Şimdi Ara

NetGSM Speed Test, Ping Ve Tracert Paylaşim Noktası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O zaman bir size atacağım DNS'i dener misiniz ? Anladığım kadarıyla VDSL kullanıyorsunuz. Bu sıkıntılar elektrik gidip gelince mi? olmaya başladı. Bir de üst mesaj da dediğim gibi ekran görüntülerini alıp arıza kaydı açın şimdiden. Sonra yarın uyanınca hemen arayıp durumu bildirin hızlandırırlar. Arıza kaydının sıkıntının Türk Telekom DNS kullanmaya başladıktan sonra olduğunu söyleyin. Büyük ihtimalle bundan olabilir. Speed Test hızlı çıkıp Netflix hızlarınız düşük çıkıyorsa. @Netgsm yeni oldu google DNS kullanıyordu Türk Telekom DNS'e geçtiler. Çünkü: Netflix 4K bir de VPN kullanarak izliyorum bende sıkıntısız bilginize.

@Netgsm Ne olur şu Türk Telekom DNS meselesini çözün. Çok sıkıntı yaratıyor. Hepimize.

9.9.9.9

149.112.112.112

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 6 Ocak 2025; 2:43:21 >

• efekcr kullanıcısına yanıt

Hocam aradım uzatmadan direk modemime qos upload ve download düşük verilmiş 100/20 yapar mısınız dedim yaptılar ve düzeldi.

NetGSM Speed Test, Ping Ve Tracert Paylaşim Noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 6 Ocak 2025; 17:12:21 >
  • 200/30 FTTH

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Netgsm de 200 Mb lık paket var mı ? tek 100 mb var nasıl alınıyor ?

• Reanimate kullanıcısına yanıt

İlk çıktığı vakitlerde bağlatmıştım belki kaldırmışlardır

Yeni abone alımına kapalı 200 lük, arkadaş daha önce 200 lük abonesi olduğu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Siteden üyelik girişi yapıp. Avantajlı paket bölümün de çıkıyor. VDSL kullananlara çıkmaya bilir. Çünkü: çoğu VDSL hatları max 100 - 120 Mbps destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 6 Ocak 2025; 22:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt

fiber aboneisiyim bir bakiyim. teşekkürler.

• arkadaşlar istanbul anadolu yakası vdsl için önerir misiniz?ping vs üzer mi?Türknet ping değerim 8ms.bir de ip tv de sıkıntı yaratır mı? bir de online oyunlarda (fıfa)

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

Hocam IPTV kullanıyorum kaymak gibi sıknıtı yaşamazssınız. Özelden yazdım. İstanbul bölgesinden kullanıyorum Anadolu ve Avrupa Ping değerleri aynı. Ping değerim 5 MS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 16 Şubat 2025; 5:51:3 >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt

hocam ıstnabul ıcın ttnet altyapılı ıss ne tavsıye edersınız netbone ..mı gıbırnet mi ne yapayım onerınız nedır

• Yurtdışı ping içinse; Fixnet ve Netbone.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.