Bana uydunetten gelmişti modem. bir süre hiç sorun çıkarmamıştı kablosuzda falan fakat artık hiç bağlattırmıyor. şifre vs. öle bir sorun yok . telefondan bağlanmaya çalışıorum yukarıdaki çekme seviyesi yeri var ya orası hep boş. bağlanmıyor bir türlü
başka yerde denedim çalışıyor telefonumda sorun yok yani.
şifreyi kaldırdım öyle denedim o durumda bile bağlanadı
Modem MAC adres kontrolü yapıyor olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: War Lord
Bana uydunetten gelmişti modem. bir süre hiç sorun çıkarmamıştı kablosuzda falan fakat artık hiç bağlattırmıyor. şifre vs. öle bir sorun yok . telefondan bağlanmaya çalışıorum yukarıdaki çekme seviyesi yeri var ya orası hep boş. bağlanmıyor bir türlü
hep **** ip adresi alınıyor
**** bağlanıyor
*** ip adresi alınıyorda kalıyor
Sayın Kullanıcımız,
Modeminizin kablosuz ayarlarında ayar hatası olabilir. Modem ayarlarının kontrolü için NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
hep **** ip adresi alınıyor
**** bağlanıyor
*** ip adresi alınıyorda kalıyor
Sayın Kullanıcımız,
Modeminizin kablosuz ayarlarında ayar hatası olabilir. Modem ayarlarının kontrolü için NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
ayar htası olduğunu sanmıyorum çünkü bir kere girdim kapadım modemi açtm bir daha giremedim. sadece destek@netmaster ile iletişime geçsek yeterli oluyoru illa telefon olması lazım mı