alıyordum, format attım ve driverını bulamıyorum. Windows 7 kullanıyorum ama driverını bulamadım. Daha önce nasıl driverını tanıttığımı da hatırlamıyorum. Vista veya Windows 7 CME-075 driverı lazım. Lütfen yardım edin arkadaşlar :/

Sayın Kullanıcımız,

CME-075 için XP uyumlu sürücü mevcuttur. Web sitemizin Yükleme Merkezi bölümünden indirebilirsiniz.

http://www.netmaster.com.tr

Saygılarımızla,
    www.netmaster.com.tr

• Ne yapalım yani şimdi XP mi yükleyelim? Windows 7 için sürücü lazım.
    Ürün çıkarmak ile olmaz Netmaster, ürün desteği de vermeniz gerekiyor.
    Not: Daha önce Windows 7 işletim sistemi ile bu modemi kullandım. Ama nasıl yaptım, nasıl ettim hatırlamıyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.