Şimdi Ara

NETKAR PRO (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
1
Favori
31.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *GloaToVeR*

rf ve gtr gibi + ve - ile görebiliyosun ama sanırım tv cockpit camerasından geçiyodu yarışlarda genelde fren yapmadan giriyorlar arkadan çok sinir :D

1m26.133 atmışım :D bakalım yarın 25 e inmeye çalışırım

Hocam çok iyi

Setubu paylaşırsan bizlerde belki faydalanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

rf ve gtr gibi + ve - ile görebiliyosun ama sanırım tv cockpit camerasından geçiyodu yarışlarda genelde fren yapmadan giriyorlar arkadan çok sinir :D

Hocam çok iyi

Alıntıları Göster
    valla senin setubu denicektim :D hazır diye nerde oldugunu bulamayınca kullanamadımda benimkinin yeride bilmiyorum bi suspansion la oynadım gerisi frenleme gibi geldi full trackda denicem az şu setupun yerini soylersen

• quote:

quote:

Hocam çok iyi

Alıntıları Göster
    Bugün biraz turladım hatalı sürdüğüm ve setup istediğim gibi olmadığı halde 1.27 geldi.

Araç viraj alırken önü dönmemek için çok uğraşıyor,o problemi giderebilsem 3-4 saniye tur zamanı iyi olur.

http://uploaded.to/file/a8yla5

• quote:

valla senin setubu denicektim :D hazır diye nerde oldugunu bulamayınca kullanamadımda benimkinin yeride bilmiyorum bi suspansion la oynadım gerisi frenleme gibi geldi full trackda denicem az şu setupun yerini soylersen

Yukarılarda tarifini yapmıştım.C de document settingden belgelerime gir oyunu bul.Setup klasöründe f1600 ün içinde setuplar
  • quote:

quote:

Yukarılarda tarifini yapmıştım.C de document settingden belgelerime gir oyunu bul.Setup klasöründe f1600 ün içinde setuplar

Alıntıları Göster
    afedersin görmemişim

http://uploaded.to/file/zff4i0

• quote:

afedersin görmemişim

İşlerimin yoğunluğundan ancak birkaç tur atabildim kasmaya vakit bulamadım ama setup çok iyi yol tutuş benimkinden daha iyi olmuşBirkaç ince ayar ile derece daha aşağılara çekilebilir,vakit bulduğumda kastıracağım 1,24 lere inmiş elin gavurları

Setup olayını biraz ters ve eksik yapmışlar.

Diferansiyel ayarları eksik,ayrıca vites aralıklarını seçemiyoruz direk limit seçiyoruz

Setup sayfasını daha düzgün sade ve anlaşılabilir yapabilirlerdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 15 Nisan 2010; 17:56:54 >

• quote:

quote:

afedersin görmemişim

İşlerimin yoğunluğundan ancak birkaç tur atabildim kasmaya vakit bulamadım ama setup çok iyi yol tutuş benimkinden daha iyi olmuşBirkaç ince ayar ile derece daha aşağılara çekilebilir,vakit bulduğumda kastıracağım 1,24 lere inmiş elin gavurları

Setup olayını biraz ters ve eksik yapmışlar.

Diferansiyel ayarları eksik,ayrıca vites aralıklarını seçemiyoruz direk limit seçiyoruz

Setup sayfasını daha düzgün sade ve anlaşılabilir yapabilirlerdi...

Alıntıları Göster
    aynen zaten son sektorde kaybediyomuşum 500 ama adamlar 24 e indi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

aynen zaten son sektorde kaybediyomuşum 500 ama adamlar 24 e indi :D

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    şu fren işini halledebilsem bende 1.24 yapıcam da

anlamadım gitti frene sadece doknuyorum 1 cm yahu pedal o kadar gidiyor tekerlekler kilitleniyor.Bakıyorum control panele pedal normal çalışıyor.Sanki ben sonuna kadar basıyormuşum gibi fren yapıyorum.Varmı böyle bir durum başına gelen.Ulus senin setupda brake bias %66 diyor mult da 700 galiba normalmidir bu değerler?

• quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

şu fren işini halledebilsem bende 1.24 yapıcam da

anlamadım gitti frene sadece doknuyorum 1 cm yahu pedal o kadar gidiyor tekerlekler kilitleniyor.Bakıyorum control panele pedal normal çalışıyor.Sanki ben sonuna kadar basıyormuşum gibi fren yapıyorum.Varmı böyle bir durum başına gelen.Ulus senin setupda brake bias %66 diyor mult da 700 galiba normalmidir bu değerler?

Alıntıları Göster
    Gloatover ile benim verdiğim son setupları dene onlar daha iyi ve fren sorunu yok gibi.

700 çok hocam 100 civarları ideal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 14 Nisan 2010; 21:53:13 >

• quote:

Gloatover ile benim verdiğim son setupları dene onlar daha iyi ve fren sorunu yok gibi.

700 çok hocam 100 civarları ideal...

Alıntıları Göster
    Adam dünya rekorunu kırdığını iddia ediyor,ne kadar doğru bilmiyorum ama şiir gibi gitmiş

• quote:

Adam dünya rekorunu kırdığını iddia ediyor,ne kadar doğru bilmiyorum ama şiir gibi gitmiş

Alıntıları Göster
    Videoda dikkat edildiği gibi hiç kızaklama,önden kayma ve kontra olayı yok,adamda setup canavar yada biz işi bilmiyoruz

• quote:

Videoda dikkat edildiği gibi hiç kızaklama,önden kayma ve kontra olayı yok,adamda setup canavar yada biz işi bilmiyoruz

Alıntıları Göster
    girelim şimdi bi servera deniyelim zaten bende düzgün tur atamıyorum :D bu aralar 27 geliyo hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

girelim şimdi bi servera deniyelim zaten bende düzgün tur atamıyorum :D bu aralar 27 geliyo hep

Alıntıları Göster
    Çalışıyor olmasam gelirdim

Oyunu almayı düşünüyorum,20 euro bir haftalık sigara parası ama serverlerdeki öküzler canımı sıkıyor,full oyun serverlerindede öküzler çoksa hiç çekilmez

• quote:

Çalışıyor olmasam gelirdim

Oyunu almayı düşünüyorum,20 euro bir haftalık sigara parası ama serverlerdeki öküzler canımı sıkıyor,full oyun serverlerindede öküzler çoksa hiç çekilmez

Alıntıları Göster
    aynen :D 10 kmh ile dokunsaklar yada dokunsak gidiyor süspansıyon tek sevmediğim yanı bu fazla gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeIntegrity

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dün direksiyon aldım ama bu oyunda bi türlü FF yi ayarlayamadım.Gaz,fren,direksiyon herşey güzel ama FF açıkken döndüremiyorum direksiyonu.Acaba oyun içinden kısma ayarı falan yokmu yoksa direk direksiyonun fişini mi çekeyim

Tamam çözdüm.Ffgain denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg_1453 -- 18 Nisan 2010; 10:18:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeIntegrity

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Alıntıları Göster

Aferim güzel kontralar yapmışsın ve güzel gitmişsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.