Şimdi Ara

Netlerim Nasıl ve Ne Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıfım (MF). Bu hafta tyt denemesi olduk okulda. Netlerim şöyle:
    Türkçe 26.5
    Matematik 22.25
    Sosyal 6
    Fen 4.25
    Türkçede yanlışlarımın çoğu dil bilgisi.
    Matematikte 23 dogru 3 yanlısım var. Doğrularımın hepsi matematikten, geometride 1 soru yaptım sadece o da yanlış çiktı
    Yine okulda 4-5 tane ygs denemesi olmuştuk. Hepsinde genel olarak 70 net civarlarındaydım.
    Şuan geometri icin karekok 0 çözmeye başladım. Sömestr da tyt'ye asilmak mantıklı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoebe_Buffay -- 24 Aralık 2017; 10:19:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ders çalışmanı

• dr.orange kullanıcısına yanıt
    Güzel öneri.Tavsiye için sağol, bunu hic düşünememiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Excited19

Güzel öneri.Tavsiye için sağol, bunu hic düşünememiştim.

Rica ederim(ciddiyim)

Farklı şeyler bekleme çalış sadece neye eksiksen hemen hallet

• tyt fln salla lys asıl 11 konuları önemli öyle gidip tyt çalışırsan lys uçar gider diyeyim
  • 11 konularina calis yeter. Eksigin kalmasin. TYT'ye ne simdi calis ne de yazın ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben gecen sene 11 derslerime asilmistim. Tek pismanligim tyt adina mat veya geo calismamakti. Yaz gunu duzeltilir ama siz yinede hafif hafif baslayin derim ikisinden birine. Ama lysyi etkiliyorsa bulasmayin. Gecen sene cok bos vaktim oldugunu farkettim simdi. Yapilamayacak bir sey degil. Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • omrctnr kullanıcısına yanıt
    11'e ağırlık vericem.

Matematiğim iyi zaten. Birkaç konu eksiğim var sadece. 29 soruda 22-25 net çıkartıyorum . O eksik konuları tamamlıcam ikinci dönem.

Geometri içinde karekök 0 aldım ve başladım. Fazla kolay gibi geldi ama temeli atıyorum en azından.

Bu ikisi dışında kimyayı halletmek istiyorum. Fkb içinde en çabuk biten o olur.

• Hedef ilk 10k bu arada

• Hocam benim de hedef 15k civari kesinlikle karekok geo0 harika bir kitaptir. Ben oyle dusunuyorum yaz gunu hocalara geldik izleyip onu cozuyodum daha sonra birey b gidiyordum. Cok pekistiriyordu. Simdi dershaneyle devam ediyorum. Lys karekok cozuyoruz. Umarim hedeflerimize ulasiriz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.