benim hat 50mbps ye kadar destekliyor. 100lük paketi almış olsam hatta kopmalar vs olurmu? |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (84. sayfa)
-
-
Bizim hat 50 megabit destekliyor. 100 megabit aldım sorun yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netgsm sitesinde altyapı sorgulaması yap alacağın max hızı aşağı yukarı sana gösteriyor zaten.Örnek benim altyapım 68mbps gösteriyordu 100mbps olan paketi aldım modeme gelen hız 76mbps
-
Arkadaşını getir referansımızla en fazla kaç kişi abone olabilir? Sınır var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
abone sınırı yok
-
Teşekkürler. En fazla 7 kişiden indirim kazanılabiliyor denmişti geçenlerde, o yüzden sordum.
Sorun olmaz, 50mbps kullanırsın. Istersen firma sana özel max. 50mbps'e de kisitlayabiliyor. Ancak buna ihtiyaç olacağını sanmıyorum. indirimli abone olmak istersen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşını Getir kampanyasında 8’den fazla kişi davet edildiğinde kazanılan indirim sonraki faturalara yansıtılıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
40*7= 280 tl ye kadar aylık indirim oluyormuş.
-
Müşteri hizmetleri mi söyledi hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Edevlet üstünden geçiş olmuyor mu ? illa niye müşteri hizmetleriyle görüşmek zorundayız ? Gün ortasında arayıp hizmet numaranızı söyleyin diyor. İşin gücün arasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 12 Ocak 2025; 20:25:57 > -
Bu konu da biri yazdı sormuş indirim sınırı nedir diye.
7 kişiye kadar oluyor denmiş.
Belki 40*7=280
8. kişiden de 19 tl düşerler komple bedava olur.
BEnden 5*40=200 tl indirim oldu
-
Çok iyiymiş hocam. Ben airwifi den geçiş yaptım, öncesinde hat sorgusunda 50 MBit desteği görünüyordu. Telekom geldi bağladı vs. sonuçta 15-17 MBit alabiliyorum. Netgsm i aradım, Telekom hattı 30 MBit ile sınırlandırmış cevabını aldım. Kaldık öylece...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam müşteri hizmetlerini 1 tuşuna basın yarın arayın. Bilen birine denk gelene kadar. DSLM kilidi olduğunu ve hattınızın 45 - 50 MBPS kadar desteklediğini söyleyin. İlgileniyorlar
-
Siz de durum aynı mı ? NetGSM birden Aktif olan 4 kodu kullanmış aynı anda. Faturam 199 TRY olarak görülüyor. benim amacım toplamda 24 kod vardı. Her ay 47 TRY indirim almaktı. 4 tane bir den kullanması iyi olmuş ama garip. Herkes te böyle mi? @Netgsm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 13 Ocak 2025; 0:34:19 > -
Muhtemelen 8 kişi de davet edilebilir. Ücretsiz olur. Ama 8 kişi davet edildikten sonraki indirim tutarları sonraki 6 aya devreder mi, bu kısım belirsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 13 Ocak 2025; 1:15:14 > -
Herkeste öyle. İndirim tutarları birleştiriliyor.
-
Bende 200 TL indirim oldu fatura 99 TL.
1 tane aktif
24 tane bekleyen ref indirimi görünüyor.
5 ay 5 ref 25 indirim yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 13 Ocak 2025; 2:15:24 >
nasıl bu kadar abone buldunuz nerede ılanınız var
-
Bu dslm kilidi nedir ? Fiberde falanda oluyor mu ? Sanki ttde kalsak daha verimli hızlı internet kullanılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X