Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.496
Cevap
55
Favori
127.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NETgsm düşünen varsa kod verebilirim aynı gün geçiş yapıldı. ping ve hız bölgeden bölgeye değişir ama benim comnete göre pingim azaldı, hız aynı. yine comnet gibi discord, yasaklı siteler vs sınırsız açıyor.  

• Ben 2 aylık aboneyim. Dün geceden beri internete ne kablolu ne wifi bağlanamıyorum.

Ankara'da olup, Yeni geçiş yapan ve interneti kullanmaya başlayan var mı acaba?

Ben en azından Ankara genelinde sorun olduğunu düşünüyordum. Geçişini tamamlayıp kullananlar olduğunu görünce çok şaşırdım.

Şuan NETGSM den VDSL internet hizmeti alan var ise, bulunduğu şehir ile birlikte yanıt verirse memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzdil -- 13 Aralık 2024; 0:4:47 >
  • mstyadgar M kullanıcısına yanıt

Hangi şehirdesiniz ve bağlantı tipiniz nedir ?

• 1 saat içinde işlem yapıldı internet geldi. Modem ücreti de yansıtılmış faturaya, satın aldığım modemi kullanıyorum, Telekom un modemini iade etsem bu ücretten muaf olur muyum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt
    Hayır

• auzdil A kullanıcısına yanıt

Trabzon , fiber

Tekirdağ VDSL
    speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/a/10567060991

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi Ankara'da hizmet almaya başladım, kablo ile bağlıyken bu hız

Altındaki de Wifi 5 de aldığım hız

NETGSM ye de bu yakışır bence

Bu arada en altta yazan TURCOM nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzdil -- 13 Aralık 2024; 2:29:44 >

Tepe şirketi galiba.. araştırdım net bilgi yok ama işbirliği var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğiniz firmalarda hız konusunda sıkıntılar olabilir bir süre normal karşılamak lazım hiç bir firma 1-2 günde abone yığılması yaşanacağını bilemezdi önlemini alacaklardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne yazıkki sistemleri çok kötü. Başvuru ekranı engeller ile dolu. Personel bilgisiz gliba. Skıda kalan bşvuruyu silemiyor yada düzeltemiyor. Hele birde telefon hattınız netgsm ise sizi ardık ulşamadık dedilermi benim gibi ortada kalırsınız. Destek sayfasından 0850 309 şu numarayı arayın diyor. Gönderilen sayfadaki bilgileri doldurup uygulamayı indirin diyor ama kimlik yükleme sonrsı cari hesap yok diye bir uyarı veriyor. Neyse GSM hattımıda taşıyıp belirsiz maceralara aramaya son veriyorum. Yazık oluyor yetkinliği olmayan kişileri çalıştıran böyle yeni firmlara, gelişemezsiniz böyle. Tam harmn zamanıydı şimdi sizin için iyi organize olamdınız maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam üzeri 17.00 civarı başvuru yaptım internetten, telefonda yoğunluktan dolayı kaydınızı aldık döneceğiz sesli msjı var. halen bekliyorum dönüş olmadı henüz.

• Comnet akınından önce abone olanlar bilgi verebilir mi? Hızı ve stabilitesi hakkında.

• wassago43 W kullanıcısına yanıt
    Hattım aylardır netgsm, internetimi de 2 gün olacak taşıyalı dediniz gibi bir sorun yaşamadım. Önce internet üzerinden talepte bulundum işlem uzun sürer diye telefonla aradım bilgi aldım. Biraz daha araştırıp karar verdikten hemen sonra telefonla arayıp bu sefer karşıdaki müşteri hizmetlerinin yönlendirmesi ile 10-12 dk da internetimi taşıdım. Banka üzerinden e-devlete girip onay vermeniz sizin için daha pratik ve hızlı olacaktır gibi samimi ve çözümcül yaklaşımda da bulundu. İnternetim bağlandıktan sonra hali hazırda müşteri olarak tekrar aradım müşteri hizmetlerini bu seferde davet kampanyası ile ilgili bilgi aldım yine sorun yaşamadım. İnternet bağlattıktan ertesi gün de ilk başta internet üzerinden yapmış olduğum taşıma içinde aradılar. İnterneti telefonla taşımama rağmen hani başvuru bıraktım aramadılar gibi bir durum da olmadı. Yaşadığınız problem muhtemelen o ana özgü bir durumdur. Comnetten netgsm e geçiş için yaşanan yoğunluktan kaynaklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violason -- 13 Aralık 2024; 10:6:8 >

• Ön başvuru sonrasında ne kadar sürede arıyorlar bilgiai olan var mı? Gigaspeede e devlet üzerinden başvurdum 2 gündür arayan yok

• illsucceed kullanıcısına yanıt
    Sizin işlemde bir terslik var ön başvuru sonrası 3-5 saatte hizmeti aktif olanlar var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

2 gündür aramayan gigaspeed

Netgsmye başvuralı daha yarım saat olmuştur

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

NetGSM 2 POP Noktası mevcuttur. Ankara üzerinden ve İstanbul. İstanbul Ataköy çıkış görünüyorum. Zaten önceden bir çok kullandığım. İstanbul merkezli İSS’ler İnternet Kutusu hariç, Comnet dahil Ataköy’den çıkıyor. NetGSM bana kendilerinin 2 sunucusu olduğunu söyledi. Turcom (Telenet Telekom üzerinden veriyorlar). Çıkış ve iletişim için kullandıkları çıkış noktalarını link konu için de görebilirsiniz. AS34984 Superonline Iletisim Hizmetleri A.S. AS208972, GIBIRNET ILETISIM HIZMETLERI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI,AS9121 Turk Telekomunikasyon Anonim Sirketi, AS199484 SAGLAYICI Teknoloji Bilisim Yayincilik Hiz. Ticaret Ltd. Sti. Üzerinden sağlıyorlar. Gıbırnex sistemini kullandıkları için. Comnet ve Türknet gibi site engeller bulunmuyor. Turcom araştırdım Peering işiyle uğraşıyorlar. Yurt dışı için Almanya dan çıkışı görülüyor. Şirketin amacı ucuza sistemleri birleştirip. Bir çatı altında toplamak peering ve yurtdışı çıkışları için.

AS12444

as-name: TURPRO-AS

remarks: the RIPE NCC will de-register this resource

remarks: please contact billing@ripe.net

bgp.he.net

AS12444 TELNET TELEKOM HIZMETLERI ANONIM SIRKETI - bgp.he.net

Önizlemeyi mesajda göstermehttps://bgp.he.net/AS12444#_asinfo

Speed Test:

Ping Ve Tracert:

Detayları bu link içinde bulabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/netgsm-speed-test-ping-ve-tracert-paylasim-noktasi--160235084

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 13 Aralık 2024; 11:12:30 >

• Bende bugün 2 gün ardından sonra çok şükür geçiş işlemini yapabildim ve hattım çok kısa sürede aktif edildi. Şimdilik herhangi bir sorunum da yok fakat online işlemleri incelerken avantajlı paketler kısmında ekteki gibi bir teklif gördüm ve detaylarını bilen var mı diye merak ettim. Haziran'a kadar sabit fiyat mı, başvursam kabul olur mu çünkü alırken sadece 100 mbps seçeneği vardı, referans kodu sistemi geçerli mi vs.

• İkinci günün şafağında halen internet bekliyoruz. Çok kısıtlı personelle çalışıyorlar herhalde. İlla operatörle görüştürmek yerine online başvuru alıp süreci ilerletselerdi keşke.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.