Şimdi Ara

Netlimitsize geçtim ve başıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler netlimitsize geçtim. 6 mbit hız kullanıyorum hızımdan gayet memnunum fakat hergün internet kesiliyor.
    fakat bu kesintiler esnasında modemin bütün ışıkları sağlıklı bi şekilde yanıyor.
    1mbit sınırsız iken böyle bi sorunla kesinlikle karşılaşmamıştım. şimdi ttneti arayıp sorunu bildirdiğimde hızımı düşürmelerinden korkuyorum.
    modemle veya splittir mi her neyse onun ile ilgisi olabilir mi.

Orijinalden alıntı: arap faik

Beyler netlimitsize geçtim. 6 mbit hız kullanıyorum hızımdan gayet memnunum fakat hergün internet kesiliyor.
    fakat bu kesintiler esnasında modemin bütün ışıkları sağlıklı bi şekilde yanıyor.
    1mbit sınırsız iken böyle bi sorunla kesinlikle karşılaşmamıştım. şimdi ttneti arayıp sorunu bildirdiğimde hızımı düşürmelerinden korkuyorum.
    modemle veya splittir mi her neyse onun ile ilgisi olabilir mi.

iLK başlarda olabiliyor kopma sorunu, bende yaklaşık 2 sene önce geçtiğimde kopmalar oluyordu.. Ben evde olmadığım için bizimkiler hiç aramamış müşteri hizmetlerini, 1 ay sonra kendiliğinden düzelmiş.. Hat yerine oturmuş tam anlamıyla.. Sende de böyle bir sorun olabilir, tabi farklı birşeyde olabilir. Benim şahsi düşüncem.. Diğer arkadaşların yorumlarını da değerlendir.

Not: Bu arada kopma sorunlarıyla şikayet gelince genelde hattın kaldırmıyor diye düşürüyorlar.. Bir kaç kişide de öyle olmuştu aynı semtte hatta yan yana binalarda olmamamıza rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpuLsiv -- 27 Ekim 2011; 18:35:27 >

• hergün 1 keremi kesiliyor benim düzenli olarak saatte bir yarım saatte bir kesiliyor

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

hergün 1 keremi kesiliyor benim düzenli olarak saatte bir yarım saatte bir kesiliyor

aynı şekilde benimde sürekli kesili.....bak yine kesildi gitti geldi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.