Şimdi Ara

NETKAR PRO (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
770
Cevap
1
Favori
31.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu oyunun kracki varmıdır ? illa orjinalmi almak gerekiyor
  • Satın almak şart...
  • çok güzel sen kendini aşmışsın

kazasız belasız yarışlar diliyorum

• Yeni araç yolda,brandanın altından F1 aracı çıkarmı acaba

Burak sana oyunun keyini verdik ama konuyu öksüz bırakmışsın faaliyet yok sanırım
  • NetKar Pro: NetKar Pro – Formula 2000 Onboard – Mugello Circuit.

• Demosunu oynadım cidden müthiş gerçekci sürüş dinamiği var,momoyla hiç bukadar keyifle yarış simi oynamamıştım çok başarılı
    Bu oyunu orjinal alıp oynayan varmı ben orjinal almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 27 Eylül 2010; 3:26:22 >
  • benim feed back bu sim.de sapıtıyor. araç düz giderken şiddetli bir şekilde sağ-sol yapıyor. nerden ayarlayabilirim ?
  • Logitech profilden/options/global device settings/Enable centering spring in force feedback games kutucuğuna bi tik at öyle dene olması lazım

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

benim feed back bu sim.de sapıtıyor. araç düz giderken şiddetli bir şekilde sağ-sol yapıyor. nerden ayarlayabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Yeni araç yolda,brandanın altından F1 aracı çıkarmı acaba

Burak sana oyunun keyini verdik ama konuyu öksüz bırakmışsın faaliyet yok sanırım

valla malum yaz zamanı doğru düzgü vakit bulamadım oyun oynamaya.Kısmetse oynayacağım inşallah aktivasyonda sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Logitech profilden/options/global device settings/Enable centering spring in force feedback games kutucuğuna bi tik at öyle dene olması lazım

quote:

benim feed back bu sim.de sapıtıyor. araç düz giderken şiddetli bir şekilde sağ-sol yapıyor. nerden ayarlayabilirim ?

ayarlayamadım. o kadar sarsılıyorki neredeyse masa devrilecek.
  • quote:

quote:

Logitech profilden/options/global device settings/Enable centering spring in force feedback games kutucuğuna bi tik at öyle dene olması lazım

quote:

Oyuna ilk girdiğinde pitteyken üstte ayar yazıları vardır.Sağdakilerden birinde FF Gain vardır.Onu düşür.Mesela ben 400 de kullanıyorum dfgt ile

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

quote:

quote:

Oyuna ilk girdiğinde pitteyken üstte ayar yazıları vardır.Sağdakilerden birinde FF Gain vardır.Onu düşür.Mesela ben 400 de kullanıyorum dfgt ile

teşekkürler, sorun çözüldü

• quote:

Demosunu oynadım cidden müthiş gerçekci sürüş dinamiği var,momoyla hiç bukadar keyifle yarış simi oynamamıştım çok başarılı

Bende oyunun orjinali var zaten seyrettiysen videolardan belli olur.

F1 2010 gibi bebe oyunları ile zaman öldürmektense hard sim ile zaman öldür,cinayetin hakkını verirsin(çok kötü espri kabul ediyorum)

Orjinalde olan f1800 aracını adam akıllı kullanan için zamanla rfactor ve gtr2 bile basit kalır...

• Satın almak için sanal kart kullanmak istiyorum fakat paypal'den €'nun kartıma nasıl yansayacağı veya kdv vs. gibi başka detaylar var mı?

Yoksa oyunu fullemek için sadece (19.90 €) X (bankanın güncel kuru) kadar miktar mı kartınızdan çekiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 1 Ekim 2010; 14:52:41 >
  • Ödeme esnasında paypal euroyu güncel kurdan Türk lirasına çeviriyor ne kadar ödeyeceğini görüyorsun,kdv vs. detay yok fiyat net 19.90 ise o kadar ve extrende ödeme şu isimle(örneğin netkar kunos) görünecek diyor tamam diyorsun,mail adresine hemen şifren geliyor...
  • Teşekkür ederim ulusalonur; bu hafta sonu biraz daha oyunla ilgilenicem. O zaman alıp almayacağım belli olur.
  • Kesinlikle doğru söylüyosun

quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Demosunu oynadım cidden müthiş gerçekci sürüş dinamiği var,momoyla hiç bukadar keyifle yarış simi oynamamıştım çok başarılı

Bende oyunun orjinali var zaten seyrettiysen videolardan belli olur.

F1 2010 gibi bebe oyunları ile zaman öldürmektense hard sim ile zaman öldür,cinayetin hakkını verirsin(çok kötü espri kabul ediyorum)

Orjinalde olan f1800 aracını adam akıllı kullanan için zamanla rfactor ve gtr2 bile basit kalır...

• Oyunun fiziği gerçekten etkileyici. Diğer araçları bilmiyorum ancak f1600 aynı karting araçları gibi; önden ve yandan kaymayı çok güzel hissettiriyor. Oversteer olurken kontra bile çok güzel. Demo pistte 2-3 saatte (prato long0) 01:44 yaptım. Daha iyi olabilir ama gerçekten konsantrasyon istiyor ve hata kabul etmiyor.

Yalnız oyun biraz oynadıkça yavanlaşıyor gibi geldi. Tabii demo oynuyorum ve serverler boş. Belki ondandır. AI araçlarla yarışma imkanı olsa belki durum değişir. Şimdilik askıya aldım satın almayı.

İyi yarışlar...
  • Tek araç ve tek pistle elbette oyun bir süre sonra yavan gelir...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.